Libodřice musely dohánět ztrátu


Branky


51. P. Sova (p.) , 59. P. Sova , 69. M. Pánek , 79. M. Hrstka - 26. M. Kozlíček , 88. M. Sahula
20

Tabulkově jasný zápas měl překvapivý výsledek prvního poločasu, když domácí z územní převahy nic nevytěžili a hosté šli po ojedinělé akci do vedení. Ve druhém poločase to tam ale začalo domácím padat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozlíček poslal hosty do vedení

Do hodnocení prvního poločasu se pustil libodřický obránce Pavel Škopek:

 

 

"Od generálky s Liblicí jsme se soustředili pouze na toto utkání. Jak v hlavě, tak na hřišti. Nechtěli jsme dopustit blamáž v podobě ztráty bodů. Chtěli jsme být aktivní a diktovat tempo hry po celých 90 minut. To se nám také dařilo. Hosté se dostávali za polovinu pouze sporadicky a to hlavně po výkopech gólmana. Jenže naše šance či střely byly nepřesné nebo příliš slabé na to, aby ohrozily hostujícího brankáře.

 

Ve 26. minutě to byli ale právě hosté, kdo se ujal vedení. Miroslav Kozlíček si navedl míč na levou nohu a z hranice šestnáctky rozvlnil sít - 0:1. Branka padla hlavně po špatné dohodě v obraně, kdy si hráč přeběhl zleva doprava a my si to nestačili důkladně přebrat. Do konce první poloviny jsme chtěli vstřelit alespoň kontaktní gól. Největší příležitost měl asi Baško. Z trestného kopu nastřelil tyč, ale rána to byla famózní. Víc nic a šlo se do kabiny."

Libodřice vyjádřily převahu i gólově

Tlak domácích se po přestávce stupňoval a k vyrovnání jim po pár minutách pomohla přísná penalta. Košík pronikl po pravé straně, míč z jeho kopačky trefil ruku hostujícího hráče a rozhodčí Herda nařídil penaltu. Tu pod padajícím Vymazalem proměnil Pavel Sova - 1:1. Tentýž hráč mohl vzápětí výsledek otočit, ale hlavička po rohovém kopu byla nepřesná a střela z hranice šestnáctky se také nevešla mezi tyče.

 

Pavel Sova se dočkal až po dalších osmi minutách a vedení bylo rázem na straně domácích - 2:1. Útok za útokem se valil na hostujícího gólmana a jen nepřesnosti zapříčinily, že skóre nebylo vyšší. Další dvě branky přidali Milan Pánek - 3:1 a Marek Hrstka - 4:1

 

Hosté během druhé půle po ojedinělých protiútocích také ohrožovali Koláře, ale ten si vše hlídal. Dokázal zlikvidovat i pokutový kop nařízený také přísně za hraní rukou. Kapituloval až dvě minuty před koncem, kdy parádně zakončoval Martin Sahula a stanovil konečný výsledek - 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Pavel Škopek, hráč: Zápas jsme chtěli jednoznačně vyhrát a brát všechny body. Nebudu si dělat alibi, že soupeř je takový a makový. My chceme hrát o nejvyšší příčky a takovéto zápasy musíme jednoznačně vyhrávat. V určitých pasážích jsme se soupeři podřídili, což jsme nechtěli. Postupně soupeř začal odpadávat fyzicky, a toho jsme využili. Ale pro příště nesmíme podcenit konec utkání.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: HERDA Eduard - MLÁZOVSKÝ David (N), PALMA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 3. 2019 13:31
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Marián Češner
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Domácí se chtějí ucházet o bednu a tak nic jiného než výhru v tomto utkání neberou. Ale s jakými hráči přijede Brod?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích