Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomucké béčko deklasovalo Hradec


Branky


22. D. Šmíd , 24. M. Baran , 27. M. Kašpar , 52. R. Rous , 54. V. Švec , 70. J. Kalabza , 85. M. Baran - 44. P. Andrle
11

Vzhledem k tomu, že domácí byli ještě namočeni v možném sestupu, potřebovali dnes nutně vyhrát - sestavu tedy posílili i hráči z "A" týmu a bylo to na hře opravdu znát. Hradec měl však už před zápasem jistotu třetího místa, takže ho výsledek zápasu nemusel ani moc trápit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v prvním poločasu

Za velmi teplého a slunného nedělního odpoledne se utkaly dva týmy, které dělilo v tabulce celých patnáct bodů. Protože domácí byli namočení do možného sestupu, museli nutně zápas vyhrát a k tomu také tak přistoupili. Do základní sestavy se podívalo více hráčů z jejich "A" týmu, a tak se dalo předpokládat, že průběh bude jednoznačný a tento průběh opravdu takový byl. Hosté dokázali držet krok pouze do doby, než domácí vstřelili první branku. Běžela 22. minuta a po krásné přihrávce spoluhráče doklepával téměř do prázdné branky domácí David Šmíd - 1:0! Ucetkly sotva dvě minuty a skóre se opět měnilo - před brankařem se zjevil Michal Baran a s nabídkou míče si skvěle poradil - 2:0! Za další tři minuty už to bylo 3:0, když se trefil Matyáš Kašpar. V tuto chvíli byl zápas již s velkou pravděpodobností rozhodnut, vzhledem k síle domácích. Domácí nadále přehrávali soupeře, který se povětšinu zbývajícího času do konce poločasu bránil. Až ve 44. minutě přišlo snížení z kopaček hostí, když se trefil Petr Andrle a pečetil tak poločasový výsledek na 3:1 pro domácí.

Čtyři branky i ve druhém poločasu

Hosté jistě chtěli do druhého poločasu nastoupi s tím, že by třeba teoreticky mohli zápas ještě zdramatizovat. V poločase udělali střídání, když nastoupil čestvý Lihm a o pět minut později do zápasu nakoukl i hostující Hrdina. Toto střídání však nalilo síly do žil domácích, kteří hned na to v rozmezí dvou minut vstřelili dvě branky, když se nejdříve trefil Radek Rous a hned na to zatřepal sítí hostující branky Václav Švec - 5:1! V tuto chvíli bylo opravdu po zápase a čekalo se jen pouze na to, kolik domácí ještě přidají branek. V 70. minutě dostal nezjištnou příhrávka na hranici malého vápna Josef Kalabza a s přehledem zvyšoval již na 6:1! To však nebylo vše. V rozmezí 15. minut si domácí vytvořili další dvě vyložené šance, ale tentokráte neproměnili. Hosté v tuto dobu již pouze bránili a sem tam se vypravili do protiútoku, který byl však obranou domácích spolehlivě vždy zastaven. Pět minut před koncem zápasu se ještě ke slovu dostal Marek Baran a svým prvním gólem v zápase pečetil na konečných 7:1 pro domácí. Celý zápas se i tak hrál v klidném duchu, když hlavní sudí Zdeněk Kašpar nemusel ani jednou šáhnout pro případnou žlutou kartu za nějaké provinění.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Martin Baran - trenér: Při pohledu na tabulku, jsme potřebovali dnes nutně urvat tři body, abychom se nenamotali do nějakých sestupových pozic. I z toho důvodu jsme dnes povolali na pomoc pár hráčů z "A" týmu a na hře to bylo znát. Byla jen otázka, kolik branek vstřelíme. Celý tým šlapal jako hodinky a musím je proto za jejich výkon pochválit. Pokud bych měl určit hráče zápasu z naší strany, tak by jim byl asi Michal Baran.

SK Hradec 1946
Trenér hostí: Domací, posílení o pár borců z A týmu,byli od začátku jasně lepší a zaslouženě získali tolik potřebné body! My jsme drželi krok prvních 20 min., pak už to byla jen otázka skóre...



Sestavy


FK Nepomuk B
D. Slivoň [-] - J. Kalabza [-] , M. Baran [-] (70. V. Březák [-] ) , M. Kašpar [-] (60. M. Dušek [-] ) , R. Rous [-] , M. Viktora [-] , J. Polívka [-] , D. Šmíd [-] (81. M. Baran [-] ) , V. Janoch [-] , V. Švec [-] (64. R. Mráz [-] ) , P. Panc [-]

SK Hradec 1946
J. Janeček [-] - M. Liebel [-] (46. D. Lihm [-] ) , D. Müller [-] , B. Andrle [-] (50. J. Hrdina st. [-] ) , J. Skala [-] - O. Lihm [-] , J. Hrdina ml. [-] , P. Andrle [-] , J. Šubrt [-] - M. Dufek [-] , Š. Kundrata [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - PANC Josef (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Michal Dufek
Tip experta: výhra hostů

Věřím že náš poslední venkovní zápas zvládneme a Nepomucké Béčko porazíme.