4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory se stále drží v kontaktu na lídra tabulky


Branky


14. L. Soukup (vl.) , 28. J. Vyhnánek , 56. P. Pěkný , 71. J. Vyhnánek - 31. O. Martínek
19

Zajímavý zápas viděla hrstka diváků v Býchorech, kam dorazil tým nedaleké Jestřabí Lhoty. Zápas dotáhli do tří bodů domácí borci a stále jsou čtyři body za prvními Dvoráky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v úvodu zaskočili soupeře aktivní hrou

První jarní kolo a hned derby mezi domácími Býchory a Jestřabí Lhotou. Býchory chtěly odčinit ztrátu z úvodního kola sezóny, když po výhře na penalty braly pouze dva body, i když celý zápas dominovaly. Naproti tomu Jestřabí Lhota se chtěla posunout v tabulce z osmého místa, které je pro bývalého účastníka I.B třídy vcelku zklamáním.     Zápas začal překvapivou aktivitou hostí, když se pokoušeli napadat rozehrávku domácích a nedovolit jim jejich kombinační hru. Zpočátku se jim tato taktika dařila, avšak po necelé čtvrthodině hry se dostal z pravé strany k nebezpečnému centru Jakub Vyhnánek, jehož pobídku Málek vyrazil nešťastně směrem do branky, to se pokoušel zachránit Luboš Soukup, který si jen stačil hlavou vsítit vlastní gól - 1:0.       Na druhou branku čekalo padesát diváků  další čtvrthodinu, když na 2:0 zvyšoval agilní Jakub Vyhnánek. O tři minuty později se radovali i hosté, kteří využili standardní situace a po přihrávce Krupky se prosadil Ondřej Martínek - 2:1.     Autor reportáže: Ondřej Vaňkát (BCH)    

Býchory výsledek pohlídaly

Druhý poločas začal větší aktivitou lhoteckých fotbalistů, kteří se dostali do první významné šance druhé části, jenže Pavelka svoji šanci neproměnil. Naopak vzápětí napřáhl z levé strany ke střele Petr Pěkný a zvýšil náskok Býchor - 3:1.     Od té doby hosté odpadli a Býchory si vítězství pohlídaly. Na 4:1 zvýšil svojí druhou brankou v utkání Jakub Vyhnánek a určil konečný stav utkání.     "Tři body nás těší, ale nás v příštím kole čeká dominantní mužstvo Třech Dvor", těšil se Ondřej Vaňkát a pokračoval: "Udát se může prakticky cokoliv. Jsme si vědomi jejich fantastické útočné síly. Budeme chtít si zápas užít, zahrát si s kvalitním soupeřem fotbal a nenechat se čímkoliv ovlivnit."  

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Obě mužstva se potýkala s kombinací, terén totiž nebyl ideální a všem hráčům trvalo, než si na něj zvykli. Ačkoliv výsledek vypadá jasně, tak hra byla velmi vyrovnaná. Soupeř hrál velmi dobře, byl na nás připraven a nedovolil nám naši typickou hru.




Sestavy


TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - J. Teplý [-] , J. Vyhnánek [-] (88. K. Koubek [-] ) , P. Chlumský [-] , O. Vaňkát [-] (86. L. Funda [-] ) , A. Chvalovský [-] , P. Pěkný [-] , Z. Jirkovský [-] , A. Vyhnánek [-] (86. M. Škopek [-] ) , P. Kedršt [-] , L. Lev [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - A. Krupka [-] (68. J. Věříš [-] ) , T. Robovský [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , L. Týma [-] , O. Pavelka [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , M. Skalický [-] , L. Soukup [-]

ŽK: 14. Z. Jirkovský , 17. P. Kedršt - 33. L. Týma , 38. P. Kesner , 44. L. Soukup , 83. M. Klička .
Hráči zápasu: L. Lev , J. Vyhnánek , P. Chlumský - M. Klička , P. Kesner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klíma Miroslav - LANGRÁF Tomáš (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Marián Češner
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Další zálabské derby. Býchory měly famózní závěr podzimní části, ale doma se výhry rodily složitě. Využijí toho hosté?

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích