3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice bodovaly naplno v utkání ohrožených týmů


Branky


19

Oba týmy chtěly získat body v tomto důležitém mači, ale hladovější byli domácí. Žiželičtí si vypracovali rozhodující náskok již do přestávky a hosté nedokázali odpovědět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udělali rozhodující náskok již v první půli

Krásně připravené hřiště, krásné počasí, 120 diváků - ideální sobotní odpoledne, ve kterém domácí Žiželice přivítaly Bečváry. Ale jako přívětiví hostitelé se neprojevili.       Už od začátku zatlačili domácí hosty před jejich bránu a první šance na sebe nedala dlouho čekat. Kubelkovu tvrdou ránu ale skvěle zlikvidoval hostující gólman. Stoupa ale kapituloval poprvé v osmé minutě, když si krásný centr Mejvalda našel mezi stopery opět Lukáš Kubelka a nedal brankářovi šanci - 1:0.       Stoupa častokrát vystupoval za velké vápno jako poslední záchrana, ale ve čtrnácté minutě byl u míče dříve domácí Korčák, který ale z dálky minul bránu. Druhý gól tak zařídil opět Kubelka, který se uvolnil přes hostujícího stopera a v osamoceném průniku předložil před prázdnou bránu na Ondřeje Lekeše, jehož úloha již byla snadná - 2:0.       Po půlhodině hry se konečně osmělili i Bečvarečtí a po rohovém kopu hlavičkovali těsně mimo tyče. Šanci na snížení měl na hlavě Černý, ale domácí gólman jeho hlavičku do protipohybu fenomenálně lapil. A tak poslední slovo před přestávkou měli opět Žiželičtí. Na konci krásné fotbalové akce je Jakub Korčák, který lobem překonává Stoupu - 3:0.  

Bečváry přeřadily na vyšší level, ale nestačilo to

"Pokusíme se s tím něco udělat", vycházel z kabiny hostující trenér Josef Kuba a doplnil: "V první půli jsme hráli ustrašeně, nechávali jsme soupeři hodně prostoru."

 

Domácí možná pod dojmem vedení začali vlažně a hosté byli najednou lepší. Jenže samostatný únik neproměňují, slabou střelu Horačka bez potíží chytá Rokos. Ale po čtvrthodině hry vykvétá naděje. Samostatný únik zakončuje Jan Dědek - 3:1.

 

Další čtvrthodinu se hrálo převážně před bránou domácích, ale ti Bečvaráky do šancí nepouštějí. Naopak čím blíže konci zápasu, tím více se otevírají okénka v hostující obraně. Ale protože ani Lekeš nedokázal proměnit svoji individuální akci a trestuhodně posílá míč vedle tyčí, končí zápas výsledkem 3:1 a domácí si připisují důležité body.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Na první zápas jara vcelku pěkné utkání. Z naší strany první půlhodina dobrá. Poté se hra vyrovnala. Druhý poločas nabídl vyložené šance na obou stranách. S tím rozdílem, že Bečváry jednu proměnily. Musím sportovně přiznat, že Bečvárům v prvním poločase byla upřena penalta.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápas jsme začali hodně opatrně, byli jsme nedůrazní a nechávali domácím dost prostoru a ti toho využili už v 8. minutě kdy nás potrestali vedoucí brankou. Pak jsme měli i my několik dobrých příležitostí, ale bohužel jsme je nedokázali dotáhnout až ke gólu. Poločasový stav 3:0 pro domácí byl krutý, ale spravedlivý. O přestávce jsme si řekli, že s tím ještě něco zkusíme udělat. Měli jsme lepší pohyb, hrálo se většinou na půlce domácích. Ti ale nevynechali jedinou příležitost k rychlému protiútoku. Podařilo se nám snížit na 3:1, víc jsme bohužel nestihli. Důraz domácích nám dělal velké problémy. Domácí měli větší touhu po vítězství, jejich vítězství je zasloužené.



Sestavy


SK Žiželice
M. Rokos [-] - V. Konhefr [-] , M. Živný [-] , F. Josef [-] (65. A. Schánel [-] ) , D. Chlupáč [-] (89. M. Janata [-] ) , L. Kubelka [-] - D. Mejvald [-] , S. Rous [-] , D. Mical [-] - J. Korčák [-] , O. Lekeš [-] -

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Čáslava [-] , O. Holub [-] (80. M. Slezák [-] ) , J. Kšírl [-] , J. Uher [-] - V. Kšírl [-] (88. J. Kuba [-] ) , P. Jahoda [-] (72. M. Kšírl [-] ) , P. Kuba [-] , J. Dědek [-] - M. Černý [-] , M. Horáček [-]

ŽK: 51. F. Josef , 75. L. Kubelka .
Hráči zápasu: M. Rokos , O. Lekeš , M. Živný , L. Kubelka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - DOSTÁL Petr (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Marián Češner
Tip experta: remíza

Komentář redakce: V úvodním zápase Žiželičtí Bečváry překvapili a odvezli všechny body. Teď by se jim také hodily, ale by neměli ztrácet, pokud se chtějí vyhnout sestupovým starostem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů