5:1
(3:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice přišly podruhé k bodům zadarmo


Branky


15

Dobré Pole k utkání do Žiželic nedorazilo vůbec, tentokrát předposlední Brod sice přijel, ale pouze s osmi hráči. Pro domácí to bylo snadné sousto a zápas byl ve druhé půli předčasně ukončen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti je pouze osm borců Českého Brodu

Situace Českého Brodu je s největší pravděpodobností již bezvýchodná a po ročním působení "Céčka" v okresním přeboru se nejspíš vrátí o stupínek níže. Ale i tak je v týmu vidět solidní kvalita a častokrát odešli z utkání bez bodu jen díky smůle. Mnoho trenérů označilo jejich hru za sympatickou.

 

Tentokrát je čekal soupeř z druhého konce okresu, který stále ještě bojuje o záchranu. V podzimní části zvítězil Český Brod poměrem 4:1 a dalo se předpokládat, že se v tomto zápase pokusí o zisk dalších bodů. Jenže situaci před utkáním vysvětlil Martin Sahula: "Bohužel ráno se omluvili dva kluci kvůli žaludečním problémům. Dále dva hráči museli zůstat déle v práci než předpokládali. A jeden hráč, který se vracel z dovolené, zůstal v rozbitém autě. Takže jsme přijeli jen s osmi statečnými."

 

Této situace plně využili domácí. Pod dojmem "jasného" vítězství sice předváděli pěší fotbal, ale branky zákonitě musely přijít. Skóre otevřel v osmnácté minutě Daniel Mejvald - 1:0. Na další branku se čekalo až do devětadvacáté minuty, kdy se prosadil Jakub Korčák - 2:0. Tentýž hráč potom minutu před přestávkou upravil na poločasových 3:0.

V šesti už se hrát nedá

Po sedmi minutách druhé půle se podařilo potrestat laxní přístup domácích a Matěj Teslík snížil na 3:1. Krátce po tom ale hosté už hráli jen v sedmi hráčích, když po nezaviněném souboji musel ze hry pro zranění odstoupit střelec čestného úspěchu hostů.

 

Domácí potom ještě více přidali a trefili další dva góly. Na 4:1 zvýšil Stanislav Rous a svým třetím gólem stanovil konečný výsledek utkání Jakub Korčák - 5:1. Devadesát minut sice ještě neuběhlo, ale po zranění kolene českobrodského gólmana bylo utkání ukončeno pro nedostatečný počet hráčů hostů.

 

Žiželice přišly k dalším důležitým třem bodům jako slepý k houslím a patří jim po tomto kole devátá pozice se ziskem čtyřiadvaceti bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: K zápasu řeknu jen to, že z naší strany to byl pěší fotbal. Naši hráči už snad byli myšlenkami na koledě. Pokud tento výkon budeme opakovat v Jestřábce, tak si odvezeme pěkný debakl.

SK Český Brod C
Martin Sahula, hráč: K utkání jsme přijeli jen s osmi hráči, protože víc jsme jich dohromady nedali. Od rána chodila omluvenka za omluvenkou. A přestože domácí nepředvedli nic světoborného, tak tato převaha se musela zákonitě projevit. Bohužel se během hry zranili dva hráči včetně mě a utkání muselo být předčasně ukončeno.



Sestavy


SK Žiželice
M. Rokos [-] - M. Živný [-] , S. Rous [-] , M. Bubeník [-] , D. Mical [-] , D. Mejvald [-] , O. Lekeš [-] , L. Kubelka [-] , J. Korčák [-] , V. Konhefr [-] , A. Schánel [-] (27. J. Hansl [-] )

SK Český Brod C
M. Sahula [-] - M. Šmejkal [-] , D. Rozumný [-] , M. Teslík [-] , . Mboula [-] , A. Kliment [-] , R. Margolius [-] , M. Kratochvíl [-]

Hráči zápasu: J. Korčák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mucha Daniel - MIDLOCH Michal (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Brod jede na hřiště jednoho ze dvou soupeřů, proti kterému se mu podařilo na podzim plně bodovat. Jak se jim povede v Žiželicích?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích