Jasná výhra domácího Ptenína


Branky


15. R. Šobr , 38. O. Lepič , 39. O. Lepič , 42. D. Ritter (p.) , 72. Z. Smítka , 75. P. Sedláček , 80. P. Sedláček , 86. R. Šobr , 88. P. Sedláček - 4. M. Dufek , 28. J. Šubrt , 50. S. Calpak , 53. M. Dufek
4

Report zaslal Patrik Sedláček. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ptenín přivítal na své domácí půdě v rámci 15. kola soupeře z Hradce B. 

 

Do zápasu nastupovali domácí akorát s jedenácti hráči, to na druhé straně Hradečtí přijeli s jedním hráčem navíc. 

 

Do domácího celku se vrátil po dlouhém trestu útočník Patrik Sedláček, který byl vyloučen právě v prvním zápase těchto dvou soupeřů. 

 

Oba celky vědeli že to bude těžký zápas s větším počtem gólů. Což se také ukázalo hned od začátku. 

 

Rozhodčí foukl do píšťalky, první akce hostů přinesla první dnešní trefu 4. minuta utkání pěkná akce hostů na jejímž konci byl M. Dufek který poslal hosty do vedení. 

 

V zápětí na to přišel faul v pokutovém uzemí na domácího útočníka P. Sedláčka, v pokutovému kopu se postavil starší jmenovec K. Sedláček, ale golman vystihl stranu a bohužel gól jsme tedy neviděli. 

 

Domácí jakoby by vůbec nebyli na hřišti, poté co padl úvodní gól utkání Ptenínští ožili 15. minuta zápasu, Libor Kaufner našel skvěle rozběhnutého spoluhráče R. Śobra který obstřelem brankáře srovnává na 1-1 . 

 

Hra se celkem srovnala, nějaké šance na obou stranách byli ale bohužel bez zakončení, 28. minuta rychlý brejk hostujícího týmu, špatná komunikace mezi domácími obránci a máme tu další změnu stavu střelcem gólu je hráč J. Šubrt. 1-2 pro hosty. 

 

Domácí celek opět ožil tlačili se do zakončení ale bohužel bez branky. Poté přišla akce z pravé strany kde u balónu jako první byl J. Schejbal přihrál pěkně na nohu R.Šobrovi ten vystřelil a první se k dorážce dostal O. Lepič 2-2 !! 

 

Hosté rozehráli ze středu hřiště, přišli o balón a individulní akce znovu O. Lepiče posílá domácí do vedení 3-2 ! 

 

Hra se přelévala z jedné strany na druhou, domácí se dostali do pokutového území z čehož vytěžili další faul a následoval pokutový kop č. 2 k tomu se postavil mladý útočník D. Ritter a nekopromisně zavěsil 4-2 pro domácí. 

Domácí navyšovali vedení

Do druhé půle nastoupil místo zraněného K. Sedláčka další mlaďoch L. Přibáň. 

 

Hradečtí jakoby využili situace 50. minuta chyba domácí obrany a je sníženo ... Střelcem gólů hráč S.Calpak 4-3 , o další 3. minuty už tu máme srovnáno pěkná střela jednoho z hostujících hrůčů konkrétně M. Dufka stav 4-4 . 

 

Domácí vědeli že je zle, začali tedy držet balón na noze, přišlo spoustu šancí ale bohužel bez gólů. 

 

Poté se balón odrazil k Z. Smítkovi který z velkého vápna vymetl všechny pavouky 5-4 pro domácí. Dále už se hrálo jen na plovině hostů.. 

 

Jedna šance za druhou.. 75. minuta D. Ritter vybídl do uličky mezi dva hostující beky mladého rychlíka P. Sedláčka který si balón posunul před sebe pak stál čelem proti golmanovi udržel nervy na uzdě a poslal pod brankářem do kysny. 6-4 ! 

 

Hradečtí jako kdyby na hřišti vůbec nebyli...

 

80. minuta V. Rajšpíz vybojoval balón na domácí straně rychle ho rozehrál na rozběhnutého L. Přibáně, který viděl na vápně volného Sedláčka, ten ještě balón posunul na R.Šobra který střílel ..... brankář vyrazil před sebou bohužel ale pro jeho smůlu přímo na nohu P. Sedláčka 7- 4 pro Lučinu.

 

Hradec si potéí vytvořil několik šancí ale bohužel v domácí brance stál zkušený J. Černý který hostujícímu týmu už žádnou branku dát nedovolil. Skvěle chytající brankář pomohl poté k výhře domácího mužstva. 

 

86. minuta zápasů, skvělá rozehra domácim na polovině hřiště, Schejbal viděl po pravé straně rozběhnutého O. Lepiče, který zatáhl balón do vápna a naservýroval balón na nohu volnému R. Śobrovi který nekompromisně zavěsil 8-4 ! 

 

Jen o 2. minuty později opět dostal balón na nohu R. Šobr, který doslova umotal domácí obranu, vystřelil hostujíc brankář jeho střelu ještě stačil vyrazit, balón se snášel zpět do hřiště, u pravé tyče si ho však našel domácí mladík P. Sedláček který v 88. minutě hlavou zkompletoval HATTRICK !!  9-4. 

 

Rozhodčí udělil 4. žluté karty ... 56. minuta L. Kaufner, 67.minuta Z. Smítka , 69. minuta M. Dufek a 71.minuta R.Šobr. 

 

 Hostují hráč kvůli zranění musel odstoupit ze zápasu a následně musel odstoupit i domácí hráč J. Strejc.. Zápas se tedy dohrával o 10. hráčích na každé straně. 



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škoda Pavel - STREJC Václav (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 5. 2019 20:15
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích