Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz inkasovala jedenáctkrát


15

Už po pěti minutách se domácí ujali vedení a proti poslední Tuchorazi si otevřeli střelnici. Nakonec si hosté vezou pytel s jedenácti fíky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demolice tuchorazského torza

K utkání s prvním týmem soutěže přicestovala Tuchoraz s torzem týmu. Chybělo několik hráčů základní sestavy, ale jedenáctka na hřiště Třech Dvorů vyběhla. 

 

Domácí se ujali vedení hned v páté minutě a do poločasu přidali další tři branky. Poločasový výsledek 4:0 byl pro hosty ještě přijatelný. Ale s přibývajícím časem druhého poločasu padaly další góly a účet se zastavil na symbolické jedenáctce.

 

Tomáš Javorek zaznamenal hattrick, František Suchánek (ten se po tomto kole opět vyhoupl do čela střelecké tabulky) a David Brunclík přidali po dvou gólech a další čtyři hráči zaznamenali jednu branku.

 

Tři Dvory si tak vzaly zpět první místo v tabulce, které na jeden den propůjčily Býchorům, které hráy již v sobotu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Jak zhodnotit tento zápas….soupeř byl odevzdaný a my jsme to odehráli v tréninkovém tempu, více to nechci rozebírat. V neděli zajíždíme na horkou půdu do Nučic a tam to nebude vůbec jednoduché.

FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Vzhledem k absencím spousty hráčů jsme nastoupili ve velmi oslabené sestavě a byli jsme rádi, že jsme na zápas vůbec odjeli. Soupeř byl jasně lepší a nám chyběla motivace a chuť to alespoň odbojovat.



Sestavy


TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - F. Suchánek [-] (63. D. Plachý [-] ) , J. Malý [-] , M. Müller [-] , P. Stempák [-] , Z. Hejduk [-] , D. Brunclík [-] , V. Novák [-] , T. Javorek [-] , L. Kalivoda [-] , J. Rak [-]

FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - J. Pokorný [-] - J. Veselý [-] , D. Šír [-] , J. Mučka [-] , B. Hanzl [-] , M. Vosecký [-] , D. Jurka [-] (45. D. Šimůnek [-] ) , P. Šafář [-] , R. Nývlt [-] , M. Kubišta [-]

ŽK: 52. J. Rak .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LÖWE Vilém - DOLEŽAL Ladislav (N), DEŽO Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Mač prvního s posledním. Nabízí se tip na rekordní výsledek, ale pokud hosté dokáží odolávat co nejdéle, pak se může stát cokoliv. A že se Dvory o body obrat nechají, už víme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích