Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 14:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy otočily zápás s Klášterem a nakonec vyhrály


Branky


11

Klášter se lehce propadal tabulkou dolu, a tak chtěl dnes urvat nějaké body proti Žinkovům, které však v minulém kole nastřílely pět branek prvním Blovicím, a tak bylo zřejmé, že to nebude pro Klášter jednoduchý zápas, protože jim soupeř jistě nedá nic zadarmo. První poločas se lépe vyvíjel pro Klášter, Žinkovy však v druhém poločasu zápas otočily a vyhrály. Klášter však celý druhý poločas hrál pouze o deseti, když se ve 37. minutě musel pod sprchy předčasně pakovat domácí Pelikán

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malou domu domácí s přehledem využili

Za velmi horkého počasí se utkaly dva týmy, které před zápasem okupovaly místa kolem středu tabulky, a tak se dal předpokládat vyrovnaný souboj. Již v 8. minutě po rohovém kopu domácího Loukoty si míč našel přesně Velíška, který však hlavou mířil těsně vedle. V deváté minutě se do úniku dostal Loukota. Na poslední chvíli to hasil hostující Hora, který skluzem odvrátil míč do bezpečí na rohový kop. Následoval pěkný dalekonosný pokus hostujícího hráče, který však bránu minul o necelý metr. Ve 12. minutě centroval ostře Loukota do vápna soupeře - jeho centr však bez povšimnutí spoluhráčů protetěl celým vápnem. V 15. minutě rozehrál rohový kop Loukota na Doláka po zemi, ten míč z voleje napálil na branku, ale jeho střela byla zblokována obráncem hostů. Následně zakombinovali pěkně hosté, přišel ostrý centr do vápna, ale ten sebral ze vzduchu do svých rukavic domácí brankař. Ve 20. minutě stopér Vladař prošel s míčem více jak třicet metrů a z pozice na velkém vápně tvrdě vypálil, ale jeho střela letěla těsně vedle. Ve 33. minutě chybovali hosté - malou domu si nepohlídal hostující brankař a vzal míč do rukou. Rozhodčí pískl do píšťaly a ukázal na nepřímý kop. Velíšek se chopil rozehrávky, nahrál Karelovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě 1:0! Ve 37. minutě se do vyložené šance hnali hosté, domácí Pelikán za cenu faulu zatáhl za ruční brzdu, což se nelíbilo rozhodčímu a poslal za tento zákrok Pelikána předčasně do sprch. Z následujícího přímého kopu hosté neohrozili domácí branku. V 41. minutě aktivní Loukota pěkně vyprášil rukavice hostujícímu brankaři. Do poločasu se již nic nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu, který více vyhovoval domácím.

Domácím došly síly a soupeř v početní převaze zápas otočil

Do druhého poločasu aktivněji vstoupili domácí - Vladař si vzal míč na své půlce, proběhl celým hříštěm a svoje sólo okořenil pěknou střelou podel brankaře - 2:0! V 54. minutě se dostal do úniku domácí hráč, ale bohužel branku nedal - udělal kličku a následnou střelu poslal do rukavic brankaře. Kdyby tuto šanci dal, možná mohlo být po zápase. V této chvíli tak nějak došly síly domácím hráčům, přeci jenom hráli v oslabení, a tak se o slovo začali hlásit hosté. Nejprvé pár střelami ze střední vzdálenosti, poté i kombinačně až před velké vápno soupeře. Po jedné takové kombinaci se v 60. minutě dostal na hranici velkého vápna k míči Bartička a střelou k tyči snížoval na 2:1! Následovalo obléhaní branky domácích, ale hostům se nedařilo stále srovnat. Střely končily mimo branku domácích a s ostatními pokusy si poradila obrana. Až do 81. minuty se nesl zápas v tomto duchu. Z jednoho z mnoha průniků do vápna nastřelil hostující hráč domácímu ruku a sudí ukázal na značku penaltového kopu. Míč si vzal hostující Doričák a střelou k tyči nedal brankaři šanci - 2:2! Hosté nechtěli penaltový rozstřel - k brance zavelil Niemkiewicz. Zatáhl míč po straně hřiště, dostal se až do vápna a křížnou střelou na zadní tyč strhnul vedení na stranu jeho týmu 2:3 a velký šok pro domácí. Do konce poločasu druhého se již nic nestalo, a tak si hosté po pěkné otočce odvezli nakonec všechny tři body s sebou.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Pavel Fischer - trenér týmu: Za velmi teplého počasí se dnes odehrál spíše podprůměrný zápas, což mělo jistě na svědomí právě počasí. Soupeř byl v prvním poločase o něco lepší. My jsme však v druhém poločase zabrali (také k tomu pomohlo i vyloučení domácího Pelikána) soupeře začali přehrávat. Nakonec jsme zápas vyhráli. Chtěl bych moc poděkovat všem hráčům, kteří v celé sezoně pravidelně hráli a jezdili na zápasy. Celou sezónu jsme prakticky odehráli právě ve čtrnácti lidech a těmto lidem patří můj velký dík. Hráčem zápasu z naší strany bych dnes určil Miloslava Vokurku, který dnes v zápase svojí hrou hodně vyčníval.

TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Brož - trenér: Zápas se nehrál v nějakém velkém tempu, za což mohlo jednoznačně počasí, které bylo opravdu velmi horké. Na hráčích obou týmů bylo vidět, že chtějí zápas hlavně ve zdraví dohrát. V zápase jsme v pohodě vedli 2:0 - kolem šedesáté minuty nám však došly síly a soupeř zužitkoval početní převahu. Chtěl bych tímto klukům poděkovat za celou sezónu a za jejich přístup k zápasům.



Sestavy


TJ Klášter
L. Tobrman [-] - T. Krmela [-] (46. J. Dvořák [-] ) , P. Velíšek [-] , M. Karlík [-] , T. Loukota [-] , J. Kozák [-] , M. Málek [-] (60. J. Málek [-] ) , T. Karela [-] , T. Vladař [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-]

TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - M. Vokurka [-] , Z. Pavlíček [-] (46. J. Tříska [-] ) , J. Kasalík [-] (46. J. Čengery [-] ) , J. Bartička [-] , R. Liška [-] , T. Hora [-] , J. Vokurka [-] , D. Niemkiewicz [-] , T. Oulík [-] (66. V. Tříska [-] ) , J. Doričák [-]

ŽK: 75. J. Čengery . ČK: 37. L. Pelikán .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Škoda Pavel - PEŠEK Petr (N), SUDA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Vodička

Expert: David Hloušek
Tip experta: výhra hostů

Klášter bude chtít vyhrát, aby odskočil ze spodní částí tabulky, ale v zápase se mu to nepovede!

Tip: výhra hostů

Žinkovy mají mnohem lepší kvalitu a jednoznačně vyhrají a užijí si poslední zápas výhrou.