Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčanské béčko deklasovalo Slavoj Stod


Branky


11

Že bude v zápasu vidět devět branek by si vsadil asi málokdo. Chlumčany dva zápasy zpět nebodovaly, přestože branky střílely, a tak chtěly dnes jistě zase nějaké ty body urthnout. Stod také dva zápasy nevyhrál. Dnes však nevsítil ani branku - jediná jejich branka byla vlastní

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas 4:0

Za velmi horkého počasí se utkaly týmy Chlumčan B a Slavoje Stodu. Vzhledem k tomu, že týmům již o nic v tabulce nešlo, mohli si to fotbalově, jak se tak říká, v klidu rozdat. Hosté však k zápasu nepřistoupili plně zodpovědně a nechávali postupně hrát více a více domácí Chlumčany. Hned v 5. minutě se před brankařem zjevil Havlíček a střelou podel něj, překonal hostujícího Martina Peška - 1:0. Za dvě minuty to iž bylo 2:0, když se prosadil ve vápně Starec Partik. V 10. minutě se osmělili hosté - Po Tesárkově rohu se míč odrazil ke Kašemu, který pálil z hranice penalty, ovšem Hůla jeho pokus vyrazil. V 15. minutě Fabián uvolnil přihrávkou do vápna Kašeho, ten se dostal ke střele z úhlu, kterou Hůla vyrazil na roh. Z následného protiútoku se trefil Lösch Michal a zvyšoval tak na 3:0 pro domácí! Hosté chtěli hrát, ale nedařila se jim kombinace a jejich útočné snažení končilo obvykle pár metrů od velkého vápna domácích. Ve 44. minutě dostal krásně míč Michal Neměček a navýšil již na 4:0 - v tuto chvíli hosté věděli, že to již bude jen o tom, kolik branek ještě dostanou, a že na body dnes nejspíš nedosáhnou. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Čestnou branku pro hosty vsítil domácí Zbyněk Havlíček

Po přestávce chtěli hosté jistě vstřelit nějakou tu branku, ale dlouho k tomu měli daleko. V 62. minutě se však dočkali - akce po ose Pešek, Kaše, Múčka, Tesárek, jenž přihrával před branku a před Fabiánem si míč do vlastní sítě srazil Z. Havlíček - 4:1! Hned v zápětí za 4 minuty přišla odpověď od domácích. Dominik Štolle se svým pěkným pokusem nemýlil a zvyšoval již na krásných 5:1! Domácím však ani toto nestačilo - po rychlé kombinaci se míč dostal až k Michalu Löschovi a ten vstřelil svůj druhý gól v zápase - 6:1! Hosté již v tento moment působili odevzdaně, a tak z jejich strany nebyl vidět žádný případný tlak. V 75. minutě se ještě trefil domácí Štolle a v 85. minutě po pěkné kombinační výměně míče pečetil na konečných 8:1 domácí Havlíček. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: V posledním utkání sezony již ani jednomu z týmů o nic nešlo. I když jak se později ukázalo, vzhledem k pouze jednomu sestupujícímu vlastně o nic moc nešlo celé jaro :-) Nám chybělo hodně hráčů, takže i to se podepsalo na naší vysoké prohře. Ale jinak se nám odvetná část soutěže celkem vydařila.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , P. Šimána [-] , J. Havlíček [-] , M. Lösch [-] (75. L. Jeslínek [-] ) , M. Němeček [-] , P. Starec [-] (65. O. Lang [-] ) , D. Štolle [-] , J. Kastner [-] (70. J. Juráň [-] ) , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-]

TJ Slavoj Stod
M. Pešek [-] - J. Ondič [-] (58. L. Galliwoda [-] ) , V. Kozel [-] , P. Vlk [-] , D. Tesárek [-] , F. Koča [-] , A. Fabián [-] , V. Kaše [-] , J. Múčka [-] , M. Suk [-] (58. J. Antoš [-] ) , V. Rataj [-]

Počet diváků: 102. Rozhodčí: Duda Václav - RUDA Daniel (N), POSLEDNÍ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: David Hloušek
Tip experta: remíza

Stodu by se jistě nějaký ten bod ještě hodil. Chlumčany teď dva zápasy nevyhrály. Doma jich však bude jistě dost a budou body také chtít. Zápas rozhodnou penalty.

Tip: výhra domácích

Možná remíza,ale přikloním se pro výhru domácích. Poslední zápas doma nebudou chtít prohrát.