Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatickou zápletku rozhodl až v nastaveném čase Teplý


Branky


15. A. Vyhnánek , 37. O. Vaňkát , 62. L. Lev , 90. J. Teplý - 25. F. Suchánek (p.) , 73. M. Müller , 86. D. Brunclík
20

Bitva vedoucího dua tabulky musela diváky bavit. Býchorští vedli už o dvě branky, ale v závěrečném tlaku dokázali hosté vyrovnat. Když už se všichni pomalu připravovali na penalty, rozhodl Josef Teplý o třech bodech pro Býchory.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ambice hostů ochladil první gól

Šlágr kola se odehrál na půdě druhého celku okresního přeboru Kolína, kam zavítal lídr této soutěže, celek Třech Dvor. Utkání doprovázela početná kulisa diváků, kteří viděli velké množství branek a famózní zvraty v závěru utkání.

 

Očekávající průběh měly první minuty utkání, kdy hosté ze Třech Dvor měli míč daleko více pod kontrolou ve snaze prokombinovat se přes domácí obranný val a překonat Herese. Pár náznaků zde bylo, hlavně útočník Javorek zlobil domácí obranu, avšak bez úspěchu.

 

Do nebezpečných pozic se dostali i domácí a vcelku brzy se dostali do vedení, kdy v patnácté minutě vybídl Lev k zakončení Adama Vyhnánka, který nedal Černému šanci zakročit – 1:0. O deset minut později se prodral do vápna Slezák, který byl v pokutovém území faulován. Nařízenou penaltu František Suchánek proměnil a srovnal stav na 1:1.

 

Býchory se osmělovaly čím dál tím více a z jednoho protiútoku opět skórovali, když centr Chvalovského vracel před branku Jakub Vyhnánek a Ondřej Vaňkát hlavou vrátil jednobrankový náskok Býchorům zpět – 2:1. Do konce první půle ještě řádně zatopily pod kotlem Tři Dvory, na srovnání skóre však nedošlo.

 

Teplý v nastavení vyvolal bouři nadšení

Ve druhém poločase se snažily Tři Dvory zvrátit stav utkání na svoji stranu a potvrdit roli favorita soutěže i tohoto duelu. Změnily kvůli tomu i taktiku, kdy se k Javorkovi na hrot vysunul Brunclík a měl tak ještě více zaměstnat obranu Býchor. V prvních minutách to k brance nepomohlo.

 

Naopak opět zaúřadovaly z protiútoku Býchory, když akci dva na jednoho vyřešil Jirkovský, který předložil míč před Lukáše Lva a ten bezpečně proměnil – 3:1.

 

Po této brance byla hra nahoru dolů. Akce střídala akci, jednou Tři Dvory, poté Býchory. Vážnější situace však měly Býchory, ale neřešily je správně. Jakub Vyhnánek nastřelil břevno.

 

Vzápětí přišel dlouhý balón do vápna Býchor a odražený míč trefil Miroslav Müller přesně do šibenice – 3:2. Tlak stoupal a kombinace Třech Dvor byla stále přesnější. Čtyři minuty před koncem prodloužil dlouhý nákop Suchánek a David Brunclík srovnal stav na 3:3.

 

Lídrovi soutěže narostla křídla a chtěl dokonat obrat. Slezák však z levé strany pálil mimo. V poslední minutě utkání vybojovaly Býchory na své polovině balón, který se dostal k Teplému. Proti němu nepochopitelně vyběhnul z brány Černý. Josef Teplý zachoval chladnou hlavu a jesličkami poslal míč přes polovinu hřiště do osamocené svatyně – 4:3.

 

Autor reportáže: Ondřej Vaňkát (BCH)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Velmi těžké utkání, soupeř podle očekávání držel více míč na kopačkách a kombinoval. Trošku mě překvapila jejich taktika na jediného útočníka Javorka, který i tak dokázal zaměstnat všechny naše obránce. My jsme oproti podzimnímu utkání hráli chytřeji a zároveň měli díky minulému výsledku 6:1 o motivaci postaráno. Všichni naši hráči zaslouží pochvalu, i když se individuálně někomu nemuselo dařit jako obvykle, podali jsme perfektní týmový výkon, plný bojovnosti. Závěr byl šťastnější pro nás, my jsme však měli rozhodnout někdy okolo sedmdesáté minuty, kdy jsme měli šance na tři jasné góly. Soupeř by pak padl. Početná divácká návštěva se ale musela fotbalem bavit.

TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Do zápasu jsme nevstoupili špatně, na začátku jsme měli šance, které jsme neproměnili a byl to soupeř, který se ujal vedení. Z penalty jsme srovnali, ale před koncem prvního poločasu zvyšovaly Býchory na 2:1. Druhou půli jsme nezačali vůbec dobře a po čtvrthodině jsme prohrávali 3:1. Poté se hra vyrovnala ba si myslím, že jsme byli lepší a podařilo se nám do konce srovnat na 3:3. V 92 min jsme ale dostali gól na 4:3 po špatně zahrané standardní situaci ….takhle zkušené mužstvo by si výsledek mělo pohlídat.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - J. Teplý [-] , J. Vyhnánek [-] , P. Chlumský [-] , O. Vaňkát [-] , A. Chvalovský [-] , P. Pěkný [-] , Z. Jirkovský [-] , A. Vyhnánek [-] , P. Kedršt [-] , L. Lev [-]

TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - Z. Hejduk [-] , O. Novák [-] (88. P. Stempák [-] ) , M. Müller [-] , L. Kmoch [-] , L. Slezák [-] , D. Brunclík [-] , F. Suchánek [-] , T. Javorek [-] , L. Kalivoda [-] , J. Rak [-]

ŽK: 75. J. Vyhnánek - 49. L. Kalivoda , 62. F. Suchánek .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - LANGRÁF Tomáš (N), LINHART Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jana Dittrichová
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Jasný šlágr kola. Utrhnou se Tři Dvory na čele a nebo se tabulka zdramatizuje?

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích