Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kubalík deklasoval Brod pěti góly


Branky


19

Skóre v Kunicích otevřel dvěma góly Marek Šulc a v druhém poločase řádil Filip Kubalík, který v součtu s brankou z první půle nasázel za záda Sahuly pět fíků. Domácí zaznamenali čestný úspěch až v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Šulce udala tón

Jedenadvacet procent tipujících věřilo, že si Nučice z Brodu všechny tři body neodvezou. Pravda, domácím by se s ohledem na bodující mužstva ohrožená sestupem body nadmíru hodily, ale stál nebo spíše běhal proti nim soupeř hodně zdatný, který bojuje o umístění v první pětce.

 

V zápase od první minuty bylo jasné kdo bude udávat tempo hry. Domácí se zatáhli na vlastní polovinu hřiště a čekali. Nučickým se ale podařilo vstřelit rychlou branku, když v páté minutě nučický ostrostřelec Marek Šulc trefil trestný kop z třicetimetrové vzdálenosti přesně k pravé vzdálenější tyči - 0:1.

 

Ve dvacáté druhé minutě šel sám na branku Kubalík, domácí gólman Sahula jej srazil na hranici velkého vápna. Rozhodčí Pikner rozhodl citlivě pro obě mužstva. Sahula obdržel pouze žlutou kartu a kopala se penalta, kterou s přehledem proměnil Marek Šulc - 0:2. Třetí branku vstřelil ze střední vzdálenosti Matěj Chromý - 0:3

Poločas Filipa Kubalíka

Pak už se trefoval pouze jeden hráč v nučickém dresu. Filip Kubalík nejprve minutu před koncem poločasu při samostatném úniku udělal gólmanovi kličku a zakončil do prázdné brány - 0:4, následně pak v druhém poločase v rozmezí devíti minut nasázel další čtyři branky až do stavu 0:8.

 

Zápas se pak už jen dohrával s cílem se nezranit, což se málem nepovedlo, když Mrázek nesmyslně fauloval Kubalíka, který mohl být rád, že neskončil v nemocnici. Domácí se také dočkali čestného zásahu, když využili liknavosti hostů a Jan Svoboda korigoval na konečných 1:8.

 

A ještě jedna dobrá zpráva - po delší odmlce (operace) si okusil aspoň na deset minut zelený trávník Kuba Hervert. Ať se daří!!

 

Český Brod po druhém jarním kole ztrácí na nesestupovou pozici už osm bodů a záchrana bude těžká. Musí se pokusit bodovat za týden v Tuklatech. Nučice se vyhřívají na pátém místě, jen tři body za třetím místem.

 

Autor reportáže: Jan Vedral (NUČ)

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Miroslav Hrdlička, trenér: Toto vítězství, které se rodilo od začátku utkání, je výsledkem nasazení a disciplíny našich hráčů. Domácí se pravděpodobně nesešli v optimální sestavě a toho naši hráči využili a zasloužené vyhráli vyšším skóre. Škoda jen chvilkového výpadku ke konci, kterého hned soupeř využil a vstřelil čestný gól. Příští zápas na domácí půdě bude těžší oříšek.



Sestavy


SK Český Brod C
M. Sahula [-] - P. Morávek [-] , M. Mrázek [-] , D. Rozumný [-] , J. Petříček [-] , J. Vlček [-] , M. Šmejkal [-] , J. Svoboda [-] , P. Pazderec [-] , R. Margolius [-] , M. Kratochvíl [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] , J. Vedral [-] (80. J. Hervert [-] ) , D. Kočí [-] - P. Nevšímal [-] (60. J. Souček [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , L. Kulhavý [-] - J. Novák [-] (46. T. Vlasák [-] ) , F. Kubalík [-] -

ŽK: 23. M. Sahula .
Hráči zápasu: F. Kubalík , M. Šulc .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PIKNER Roman - LINDAUER Stanislav (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Jana Dittrichová
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Brod v minulém kole potrápil Libodřice a pokud chce pomýšlet na záchranu, měl by minimálně na svém hřišti bodovat. Ale proti rychlíkům z Nučic to bude obtížné.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů