3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakorky výsledek otočily ve druhém poločase


Branky


18. P. Strejcius , 66. M. Kyncl (vl.) , 76. S. Šindelář - 2. J. Nedbal , 34. J. Ceral
15

První poločas vyzněl výsledkově pro hosty z Velimi, ale domácí dokázali i s přispěním vlastního gólu Kyncla zápas otočit. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů, kdy zdecimovaná Velim neudržela ve druhém dějství tempo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostům

Trenér Velimi Jirka Fogy Ptáček to neměl jednoduché. Postrádal celkem pět hráčů, z toho tři klíčové hráče základní sestavy. Absence Svobody a Hrabala se nedá nahradit. Áčko hrálo v neděli klíčový zápas a tak byl uvolněn jen Ceral. Z dorostu se posadil na lavičku talentovaný Jakub Kuchař. Nominace a sestava se utvořila až tři hodiny před odjezdem.

 

Velimská rezerva nastoupila v nejlepším možném složení a na lavičce měla tři mladíky. Utkání zahájila nejlepším možným způsobem. Už ve 2.min. Zajíc uvolnil Jirku Nedbala, ten proběhl mezi domácími stopery, oklamal brankaře a zajistil pro hosty vedení 0:1.

 

Prvních patnáct minut hráli domácí křečovitě, asi se teprve probouzeli. Hosté měli mírnou převahu. Jak se později ukázalo, byl to zápas o chybách. Z ničeho nic udělali hosté chybu v prostoru před pokutovým územím, domácí toho využili a Petr Strejcius vyrovnal skóre zápasu na 1:1.

 

Hosté byli nebezpeční ze standardních situací. Ve 34.min. zahrál rohový kop výborným nákopem velimský tradiční exekutor Lukáš Vlk a Jirka Ceral nadvakrát zakončil,  Velim vedla 1:2. Ještě ve 37.min. se dostali Zajíc a Jehlička do 100% šance, ale nepromněnili. 

Druhý poločas vyzněl pro domácí, kteří otočili výsledek

Dal se očekávat tlak domácích. A ten přišel ihned po rozehrání. Už ve 47.min. Krakovany zahrávaly rohový kop, následovala nebezpečná hlavička, ale těsně vedle.

 

Tlak domácích narůstal. V 66.min. přišlo vyrovnání. Podotýkám, naprosto zbytečné. Na pravé straně vedle pokutového území měli hosté míč v držení, došlo k atakování ze strany hráče soupeře a velimský hráč místo odkopu přihrál zpět spoluhráči. Ovšem nepřesně. Domácí hráč se dostal k míči, prošel do velkého vápna  a téměř z brankové lajny nakopl míč před branku do dobíhajícího hráče Velimi Martina Kyncla. Ten neměl šanci reagovat a míč se od něho odrazil do branky. Vyrovnáno 2:2.

 

Asi tři Velimáci hráli se zdravotními problémy, ale mužstvo bojovalo a snažilo se dát další branku. Bohužel docházely síly. Rozhodla 76.min. Míč se dostal před brankáře, domácí hráči do něj šli a míč dostali do branky. Autorem branky byl Stanislav Šindelář - 3:2. Ani hlavní rozhodčí nebo my z lavičky nemůžeme posoudit brankovou situaci, ale podle svědků byl gól z postavení mimo hru. Domácí pomezní byl opačného názoru a případný ofsside nezamával. Ale my se nevymlouváme. Domácím jsme poblahopřáli, dle mého, k zaslouženému vítězství. 

 

Utkání řídil bez problémů a dobře rozhodčí pan Aleš Humpolák. Řízení mu ulehčili hráči a funkcionáři obou mužstev. Tak to má být. 

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč týmu: Jsme rádi za tři body. Vyrovnané utkání rozhodlo štěstí, které se tentokrát přiklonilo na naši stranu. Taky jsme rádi, že Velikonoce už jsou za námi, protože to zas byl těžký víkend pro naše játra.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Slzu ukápnu jen u romantického filmu. Proto nebrečím, ale pořád jsou problémy. S absencemi to je jistě i u jiných mužstev. Do utkání musí jít kluci, kteří nejsou zdravotně fit. To bylo i v tomto zápase. Ale kluci bojovali, musím je pochválit. Ale síly nebyly na devadesát minut. Věřili jsme, ale skutečnost byla jiná. Rozhodly naše chyby. Věřím, že bude líp. Domácím blahopřeji, navíc, hrají tam kluci, které jsem trénoval ve Velimi. A pak trenér, kterému jsem říkal „pan fotbalista“, Vlasta Chlád.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Strejcius [-] (46. V. Novotný [-] ) , A. Dostál [-] , L. Neruda [-] , J. Malina [-] (75. J. Špinka [-] ) - M. Kutil [-] , L. Tlučhoř [-] , S. Šindelář [-] , Z. Vodvářka [-] (88. J. Gerhát [-] ) - P. Kozel [-] , T. Sixta [-]

FC Velim B
T. Daněk [-] - L. Vlk [-] (60. J. Kuchař [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Kosina [-] , J. Vlk [-] - J. Zajíc [-] , M. Kyncl [-] , J. Kasal [-] (80. D. Krejčí [-] ) , J. Ceral [-] (76. D. Pych [-] ) - J. Nedbal [-] , A. Jehlička [-]

ŽK: 32. M. Kutil , 40. P. Kozel , 85. S. Šindelář , 89. V. Novotný - 14. J. Ceral , 44. M. Kyncl .
Hráči zápasu: A. Dostál - J. Nedbal , J. Jelínek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - KUBIČEK Luboš (N), KUKAL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: O to samé se budou snažit v Krakovanech, kde bude záležet na rozpoložení Velimi. Ale divácky to může být zajímavý zápas.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů