0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 14:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice čtyřmi brankami porazily Stod


Branky


3. V. Brada , 43. R. Šatava , 65. V. Brada , 84. V. Brada
11

Radkovice po nevydařeném minulém zápase dnes zase naplno bodovaly, když porazily TJ Slavoj Stod. V zápase byl vidět i hattrick, který se podařil Vaškovi Bradovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v prvním poločasu

Jak řikal trenér hostů, zápas si dnes Radkovice přijely užít se vším všudy. Z hlav mohli hostující hráči vypustit nutnost udělat body a mohli si tak zahrát pohodový fotbal. Vstup měli hosté do zápasu doslova skvělý. Hned ve třetí minutě se po kombinaci hostujících hráčů dostal k míči Vašek Brada, namířil si to z poloviny přímo mezi dva obránce, zamotal jim nohama hlavy a ukrytou střelou vypálil na domácího Posledního, který si na míč nesáhnul a už lovil míč z vlastní sítě - 0:1! Hra se lehce srovnala, ale více ze hry měli nadále hosté, kteří si v poklidu kombinovali a pokoušeli se o překonání domácí obrany - snažili se i o střely ze střední vzdálenosti, ale ty buď s přehledem lapil Tomáš Poslední a nebo střela nenašla místo mezi třemi tyčemi. Velkou příležitost měli však domácí hned v 6. minute, Kašeho ztracený míč zpět vybojoval Snášel, našel Terbera, ale toho skvěle vychytal Vít. Domácí tedy chtěli také vstřelit branku, ale měli k tomu po celý zápas o něco dál, než právě hosté. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin za hubeného stavu, který však více vyhovoval hostum, dostali hosté výhodu rohového kopu. Míč rozehrál Vasyl Syoma s Jardou Stehlíkem, vykombinovali bránícího hráče a přišel pěkný centrovaný oblouček do vápna, kde si na míč krásně naskočil René Šatava a nechytatelnou hlavičkou zvyšoval již na 0:2! Pro hosty super gól před odchodem do kabin. Následně chvíli poté hlavní sudí Janoušek odpískal konec prvního poločasu.

Dvě branky v druhém poločasu

Do druhého poločasu nastupovali domácí s tím, že se pokusí rychle snížit a případně i srovnat. Hosté měli dvoubrankový polštář, takže mohli nadále zůstat u své kombinační a klidné hry z prvního poločasu. Za pěkného počasi na pěkném hřišti si prostě chtěli zahrát fotbal bez nějakého stresu a to se jím dařilo. V 53. minutě Kaše zatáhl míč k velkému vápnu soupeře, uvolnil Tesárka a ten z osmi metrů přestřelil branku. V 59. minutě opět Kaše vlastní akcí pronikl až do vápna soupeře, ale proti Vítovi neuspěl, a tak to byli hosté, kteří trestali. V 65. minutě se opět měnilo skóre tedy ve prospěch hostů. Skvěle hrající Jarda Stehlík na polovině hřiště vymotal dva záložníky a jednoho obránce, následně předložil míč Vaškovi Bradovi a ten propíchl míč domácímu brankaři mezi nohami do branky - 0:3! V této chvíli byl zápas s největší pravděpodobností rozhodnut. Domácím se nedařilo vyprodukovat nějakou finální přihrávku, ze které by mohla padnou branka a tak to byli opět hosté, kteří v zápase počtvrté udeřili. V 84. minutě se jim podařilo vyhnout se ofsajdové pasti a díky tomu se řítili hned čtyři hráči na Tomáše Posledního. Opět u toho byl Václav Brada, který mohl nahrát míč lépe postavenému spoluhráči, který by uklízel do prázdné branky. Vzal to však na sebe, což v první chvíli úplně kladně neocenil hostující trenér, protože přeci jenom Brada soukromničil, ale na druhou stranu Vašek mohl vstřelit hattrick, a to se mu i povedlo. Pěknou střelou nedal domácímu brankaři jedinou šanci a zvýšil tak na konečných 0:4! Nutno podotknout, že měl Vašek Brada opravdu štěstí, že tuto šanci proměnil, protože jak říkal hostující trenér, kdyby to nedal, tak by šel zpátky domů pěšky. V 87. minutě po spolupráci Vlka a Kašeho pálil z hranice penalty Zezulák. Jeho pokus skončil na břevnu Vítovi branky. Do konce zápasu se již nic nestalo a tak si Radkovice připsali tři body do tabulky a hlavně si ověřili, že fotbal hrát umí.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: V utkání se nám vůbec nedařilo. Těžko jsme se dostávali do šancí, a když už ve druhé půli nějaké přišly, koncovka byla špatná. Radkovice zaslouženě vyhrály a my jsme si zkomplikovali situaci v boji o udržení.

TJ Sparta Radkovice
Tisot Stanislav - trenér: Po minulém kole, ve kterém jsme nezvládli porazit Zdemyslice a zjistili, že záchrana je asi nemožná, jsme dnes nastupovali do zápasu s úplně klidnou hlavou a byl to přesně ten fotbal, který jsme chtěli hrát. Hráči si dovolovali to, co jindy bylo složité. My jsme si ukázali, že když bychom nehráli zápasy, ve kterých jsme museli vždy nutně bodovat a neležela by na nás ta tíha, tak bychom mohli klidně hrát do pátého místa, protože kluci na to mají. Dnes tedy celý tým hrál skvěle, musím ho tímto pochválit. Pokud bych měl určit hráče zápasu, tak by dnes byli určitě dva. Vašek Brada dal hattrick a Jarda Stehlík skvěle rozdával míče a nahrával právě na Vaškovi branky.



Sestavy


TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] , M. Pešek [-] (46. D. Fišer [-] ) , P. Vlk [-] , D. Tesárek [-] , J. Múčka [-] , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] , M. Suk [-] (37. J. Antoš [-] ) , V. Rataj [-] (46. M. Zezulák [-] ) , V. Kaše [-]

TJ Sparta Radkovice
Z. Vít [-] - M. Žíla [-] , J. Stehlík [-] , V. Soyma [-] , T. Kučera [-] - J. Bešta [-] (72. R. Soušek [-] ) , M. Velich [-] - V. Brada [-] , R. Šatava [-] (56. D. Fiala [-] ) - J. Brada [-] , P. Punčochář [-]

ŽK: 34. M. Pešek , 54. M. Zezulák , 85. M. Terber - 67. V. Brada , 88. Z. Vít .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Škoda Pavel - POSLEDNÍ Petr (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Michal Dufek
Tip experta: výhra domácích

Pokud bude hrát Stod stejně dobře jako minulý týden u nás, s týmem Radkovic si snadno poradí.