1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz přišla o tři body deset minut před koncem


Branky


19

Nadšeně bojující domácí dlouho v utkání vedli a zatímco se hosté neustále dostávali do diskusí s rozhodčím, čas ubíhal. Ale hosté nakonec jednu z mnoha šancí dotáhli ke gólu a v penaltovém rozstřelu berou dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali lacinou brankou do vedení

Úvodní minuty zápasu naznačily, že se bude hrát otevřený fotbal. Na straně hostů pronikal po pravé straně Jahoda, ale jeho přihrávka nenašla adresáta před Hrdinkovou bránou, na druhé straně průnikovou přihrávku zmařil včasným vyběhnutím Stoupa.

 

Nadále akce střídala akci, ale bez výrazného ohrožení gólmanů. Až ve dvacáté minutě hosté faulovali zhruba pětadvacet metrů před bránou, k míči se postavil Jakub Pokorný a nijak prudká střela sklouzla bečvareckému brankářovi pod tělem do sítě - 1:0.

 

Hosté ale vzápětí vyrovnali, když akci Dědka zakončoval Čáslava, ale rozhodčí Benák odpískal od středového kruhu ofsajd a branku neuznal. To vzbudilo spoustu emocí a hosté se již až do konce zápasu více dohadovali s hlavním arbitrem než aby se věnovali hře.

 

V dalších šancích hlavičkoval slabě Černý a Hrdinka míč ukryl, hlavičku J. Kšírla dokázal vytěsnit do strany. Průnik Dědka zakončoval Černý mimo tyče a příležitost M. Kšírla zblokoval skluzem a rukou tuchorazský Bílek, ale rozhodčí nechal pokračovat. 

 

Hosté si do konce poločasu vytvořili ještě několik nadějných situací, ale nepřesná finální přihrávka a tragické zakončení bylo důvodem poločasového stavu 1:0.

Bečváry zvládly alespoň vyrovnat

Bečvarečtí i ve druhém poločase pokračovali v obléhání domácí brány. Po průniku a zakončení Jahody dorážel míč do sítě Černý, ale rozhodčí Benák opět zkazil gólovou radost odpískáním ofsajdu.

 

Čas ubíhal a vyrovnání nepřicházelo. Domácí občas zahrozili nějakým protiútokem, ale na dostřel se moc nedostávali. Na druhé straně slabé zakončení Černého lapil Hrdinka a pohotová střela Kuby minula tyče o metr. 

 

Tuchoraz měla dobrou příležitost po jednom z brejků, když byl faulovaný dva metry před šestnáctkou Nývlt, ale trestňák minul branku o pár desítek centimetrů. Z následného rychlého kontru Bečvár vedeného Slezákem, který si několikrát míč narazil, poté přihrávkou našel Černého, ale ten svoji šanci opět spálil.

 

Kýžené vyrovnání ale nakonec přišlo pár minut před koncem. Petr Jahoda se dostal ve vápně k míči a křižnou přízemní střelou srovnal skóre na 1:1.

Stoupa odčinil chybu

Kdo získá druhý bod? O tom musely rozhodnout penalty. Zatímco Bečvarečtí byli všichni úspěšní, jeden pokus domácích skončil mimo tyče a čtvrtou ránu vykryl Stoupa. Domácí měli ještě pár minut před koncem na dosah tři body, spokojit se musí jen s jediným. Pro hosty je to určitě nepříjemná ztráta v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Líbilo se mi, s jakým nasazením jsme do zápasu vstoupili. Začali jsme aktivně a netrvalo dlouho a vytvořili jsme si slibnou šanci a mohli jsme jít do vedení po šanci Šafáře. Zanedlouho se nám to skutečně povedlo a ze standardní situace gólmana propálil Jakub Pokorný. Posledních 10 minut bylo ovšem soupeře, kdy jedna tutovka střídala druhou, naštěstí soupeř branku nevstřelil. Začátek druhého poločasu byl z obou stran vlažnější a my už se těžko dostávali do šancí, protože se nám nevedlo podržet balón a zbytečně jsme se vytahovali. Soupeř měl tím pádem více ze hry, ale většinu jeho pokusů likvidoval výborně chytající Hrdinka, až na jeden pár minut před koncem. Celkově hodnotím zápas jako vydařený a jsem rád, že konečně u některých hráčů registruji zlepšení.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápas v Tuchorazi se nám příliš nevydařil, jak výsledkově tak herně. Domácí hráli jednoduše, po většinu zápasu se bránili. My se snažili dobývat jejich bránu. Šancí na to, vstřelit branku jsme měli dost. Ale v koncovce jsme si počínali nepřesně nebo zbrkle. Když už jsme gól přece jen dali, nebyl zcela nepochopitelně uznán kvůli údajnému ofsajdu. Už se zdálo, že branku nedáme, ani kdyby se hrálo do tmy. Ale přece jen jsme se dokázali prosadit 10 min před koncem zápasu a vynutili si tak penalty, ve kterých jsme byli úspěšnější. I tak považujeme dva body za ztrátu. Ale musím uznat, že Tuchoraz, která je asi už jistým sestupujícím, bojovala a nedala kůži lacino. V situaci, ve které se nacházela, se těžko hledá motivace. Proto domácím patří mé uznání za předvedený bojovný výkon



Sestavy


FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - J. Pokorný [-] , J. Moravec [-] (71. M. Sliva [-] ) - T. Černý [-] , M. Vosecký [-] , D. Jurka [-] , P. Šafář [-] , R. Nývlt [-] , M. Kubišta [-] , T. Novák [-] , T. Bílek [-]

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Kšírl [-] , O. Holub [-] , M. Slezák [-] , J. Uher [-] - V. Kšírl [-] , J. Dědek [-] , J. Čáslava [-] (74. J. Kubín [-] ) , M. Kšírl [-] (67. P. Kuba [-] ) - P. Jahoda [-] , M. Černý [-]

ŽK: 90. T. Bílek - 74. M. Slezák , 80. J. Uher .
Hráči zápasu: J. Hrdinka , T. Bílek - J. Dědek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Benák Petr - ŠIMŮNEK David (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Jan Konůpek
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Bečváry mají na jaře lepší formu než v podzimní části, ale Tuchoraz je na podzim hodně potrápila. A teď bude mít ještě výhodu domácího hřiště.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů