P. Purdeš 31.
J. Pyrgal 62. (p.)
2:3
(1:1)
38. D. Štolle
47. D. Štolle (p.)
81. F. Lösch (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 14:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase, ve kterém byly vidět tři penalty, zvítězily nakonec Chlumčany


Branky


31. P. Purdeš , 62. J. Pyrgal (p.) - 38. D. Štolle , 47. D. Štolle (p.) , 81. F. Lösch (p.)
10

V zápase, ve kterém dělilo oba týmy v tabulce celých třicet bodů domácím již o nic nešlo, protože zůstavají beznadějně poslední, naopak hosté se v případě výhry mohli dotáhnout bodově na třetí místo. V zápase byly odpískány tři penaltové kopy a nakonec samotný penaltový rozstřel odmítl v závěru zápasu svoji brankou ten nejzkušenější z týmu Chlumčan - Lösch František  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza v prvním poločasu

Místní derby, do kterého vstupoval domácí tým jako ten, co nemá již co ztratit, ale ani získat, mělo začátek dnes již ve 14:00. Domácí nastoupili v klasické sestavě, zatímco hosté museli zase řešit pár omluvenek, ale nakonec v základu nefigurovali pouze dva hráči, kteří pravidelně nastupují. Již od prvních minut bylo zřejmé, že domácí se budou prezentovat spíše nakopávanými balóny a souboji o ně, zatímco hosté si přijeli zahrát kombinační fotbal. Postupně si domácí i hosté vytvořili pár šancí, které však ztroskotaly na finální přihrávce - buď šel míč přímo z centru nad branku a nebo ho odhlavičkovala vždy obrana. Z první branky se radovali domácí v 31. minutě - jejich hráč zatáhl míč po straně hřiště a odcentroval. Míč ve vzduchu lehce zaplaval a hostující brankař, který však dnes pouze v brance zaskakoval za svého spoluhráče míč chtěl rukou odrazit do bezpečí, nepovedlo se mu to však ideálně a míč srazil pouze před sebe na nohu domácího Purdeše, který již neměl žádný problém míč poslal do prázdné branky - 1:0! Hosty to však nepoložilo a svojí aktivní hrou se za celých 7 minut také dočkali. Běžela 38. minuta když po kraji hřiště zatáhl míč hostující Havlíček, zakombinoval se Štollem, se kterým si vyměnil pár přihrávek a následně poslední jmenovaný vystřelil na brankaře, který si na míč šáhnul, ale nezabránil tomu, aby zapadl za jeho záda - 1:1! To byl i poločasový výsledek, za kterého se šlo do kabin.

3 penaltové kopy

Hned v úvodu druhého poločasu se měnilo skóre, přestože domácí byli k brance blíže, byli to nakonec hosté, kteří vstřelili první branku. Běžela 47. minuta a domácí poslali nepříjemný centr do vápna hostů. Míč chvíli skákal kolem brankové čáry, kde zasáhl hostující hráč zákrokem, po kterém domácí chtěli odpískat penaltový kop, ale píšťalka sudího zůstala němá, protože se o faul podlě něho nejednalo. Hosté podnikli rychlý protiútok, zatáhli míč do vápna soupeře, kde se ke střele dostal hostující Havlíček, který natáhl ke střele, ale byl faulován domácím hráčem a sudí nemohl ukázat jinak, než právě na puntík, ze kterého se kopou právě penalty. Míč si vzal do ruky Štolle a následně svojí pěknou střelou překonal brankaře domácích - 1:2! Domácí opět pokračovali ve své hře - nakopávali míče dopředu a čekali na nějaký závar před brankou soupeře, což se jim povedlo v 62. minutě. Nakopnutý míč dopadl až velkého vápna hostů, kde na něho vystartoval hostující brankař, který při odražení míče srazil domácí hráče, který se snažil míč zachytit a rozhodčí odpískal druhou penaltu v zápase. K míči se postavil domácí Pyrgal a srovnal skóre na 2:2! Hra pokračovala nadále v tempu, ve kterém probíhala po celý zápas. Hosté opět drželi více míč a domácí po získání míče hned nákopem útočili na branku soupeře. Když už to vypadalo, že zápas budou možná muset rozhodnout až penaltové kopy, zpracoval si krásnou přihrávku hostující Šimána, pokusil se ve vápně udělat kličku, zaseknul míč a ve chvíli, kdy chtěl vystřelit, přišel opět něšetrný faul domácího hráče a sudí musel potřetí v zápase písknout penaltu. Štolle, přestože proměnil první, se na tuto již necítil. Míč si tedy vzal ten nejzkušenější na hřišti - hrající trenér Lösch František a poslal míč těsně kolem tyče za záda domácího brankaře - 2:3! Domácí v tuto chvíli vystřídali a poslali na hřiště tři čerstvé hráče, ale se zápasem již nedokázali nic udělat a tak si z dnešního zápasu odvezli hosté tři body a domácí tak stále čekají na první jarní body.



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany B
Lösch František - hrající trenér: Zbytečně vyhrocený zápas (což jsme ale tak trochu tušili), ve kterém byly vidět i zákroky, které měly být oceněny minimálně žlutými kartami. V zápase jsme si vytvořili více brankových příležitostí. Soupeř v některých momentech hrál opravdu zbytečně moc tvrdě. V zápase jsme nakonec vyhráli a máme tři body, takže super. Čekají nás už jen tři kola, ale věřím, že nějaké body urveme ještě. Každopádně postupové ambice nemáme a jistotu záchrany máme také, takže můžeme být naprosto v klidu. Hráčem zápasu bych dnes určil z naší strany Štolleho.



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
L. Ondřich [-] - P. Purdeš [-] (83. R. Krejčí [-] ) , V. Hřebec [-] - M. Korčík [-] , J. Kraus [-] , J. Pyrgal [-] , P. Švec [-] , A. Ježek [-] (89. J. Vodička [-] ) , M. Švec [-] (83. T. Maday [-] ) , V. Kosmata [-] , D. Schmirler [-] (72. M. Kaiser [-] )

TJ Keramika Chlumčany B
J. Kastner [-] - J. Havlíček [-] , F. Lösch [-] , P. Šimána [-] , M. Němeček [-] , T. Helus [-] (66. P. Jílek [-] ) , P. Starec [-] , D. Štolle [-] , M. Kanát [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-]

ŽK: 20. D. Schmirler - 57. D. Štolle , 62. J. Kastner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šimek Luboš - SLABÝ Otto, FABIÁN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Vodička

Expert: Michal Čáslava
Tip experta: výhra hostů

Domácím už o nic prakticky nejde, a proto zápas může skončit všelijak. Chlumčany to však zvládnou a zvítězí.

Tip: výhra hostů