1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory na jaře čtyřikrát za tři body


Branky


19

Býchory zvládly čtyři zápasy s týmy vršku tabulky a všechny vítězně. V tomto zápase si těsně poradily s Nučicemi a oplatily jim tak podzimní porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš gólovek nenabídl

"Podzimní duel je pro nás ponaučením", nastínil taktiku dnešního zápasu Ondřej Vaňkát a přidal: "Chceme se zaměřit na několik soupeřových hráčů, ale hlavně chceme Nučicím vrátit drtivou porážku 4:0."

 

Začátek zápasu byli však více na míči hosté, kteří zápas začali s taktikou na jediného útočníka. Jejich hra ale vždy končila před velkým vápnem Býchor.

 

V osmnácté minutě po kombinaci na levé straně vsítil branku Adam Vyhnánek, který propasíroval míč mezi nohama brankáře Krutského - 1:0. Býchory se postupně dostávaly do hry a pro změnu se jim dařilo několik kombinací po pravé straně, ale vždy zasáhla pozorná nučická obrana.

 

Naproti tomu i Nučice měly jednu jasnou šanci, když se v závěru poločasu ocitl po chybné rozehrávce Býchor Kubalík sám před Heresem. Tváři v tvář však mířil mimo tři tyče.

 

"První minuty nás minuly, nedostali jsme se do hry, neměli jsme odražené míče", popisoval úvod zápasu Ondra Vaňkát.

Kubalík netrefil v poslední minutě mezi tyče

Ve druhém poločase měly Býchory několik šancí, aby si vedení pojistily, ale ani jednu nevyužily. Své šance neproměnil Pěkný, Chlumský, Adam Vyhnánek trefil hlavou tyč.

 

Nučice se snažily o prosazení dlouhými nákopy za býchorskou obranu, avšak s tím si obrana domácích vždy poradila. V poslední minutě však měly Nučice možnost stav srovnat. Měly k dispozici rohový kop, který byl perfektně zahrán. Ve skrumáži však nejlepší střelec soutěže Kubalík poslal balón nad brankovou konstrukci.

 

"Měli jsme několik stoprocentních šancí, díky kterým jsme si mohli vedení pojistit. Bohužel jsme v zakončení selhali. V závěru jsme se báli o výsledek", komentoval po utkání Ondřej Vaňkát.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Zápas to nebyl jednoduchý. Po vstřelené brance se nám ale začalo hrát lépe, dokázali jsme kombinovat. Druhá půle byla o bojovnosti a vůli. Naštěstí pro nás vše dobře dopadlo a tři body zůstaly doma. Zároveň nás těší druhé udržené čisté konto v řadě. Máme za sebou šňůru prvních čtyř velmi těžkých kol, ze kterých odcházíme neporaženi. Zároveň však jedeme do Tuklat s pokorou. Zápas jistě nepodceníme.

TJ Nučice
Miroslav Hrdlička, trenér: K zápasu jsme nastoupili s taktikou hrát na jistotu a hlavně nedovolit domácím, aby měli čas na přípravu akcí a tím nás nedostat pod tlak. Toto se našim hráčům 10 minut dařilo, ale v dalších minutách se nám v tom nedařilo pokračovat a domácí to zužitkovali také ke vstřelení branky. O poločase se nemusel z mé strany zvyšovat hlas -hráči si sami byli vědomi, že takto to nepůjde. Druhý poločas jsme začali jak na začátku a domácí nevěděli, jak na to reagovat. Měli jsme míč více v držení a častěji jsme se dostávali k šestnáctce domácích, ale tam jsme končili. Proto tato prohra mrzí. Poděkování patří všem Nučickým hráčům. Ale vítězství si domácí zaslouží.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - O. Vaňkát [-] , P. Chlumský [-] , Z. Jirkovský [-] (46. K. Koubek [-] ) , A. Vyhnánek [-] , P. Kedršt [-] , L. Lev [-] (25. P. Pěkný [-] ) , J. Teplý [-] , J. Vyhnánek [-] , L. Funda [-] (90. M. Škopek [-] ) , A. Chvalovský [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] , J. Souček [-] (46. J. Novák [-] ) , D. Kočí [-] - L. Kulhavý [-] , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-] (60. P. Nevšímal [-] ) - F. Kubalík [-] - T. Miňovský [-]

Hráči zápasu: O. Vaňkát , A. Vyhnánek - M. Šulc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - HAVLÍK Oldřich (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Konůpek
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Souboj na jaře neporažených celků. Pro diváky slibuje atraktivní podívanou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích