4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice nenechaly nikoho na pochybách a zápas rozhodly už v prvním poločase


Branky


11

Již před zápasem bylo jasné, kdo bude udávat tempo hry a kdo bude favoritem. Blovice v minulém kole prohrály těsně se Žinkovy, a tak jistě se dnes chtěly před domácími fanoušky důstojně rozloučit výhrou s okresním přeborem, protože příští rok budou hrát vyšší soutěž. To se jim nakonec povedlo, když svého supeře porazily 4:0 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 25 minut bylo jasné, kdo bude brát dnes body

Domácí si byli vědomi své dominance mezi prvním a posledním, a proto chtěli jistě dát brzký gól. První minuty se však hostům dařilo hrát pozorně a dokonce se jim podařilo dostat hru na polovinu domácích. V 6. minutě zahrávali hosté přímý kop z pravé strany, ale kopnutý byl špatně. Jak se posléze ukázalo, byl to téměř jediný jejich střelecký pokus za celou dobu hry! Na druhé straně se po průnikové přihrávce dostal Houdek V. k míči, dal jej přihrávkou pod sebe, ale následná technická střela Lajbla byla tečována do autu. V 17. minutě domácí zahrávali přímý kop, signál se jim příliš nepodařil, následoval však přetažený centr zprava od Štětiny, který hlavou zužitkoval Houdek V. -1:0! Přetažený centr se podařil v 21. minutě i Šabatovi R., tentokráte zleva, na zadní tyči, opět hlavou, zavíral bek Štětina - 2:0! Ve 24. minutě si došel na střed pro balon levonohý Šabata R., měl dostatek času si střelu připravit a vystřelil z 30 metrů přesně pod břevno 3:0, krásná střela! V 30. minutě vyslal Rous kolmicí do úniku Houdka V., jehož za cenu faulu zastavil v pokutovém území obránce. Houdek se k míči postavil a ... a nedal pokutový kop. Známá pravda, že faulovaný nemá být exekutorem penalty, se potvrdila. V závěru poločasu se ještě třikrát dostal ke střele ze střední vzdálenosti středopolař Rous, ale jeho muška mířila vždy nad branku. Do kabin se šlo za stavu, který jednoznačně vyhovoval domácím.

Hosté dohrávali zápas pouze v deseti

Druhý poločas začali opět aktivně domácí - v 50. minutě si vynutili přímý kop, nacvičený signál zakončoval zleva střídající Matoušek, ale brankáře nepřekonal. V 53. minutě se vydal na ofenzivní výlet stoper Heřman, nakonec však ztroskotal až na brankáři. V 55. minutě skončil stejně i Houdek V., jenž zblízka brankáře neprostřelil. V 58. minutě centroval zleva Šabata R. na hlavu Matouška, ale ani zde se nezadařilo. V 62. minutě zahrávali domácí opět přímý kop, tentokráte jim signál vyšel zleva - přesný lob Lajbla nechytatelně zakončil Rous - 4:0! V 74. minutě si ještě hostující hráč vykoledoval po dvou žlutých červenou kartu, hra však v těchto momentech uvadala již na obou stranách, protože horké počasí bylo až nesnesitelné. V 88. minutě se po průniku dostal opět do šance Matoušek, přeloboval brankáře, ale před brankovou čarou se ještě obráncům podařilo míč vykopnout. Matouškovi dnes fotbalové štěstí nepřálo. Domácí se tak rozloučili se sezónou a okresním přeborem pohodlnou výhrou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát - trenér: V jeden den jsme museli hráčsky zvládnou tři zápasy: dvě dopolední utkání, a to dorostu i našeho béčka, odpoledne pak áčko. Nejenom u nás je problém s počtem hráčů, ale nakonec jsme to zvládli. Je dobře, že jsme poslední zápas v okresní soutěži doma vyhráli. Vůbec bych jeho váhu nesnižoval, i když jsme hráli proti soupeři, jenž tabulku naopak zavírá. Hosté se snažili, v rámci svých možností, hrát na co nejdůstojněji a velice korektně. Největším nepřítelem bylo pro obě strany horké počasí, jež ubíralo síly. Dostatečně si dnes zahrála i lavička, i když všichni střídající již dnes měli jeden zápas v nohách. Musím pochválit dnes Martina Štětinu. Za poslední zápas ode mě slyšel nelichotivé hodnocení. Ale je to mladý hráč, jemuž nechybí snaha se zlepšovat a pokud si bude plnit svěřené úkoly, bude platným hráčem. V I. pol. se zapojoval do ofenzivy, na jeden gól přihrál a druhý gól dal krásně hlavou. Ve II. pol. už tak výrazný nebyl, ale to je ten prostor pro zlepšení. Ode mě jej určitě dostane.




Sestavy


TJ Sokol Blovice
Z. Větrovec [-] - A. Zdvořáček [-] , M. Heřman [-] - J. Veselovský [-] (75. A. Tesař [-] ) , J. Rous [-] , O. Laibl [-] , R. Šabata [-] (62. M. Jílek [-] ) , M. Štětina [-] , J. Parouz [-] - L. Milfort [-] (57. T. Matoušek [-] ) , V. Houdek [-]

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - P. Purdeš [-] , V. Hřebec [-] (57. R. Krejčí [-] ) - A. Ježek [-] , D. Schmirler [-] (75. M. Kaiser [-] ) , J. Pyrgal [-] , J. Vodička [-] , M. Korčík [-] , J. Kraus [-] , P. Švec [-] , T. Maday [-]

ŽK: 77. A. Tesař - 17. A. Ježek , 60. M. Korčík . ČK: 74. M. Korčík .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: MASEC Iosip - HEŘMAN Miloš (N), ŠVEC Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: David Hloušek
Tip experta: výhra domácích

To by bylo obrovské překvapení, kdyby Vstiš udělal první tři jarní body právě s Blovicemi, stát se to však klidně může. Věřím ale Blovicím, že si v posledním fotbalovým zápase před domácími diváky v této sezóně bude chtít zastřílet a získat tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Blovice potvrdí první pozici a typuji že dají hodně gólů.