1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod porazil Zdemyslice nejtěsnějším výsledkem a získal tak velmi důležité body do tabulky


Branky


11

Zdemyslice i Stod měly před zápasem v tabulce jedno bodový rozdíl a tak se dalo předpokládat, že i v zápase to bude vyrovnaná partie. Stod vstřelil nakonec o jednu branku více a připsal si do tabulky velmi důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stod vyhrál první poločas

V dalším zápase okresního přeboru přivítaly Zdemyslice mužstvo Slavoje Stod. Tento zápas se hrál prakticky o 6 bodů, protože oba týmy dělil v tabulce pouhý jeden bod. Souboje těchto týmů jsou vždy velmi vyrovnané a vetšinou je rozhoduje jeden gól, což se potvrdilo i v tomto zápase. Zápas bohužel ovlivnil silný déšť, který značně podmáčel trávník. Domácí chtěli odčinit debakl z předešlého kola s Klášterem, takže od začátku zápasu na hosty vlétli a řadou rohových kopů si vytvořili první šance. Během prvních dvou minut kopali domácí 3 rohové kopy a při jednom z nich poslal Petr Valeš svou hlavičku těsně vedle tyče hostující branky. V 5. minutě po dalším rohovém kopu poslal z malého vápna svojí hlavičku také těsně vedle Michal Valeš. Domácí byli nadále aktivnější a vytvářeli si další šance. Po dalším rohovém kopu hlavičkoval těsně nad branku kapitán domácích Tomáš Šilhánek. Do největších šancí se dostal dvakrát za sebou domácí útočník Michal Valeš, který nejprve v 15. minutě po přihrávce Reného Šilhánka postupoval z levé strany zcela sám na brankaře Posledního, ale svoji střelu poslal jen do nohou stodského brankaře. Za další čtyři minuty měl na vlas stejnou šanci, znovu postupoval z levé strany zcela sám na branku, ale ani tentokrát svoji velkou šanci nezužitkoval, protože jeho střela těsně minula zadní tyč. Tyto čtyři zahozené šance nakonec stáli domácí zápas. Hosté se začali osmělovat a ve 23. minutě se dostal do velké šance útočník hostů Michal Terber, který se zjevil před Kotorou zcela sám, ztečoval ostrý centr, ale Kotora jeho velkou šanci zneškodnil a vyrazil balón na rohový kop. Poté si poradil ještě s pokusem Daniela Tesárka z bezprostřední blízkosti. Domácí to však nevarovalo a tak udeřili z ojedinělého protiútoku hosté. Ve 38. minutě zatáhl míč po pravé straně Daniel Tesárek, kterému po pěkné kombinaci míč předkládal Snášel, zpětnou přihrávkou našel na malém vápně zcela volného Filipa Höflera, který střelou do protipohybu Kotory získal pro své mužstvo vedení - 0:1! Studená sprcha pro, do té doby lepší, domácí celek. Domácí měli ještě několik závarů, ale do poločasu se již skóre nezměnilo.

Branka Zdemyslic však na remízu nestačila

Druhý poločas začal pro domácí špatně. Již po pěti minutách šli totiž hosté do dvoubrankového vedení. Po centru z levé strany chybovali domácí obránci, kteří se špatně zorientovali, nechali dvakrát spadnout míč před malým vápnem, který následně napálil do sítě hostující kapitán Roman Snášel - 0:2! Nutno podotknout, že Snášel v dostal dostatek času od domácích obránců k tomu, aby následně míč s přehledem poslal do horního rohu branky.  Domácí se zlepšili, ale jejich pološance většinou končili na špatném načasování či špatném zpracování. Až v 62. minutě se domácí dočkali snížení, když po krásné akci na tři doteky a vyšachování domácí obrany krásně skóroval Petr Kubík - 1:2! Domácí se hnali za vyrovnáním, ale nedařilo se jim v zakončení. I hosté měli ještě dvě šance skórovat v obou případech z trestných kopů. První zahrával Michal Terber s jehož tečovanou ranou si Kotora poradil a druhý pokus ze stejné vzdálenosti Romanu Snášelovi zblokoval ve zdi stojící Aleš Monhart. Domácí měli v závěru několik dalších rohových kopů, ale bohužel bez využití. V nastavení měli ještě jednu velkou možnost, po centru Tomáše Langa se na malém vápně zjevil Petr Valeš, ale o dva kroky na míč nedosáhl a tak si 3 body za vítězství odvezl Slavoj Stod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora: Dnešní zápas byl pro nás smolný. V prvním poločase jsme předvedli velmi dobrý výkon. Měli jsme čtyři velké šance, které jsme bohužel nedokázali využít. Soupeř měl dvě a z jedné nás potrestal. Druhý poločas už nebyl z naší strany tak kvalitní, ale i tak jsme mohli vyrovnat. Oproti minulým dvěma zápasům se zlepšila bojovnost i obranná hra, ale bohužel se nám přestalo dařit v zakončení. Nezbývá než bojovat dál a zkusit urvat nějaké body hned v dalším utkání s Nepomukem. Nejlepší hráči: TJ Zdemyslice: Jan Kroc, TJ Slavoj Stod : Roman Snášel

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: V úvodním poločase se zhruba prvních dvacet pět minut hrálo vyrovnaně a poté měl mírně herně navrch Stod. Nebezpečnější však byli domácí, kteří měli asi čtyři dobré příležitosti. Na rozdíl od minulého týdne, kdy jsme neproměňovali šance, byli naši hráči tentokrát velmi efektivní a ze tří velkých příležitostí dvě zužitkovali. Soupeř naopak v koncovce několikrát selhal a tak si z herně celkem vyrovnaného utkání odvážíme důležité tři body. Hráč utkání za Stod: Roman Snášel.



Sestavy


TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - M. Valeš [-] , M. Valeš [-] (46. P. Kubík [-] ) , T. Zelený [-] (60. A. Monhart [-] ) , J. Kroc [-] (71. M. Kysela [-] ) , T. Lang [-] , T. Šilhánek [-] (65. O. Rous [-] ) , R. Šilhánek [-] , I. Průcha [-] , J. Jirgl [-] , V. Krňoul [-]

TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] (85. J. Ondič [-] ) , M. Pešek [-] , P. Vlk [-] , D. Tesárek [-] , J. Múčka [-] , F. Höfler [-] , V. Kaše [-] , R. Snášel [-] , M. Suk [-] , V. Rataj [-] (46. D. Fišer [-] )

ŽK: 70. P. Kubík .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - KYSELA Martin (N), HONAL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Marek Toma
Tip experta: remíza

Tady si myslím že bude druhá remíza a na penalty vyhrajou Zdemyslice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza