0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty vezou z Velimi překvapivé dva body


Branky


20

Bezbrankovou remízu dokázali hráči Čechie uválčit proti favorizované Velimi a po penaltovém rozstřelu získávají dva důležité body. Asi nikdo nečekal, že Tuklaty vyloupí velimské béčko.

 

Na zápase fotil Josef Štulajter a nově jsou přidané fotky od Aleny Šulákové. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na taktický a houževnatý výkon tuklatských borců nenašli domácí recept

Ještě se často objevují dotazy, zda se velimské béčko pokusí zaútočit na přední místa v tabulce. Upřimně, já to nevím. Ale první dvě kola ukázala, že to asi nebude na pořadu dne. Do nedělního utkání šlo naše mužstvo s jediným cílem, vyhrát. Ale formu jsme asi zapomněli v ložnicích.

 

V sestavě došlo jen ke dvěma změnám. K dispozici nebyl Jirka Ceral, nahradil ho Ondra Kosina a místo Jakuba Kasala nastoupil od začátku Honza Zajíc. Z áčka nepřišla žádná posila.

 

Hosté zformovali svoje fotbalové šiky na vlastní polovině. Hradba těl odolávala pomalým nájezdům domácích borců. Ti se zalekli dobře zorganizované taktické hry hostů, přemýšleli jak dobýt pokutové území, ale u toho se musí myslet rychle a také rychleji běhat. Do 10. minuty byla hra vyrovnaná. Hosté čekali na příležitost. Dvakrát kopali trestný kop (asi z 30m), ten druhý byl nebezpečný.

 

Na naší straně byl aktivní M. Kyncl, jednou vystřelil nad a podruhé do šibenice, ale výborný tuklatský brankař bravurně míč vytáhl nad branku. Ve 40.min. Zahrával trestný kop M. Hrabal, mířil dobře, ale J. Pazdera byl na místě. Poločas skončil zaslouženě nerozhodně 0:0.

 

Kam se poděl podzimní kombinační fotbal Velimi?

Čekali jsme, že naši na soupeře vletí a body budou doma. Opak byl pravdou. Hosté zjistili, že se dá proti favoritovi hrát a ze začátku druhé půle byli aktivnější. Zkrátka přidali, ale domácí ne. V 68. minutě se hosté dostali do 100% šance. Za naší obranu se dostal hostující hráč, nastřelil břevno a dorážka šla přímo do rukou brankáře L.Svobody. A mohlo být „vymalováno.

 

V dalším průběhu hry se hosté zatáhli na vlastní polovinu a domácí získali převahu. Hrálo se na polovině soupeře, hosté odolávali a naši kluci si s obraným valem Tuklat nevěděli rady. Hru nezrychlili, míče nakopávali, většinou kolmo, do pokutového území, ale tam míč končil na hlavách hostujících obránců a nebo u brankáře.

 

Remíza byla asi spravedlivá, když chceš vyhrát musíš dávat branky. Kanonýři v našem fotbale asi vymizeli. Utkání řídil rozhodčí pan Vladimír Baroch. Svého úkolu se zhostil velmi dobře. Utkání zakončuji vždy větou „Ať se daří.“

 

autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)

 

Velimská rezerva ještě nevstřelila branku a tentokrát propadla i v penaltách.

Někdo vymyslel penalty. Tak se šlo kopat. Velimákům se tentokrát nedařilo a Tuklaty vyhrály v penaltách 4:2. Blahopřejeme. Za hosty byli úspěšnými exekutory Halgaš, Vondráček, Vebr a Bílý.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Stručně. Svůj názor si nechám pro sebe. Tak jen něco. Už zimní přípravné zápasy naznačily, že to není ono. Škoda, že nás opustil nejlepší střelec Daniel Kadlec!

Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: K druhému jarnímu utkání jsme zavítali na horkou půdu do Velimi. V hodně okleštěné sestavě, ale s vůlí poprat se o co nejlepší výsledek. To, co se jevilo v celku nemožné, parta bojovníků v čele s kapitánem Kotalou dotáhla do bezbrankového konce. V penaltovém rozstřelu už ostřílení borci Čechie nenechali nikoho na pochybách, kam poputuje bod navíc!!! Nerad jmenuji, ale dnes na hřišti odvedli famózní výkony všichni borci. Děkuji všem za dnešní výkon a smekám.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - J. Jelínek [-] , M. Kosina [-] , M. Hrabal [-] , J. Vlk [-] - M. Kyncl [-] , A. Jehlička [-] (70. L. Vlk [-] ) , J. Kovařík [-] (76. D. Pych [-] ) , O. Kosina [-] - J. Nedbal [-] , J. Zajíc [-] (70. J. Kasal [-] )

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - K. Zradička [-] , D. Bílý [-] , M. Procházka [-] (60. K. Sládek [-] ) , P. Mazur [-] , J. Vondráček [-] , R. Nešpor [-] , M. Kotala [-] , J. Vébr [-] , P. Patáčik [-] , D. Bazal [-] (87. J. Halgaš [-] )

ŽK: 34. K. Zradička , 62. M. Kotala .
Hráči zápasu: L. Svoboda - R. Nešpor , J. Pazdera .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - KUBELKA Petr (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jana Dittrichová
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Na podzim zvítězila Velim pouze o gól. Bude na vlastním hřišti jasným vítězem a nebo hosté našli recept na výhry?

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích