2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý zápas se Lužanům nepovedl a nakonec nezískaly ani bod


Branky


22. T. Kutka , 76. O. Brož - 39. J. Tupý , 48. P. Byron , 67. F. Brudna
11

Lužany do zápasu vstupovaly s tím, že potřebují nutně utrhnout nějaké body, aby odskočily předposledním Radkovicím. V zápase se jim však moc nedařilo a nedokázaly navázat na výkony z předešlých zápasů. Přestože o poločase držely slibnou remízu, zápas nakonec prohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza 1:1

Za velmi teplého počasí a v neděli proti sobě nastoupily dva týmy, když právě domácí potřebovali nutně vyhrát, aby se případně vymanili ze sestupových vod a odskočili předposledním Radkovicím. V Lužanech se třicetpět minut odehrávala urputná nakopávaná, jež se jistě úplně nelíbila obecenstvu, které si našlo cestu na Lužanský pažit. Hosté hráli bez pohybu, bez nápadu, zcela alibisticky - jak řekl René Vaidiš - hrůza a děs. Ve 23. minutě domácí za tutu neaktivitu zaslouženě hosty potrestali. Po šťastné akci poslali domácí před branku hostí naslepo prudký přízemní centr, k míči se dostal Tomáš Kutka a z jedničky z jedenácti metrů zamířili křížem přesně na zadní tyč – 1:0! V poslední čtvrthodině prvního poločasu zabrali výrazně přidali i hosté a začali Lužany přehrávat. Ve 35. minutě se přes dva protihráče prokličkoval P. Karlík a jeho ránu ze dvaceti metrů na přední tyčku gólman vyrazil na roh. Ve 38. minutě se po centru J. Koláře opřel do hezkého voleje D. Šlajs, avšak brankář projektil z hranice šestnáctky opět vytěsnil opět na rohový kop. O minutu později míč šikovně prsami sklepl F. Brudna pro D. Šlajse, jenže ten břevno z patnáctky překopl asi o deset metrů. Ve 40. minutě stáhl roh soupeře T. Makrlík, bleskově vyhodil míč až na polovinu hrací plochy P. Karlíkovi, který učebnicově vyslal do sóla Tupého a ten pohotově špičkou kopačky kolem vybíhajícího brankáře zakončoval do branky - 1:1!

Dmácí nezahytili začátek druhého poločasu a hned inkasovali

Ve druhém dějství pokračovali hosté v aktivním duchu, byli lepší a navázali hned na dobrý závěr poločasu prvního. Ve 48. minutě si pomohli dobře sehranou standardkou. Rohový kop P. Karlíka prodloužil hlavou J. Louda a od zad bránícího protihráče balón doputoval k zblízka dorážejícímu P. Byronovi – 1:2! Raketový vstup do druhého poločasu hostů. V 63. minutě oslovil P. Karlík do výborné pozice J. Tupého, jenž ale vypálil z prostoru penaltové značky nedůrazně do náruče gólmana. Daleko povedenější přízemní pumelici vypustil v 67. minutě F. Brudna. Téměř ze třiceti metrů skóroval nádherně odrazem od levé tyčky – 1:3 - pěkná branka! V 77. minutě však vůbec nezareagovali hosté na načechraný oblouček z volného přímého kopu za jejich obrannou linii, nabíhající útočník byl u míče rychleji než vybíhající T. Makrlík a po ideálním zpracování zamířil z pěti metrů do opuštěné branky – 2:3 Ondřej Brož! Nastal tedy napínavý a zejména hodně nervózní závěr utkání. V 89. minutě si ostře faulovaný F. Brudna vykoledoval za svoji nikterak dramatickou reakci žlutou kartu, domácí hráč naopak zůstal nepotrestán. A když hostující Brudna zjistil, že by měly Lužany ještě rozehrávat trestný kop, vysloužil si protestující F. Brudna od hlavního rozhodčího Otto Slabého i druhé žluté napomínání - nutno upozornit, že rozhodčímu se nepovedlo v zápase více jeho verdiktů a nemohli s ním byt spokojeni jak domácí, tak ani logicky hosté. Jen v deseti hráčích si poté tříbodové vítězství bez větších problémů hosté pohlídali a nakonec si odvezdli ze hřiště Lužan všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus - vedoucí mužstva: Zápas, ve kterém šlo o hodně, a ze kterého jsme potřebovali nutně získat nějaký bod jsme nakonec herně nezvládli. Týmu se dnes vůbec nedařilo, nebyli jsme aktivnější, a také jsme si nevytvořili moc šancí. Soupeř byl o branku lepší. Nevím, čím to bylo, ale prostě jsme dnes po dlouhé době hráli moc špatně. Zápasu ani moc nepomohl hlavní sudí, kterému se v některých pasážích hry nevedlo dobře - a to na obě strany, ale na druhou stranu rozhodčí branky nedává, takže si za to ve finále můžeme stejně my.




Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - L. Janeček [-] , M. Hřebec [-] (64. A. Hajžman [-] ) , O. Brož [-] , J. Ruth [-] (58. Z. Bultas [-] ) , T. Kutka [-] , M. Rath [-] (51. J. Běl [-] ) , M. Toma [-] , O. Skála [-] , M. Hořký [-] , J. Grassl [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
T. Makrlík [-] - J. Karas [-] , J. Kolář [-] , J. Louda [-] , F. Brudna [-] - P. Byron [-] , V. Janoušek [-] (74. D. Hulec [-] ) , M. Davídek [-] , J. Tupý [-] (77. J. Pelc [-] ) - D. Šlajs [-] (74. M. Krejčí [-] ) , P. Karlík [-]

ŽK: 19. J. Ruth , 34. T. Kutka - 52. J. Louda , 86. T. Makrlík , 89. F. Brudna . ČK: 89. F. Brudna .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: SLABÝ Otto - ŠTYCH Karel (N), VAIDIŠ René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Vodička

Expert: Michal Dufek
Tip experta: remíza

Poříčí bude lepším týmem, ale domácím k remíze pomůže jejich nepříjemné hřiště.