3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po dramatu zůstávají tři body v Bečvárech


Branky


19

Nikdo z tipujících nevěřil ve výhru domácích, ale ti už po devíti minutách vedli 2:0. Ale pak se začalo bojovat o každý metr hřiště a když Dostál snížil pět minut před koncem na rozdíl jediné branky, tak se domácí mohli o důležité body bát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický nástup domácích

Oba týmy toužily v tomto zápase po bodech. Domácí chtěli využít vlastního prostředí a překvapit favorizované Krakovany: "Chceme jít do zápasu s velkou aktivitou a hrát důrazně a agresivně", avizoval bečvarecký lodivod Josef Kuba.

 

A to se týmu nadmíru vydařilo. Už ve čtvrté minutě podskočil Neruda dlouhý míč domácích, Kuba potáhl po křídle a centroval před bránu. A i když si Špinka na míč sáhl, tak připravený Petr Jahoda míč se štěstím a s výhodou drnu dopravil do sítě - 1:0.

 

Po dalších pěti minutách opět Petr Jahoda zatáhl míč do šestnáctky a tak jak to umí, dělovkou vymetl šibenici - 2:0. "Tak jsme si mysleli, že si jedeme pro body. Bohužel prvních devět minut a bylo po jazzu. Dvě akce Bečvár a bylo to 2:0", komentoval Jan Špinka.

 

Ale po patnácti minutách vykřesává jiskřičku Jan Malina. Přestože do té doby hosté neohrozili Hroudovu bránu, tak vytvořili závar, kde se pořádně ani nedalo rozeznat, kdo kope, ale nakonec po zásahu krakovanského střelce končí míč v síti - 2:1.

 

Zbytek poločasu byl více-méně bez šancí, domácí více kombinovali a hosté se před bečvareckou branku příliš nedostávali. V ojedinělé šanci Jelínek hlavou přehodil Hroudu, ale i bránu.  Ani na druhé straně se nic závažného neurodilo, až minutu před pauzou po rohovém kopu navyšuje náskok Jan Dědek - 3:1. Spokojenější tak mohou jít do kabin domácí.

 

Zahozené šance Bečvaráky nakonec nemrzely

Druhá půle se nesla ve znamení marné snahy hostů o vyrovnání. Vsadili na dlouhé nákopy, které ale pozorní stopeři Bečvár dokázali odvracet. A domácí pak využívali každé vhodné příležitosti k rychlému brejku. Jenže střelu Jahody zblokovali obránci, Dědek v další šanci udělal kličku gólmanovi, ale z úhlu přestřelil. Stoupa zase šikovně Špinku podstřeloval, ale míč skončil pouze na tyči a dorážka Čáslavy byla zablokovaná.

 

Krakovanský Kozel neustále dává parádní centry do vápna domácích. A vyplatilo se. Nejprve Jelínek z velkého úhlu jen nastřelil dobře postaveného Hroudu, ale čtyři minuty před koncem zdramatizoval stav Aleš Dostál, který hlavou prodloužil centr Kozla za zadní tyč - 3:2.

 

Jenže domácí si už body vzít nenechali a hosty už k ničemu dalšímu nepustili.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Do prvního domácího zápasu jsme chtěli vstoupit co nejaktivněji a podařilo se nám to. Hosté snížili po závaru před naší brankou a uklidnění přinesl závěr první půle. To jsme z rohu odskočili na rozdíl dvou branek. Myslím, že vítězství je to zasloužené, hráli jsme důrazně, agresivně a zodpovědně. Byl z mužstva cítit hlad po bodech, což nám v prvním zápase chybělo. Více jsme na sebe na hřišti mluvili, lépe jsme plnili pokyny, které v kabině zazněly.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Bečváry byly lepší. V soubojích jsme to vůbec nedávali. Paradoxně, když srovnám dva první zápasy, tak blíž k bodům jsme měli ve Třech Dvorech než tady. Ze hry jsme si nevytvořili jedinou šanci. Jediná naše zbraň byly centry do vápna, z kterých jsme dali dva góly. Bečváry měli daleko víc gólovek než my a mohly rozhodnout mnohem dříve. Místo, abychom se posunuli do klidného středu tabulky, tak už jsme namočení v boji o místenky v autobuse do III. třídy. Pro nás je teď velice důležitý zápas s Tuchorazí, který musíme zvládnout. Máme na to týden, abychom se dobře připravili.



Sestavy


SK Bečváry
J. Hrouda [-] - J. Kšírl [-] , O. Holub [-] , J. Uher [-] , M. Slezák [-] - V. Kšírl [-] (77. O. Stoupa [-] ) , J. Dědek [-] , J. Čáslava [-] , P. Kuba [-] (60. M. Kšírl [-] ) - P. Jahoda [-] , M. Černý [-] -

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - A. Dostál [-] , L. Neruda [-] , J. Malina [-] - Z. Vodvářka [-] , L. Tlučhoř [-] , S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] - L. Jelínek [-] , P. Kozel [-] , J. Gerhát [-] (46. P. Strejcius [-] )

ŽK: 85. M. Slezák , 88. J. Čáslava .
Hráči zápasu: J. Dědek - P. Kozel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUČERA Jaroslav - ŠMEJKAL Pavel (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Jana Dittrichová
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Domácí borce čeká těžký soupeř, ale domácí potřebují tři body. Překvapí tipující, kteří jim nevěří?

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza