Ptenín padl po penaltách


Branky


5

Report zaslal Patrik Sedláček. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Dnešní zápas? Kdokoliv by mohl říct že domácí by měli plně bodovat. Ale přijel na jejich hřiště soupeř z VS Plzeň . Tento soupeř minulé koho přejel doma Merklín B v poměru 5-3 , to domácí celek zamířil minulé kolo na hřiště druhého celku ze Soběkur kde těsně podlehl výsledkem 4-3. 

 

Ale zpět k dnešnímu zápasu. Do sestavy domácích se vrátil mladší z bratrů Šobrů Josef. Do zápasu nenastoupil kvůli zraněný levý bek Sedláček K. 

 

Rozhodčí zahájil zápas.. 

 

Hra se přelévala z jedné strany na druhou, domácí i hosté si vytvořili nespočet šancí v jedné se ocitl mladý útočník D. Ritter ale bohužel bez zakončení. 

 

I hosté zahrozili z pravé strany z rychlého brejku, taktéž bez branky.

 

První gólů jsme se dočkali ve 13. Minutě, po rychlém brejku poslal hosty do vedení T. Frýdl 1-0 pro hosty.

 

V 15. Minutě vybojoval na polovině hřiště balón rychlý O. Lepič který nahrál balón R. Šobrovi který pěkně nacentroval na nohu mladšího bratra J. Šobra který po 2. minutách vyrovnal na 1-1 .

 

Poté hosté ožili tlačili se do šancí ale v domácí brance stál J. Černý který hostům nedal moc příležitostí ke skórování. 

 

Do domácí akce se po centru z pravé strany dostal i mladý P. Sedláček ale pro jeho smůlu balón před ním skočil a padl mu na holeň a od té letěl balón nad branku.

 

O chvili později po pěkném centru z levé strany z nohy D. Rittera se dostal k hlavičce opět P. Sedláček a tentokrát balón skončil vedle právě tyče branky hostů kterou střežil jinak dobře chytající M. Nolč st. 

 

Ve 20. Minutě jeden z domácích obránců chyboval a hosté šli po této chybě opět do vedení 2-1 střelcem gólů byl M. Peroutka. 

 

Do konce prvního poločasu se oba celky tlačili do zakončení ale bohužel bez vstřelení gólů. 

Domácí srovnali

Druhý poločas začal.. 

 

Do druhého poločasu domácí vyměnili oranžové dresy za zelené, neboť první poločas se soupeři špatně rozeznávali. 

 

47. Minuta, R. Šobr vybídl do ulice mezi hostující beky skvělé uvolneneho P. Sedláčka který napřed vystřelil tenhle pokus stačil brankář ještě vyrazit ale bohužel tak špatně že si na něho počkal právě P. Sedláček a poslal domácí zpět do zápasu 2-2. 

 

Poté přišlo spoustu sporných momentů, spoustu faulů na obou stranách ale bohužel bez hvizdu rozhodčího. 

 

Druhý poločas nabídl spoustu pěkný akcí ale bohužel bez zakončení., a bez vstřelení branky.

 

V 87. Minutě vybojoval balón J. Šobr nahrál R. Šobrovi který umotal obránce a ve vápně ho poslal jeden z hostujícího týmu k zemi, diváci a všichni ostatní co byli na hřišti čekali jasnou penaltu, ale hvizd opět nepřišel, a penaltu jsme tedy neviděli. Ale byla jasná. Hostující borec se k faulu i sám přiznal ale bohužel rozhodčí svůj verdikt nezměnil. 

Hosté berou bonusový bod

A tak přišli na řadu pokutové kopy, ve kterých byli lepší hosté domácí neproměnili dva pokutové kopy a z dnešního zápasu si tak odnášeli 1 bod, oproti hostům z Plzně, kteří odjeli se dvoumi.

 

Příští týden nás čeká poslední kolo ve kterém Ptenín zavítá na hřiště Mantova a soupeř z VS Plzeň přivítá na svém hřišti soupeře že Soběkur. 

 

Hráč zápasu ( domácí) - O. Lepič 

 

Hráč zápasu ( hosté) - M. Nolč st.



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
J. Černý [-] - R. Šobr [-] , D. Ritter [-] , Z. Smítka [-] , L. Kaufner [-] , J. Podzimek [-] , L. Přibáň [-] , V. Rajšpís [-] , Š. Josef [-] , O. Lepič [-] , P. Sedláček [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Nolč st. [-] - T. Pavlíček [-] , J. Hebr [-] , P. Švarcbach [-] , T. Bláha [-] , J. Hubač [-] (62. J. Jírovec [-] ) , J. Kačer [-] (75. T. Hric [-] ) , D. Šipla [-] , M. Peroutka [-] , M. Lukáš [-] , T. Frýdl [-]

ŽK: 44. L. Kaufner , 85. R. Šobr .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Adamec Václav - STREJC Václav (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 6. 2019 19:55
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů