0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit zápasu se do 49. minuty střelecky trápil, nakonec vstřelil tři branky a odvezl si z Radkovic tři body


Branky


11

Po vysoké výhře Blovic v minulém kole očekávali fanoušci, že v zápase s Radkovicemi to bude také gólové představení hned od úvodu. Opak byl však pravdou. Oslabené Radkovice odolávaly až do 49. minuty a přiváděli některými svými zákroky hostující borce k šílenství. Nakonec Blovice vstřelili tři branky a zaslouženě si dnes odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivá remíza v poločase

Nevlídno až sychravo, spíše listopadově, než květnově, takové přivítalo počasí v radkovickém sportovním areálu oba týmy, stejně by to asi pojmenoval Míra Bosák. Zhoršené povětrnostní podmínky byly pro obě mužstva stejné, stejná tak byla i hrací plocha, na kterou jsou domácí zvyklí, ale pro hostující mančafty to může být problém. I toho si byli Blovičtí vědomi - kombinace se jim nemusela vždy dařit, přestože právě touto hrou se prezentují. Od počátku zápasu se hosté snažili křídelními kombinacemi domácí přehrávat, což se jim i dařilo, ale bez gólového efektu. Domácí se nikam netlačili, bránili v hlubokém bloku a zpočátku jim to skutečně vycházelo a vše bezpečně odvraceli od své branky, především centry od krajních záložníků i beků. Občas se pokusili překvapit dlouhým nákopem do hostující obrany, zde jim však chyběla síla v zakončení a prakticky se do žádné větší šance nedostali. Hosté chtěli co nejdříve dát gól, střelbou zleva ohrozil branku již v 8. minutě Radek Šabata, ale brankáře nepřekonal, v 32. minutě vyslal na bránu "dělovku" Venca Houdek, ale bohužel těsně minul. Za 5 minut znova Houdek mířil již mezi 3 tyče, ale vychytal jej brankář, v následné dorážce Honzy Rouse zachraňoval skóre na brankové čáře domácí kapitán a nakonec střílel Merhaut, ten však minul. Těsně před přestávkou mohl dát "šatňáka" kapitán Lajbl, jemuž bezelstně přihrál v pokutovém území Houdek, ale i ten technickou střelou minul. Poločasový výsledek byl tedy 0:0, což byl pro domácí určitě super výsledek.

 

Blovice třemi brankami odmítly senzaci Radkovic

Do druhého poločasu nastopili domácí s tím, že pokud se budou prezentovat svojí srdnatou hrou, mohou třeba při troše štěstí pomýšlet na penaltový rozstřel. Hosté však podobnou myšlenku odmítli a hned v úvodu druhého poločasu vstřelili tolik tíženou branku. V 49. minutě se tedy hosté konečně dočkali, kdy Šabatova střela do břevna se odrazem vrátila k dobíhajícímu Rousovi a ten již konečně protrhl střeleckou smůlu - 0:1! Domácí to ani tak nevzdali a stáoe pokračovali ve své hře, kterou se prezentovali v prvním poločasu.  Po pohledné kombinaci se ke střele z 30 metrů dostal za 5 minut znova Lajbl, ale i tentokráte branku minul. V 57. minutě se po pravém křídle rozběhl Veselovský a krásným křižným pasem našel nalevo nabíhajícího Šabatu, jenž se tentokráte nemýlil - 0:2!  Trenér vystřídal postupně vystřídal 3 hráče a v 74. minutě se poprvé ukázala legie z blovického "béčka", kdy u lajny vybojoval balon nový bek Jílek a z dálky vystrašil střelou pod víko domácího brankáře, jenž stěží vyrazil míč nad branku. Domácí si vědomi toho, že nemohou nic ztratit již, pouze získat, vysunuli jednoho obránce v této fázi hry do útočných řad, chvíli se to i dařilo, a střelami z větší vzdálenosti ohrozili také branku soupeře. Bankrař hostí byl však na svém místě a nenechal míč pustit za svá záada. 90. minuta však přinesla pojistku hostů v podobě třetí branky. Jílek našel znovu ve středu pole svého kolegu z týmu - Skřivana, ten kolmicí mezi beky vyslal Matouška, jenž nedal přesnou střelou již brankáři šanci. Tím byl úděl domácích zpečetěn.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Tisot Stanislav - trenér: Do zápasu jsme vstupovali s velmi pozměněnou sestavou, když dohromady šest hráčů ze základní sestavy dnes nemohlo nastoupit z různých důvodů - omluvenky se jen valily. Přestože jsme prohráli o tři branky, musím kluky dnes velmi pochválit, jak k zápasu přistoupili. Celé mužstvo nic nevypouštělo, makalo a až do 49. minuty odolávalo soupeří, poté už nám tak nějak postupně odcházely síly a soupeř vstřelil ještě dvě branky. Hrálo se za velké zimy a místy byl i terén velmi těžký, nicméně jsem opravdu na kluky, kteří dnes nastoupili, hrdý a dokazuje to hlavně to, že je v týmu i tak skvělá nálada. Troufám si říct, že kdybychom byli dnes v plné sestavě, tak jsme klidně mohli sahat i po nějakém bodu, samozřejmě s ohledem na neproměňování šancí hostů. Dnes bych vystihl našeho kapitána Soymu Vasyla, který z pozice pravého beka zachránil dvě jasné branky, zmařil hodně útoků hostů a i podnikal výlety do soupeřovi obrany. V dalších zápasech věřím, že budeme naplno bodovat a uděláme pro to vše. Ještě jednou děkuji všem klukům, kteří do zápasu nastoupili, za jejich přístup k tomuto zápasu.

TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát - trenér: Upozorňoval jsem hráče na to, že soupeř klame svým postavením v tabulce a může nás v zápase, na domácím hřišti, potrápit. Hráli jsme však od začátku aktivně, v I.pol. se nám ještě gólově nezadařilo, ale byli jsme trpěliví a hned na začátku II.pol. jsme se uklidnili prvním gólem a na další dva jsme nemuseli dloho čekat. Poděkování patří všem hráčům, domácím i hostům, a také rozhodčím, za sportovní výkon, ale možná ještě více za to, že ono drsné počasí vydrželi. Taktéž pochvalu si zaslouží i hrstka fanoušků, kteří zápas sledoval na tribuně. Nejvíce mě však trápí velká marodka, na začátku velice široký kádr se notně zúžil, musíme však posledních 6 kol již zvládnout. Opět nezklamali "Mladé pušky" - Veselovský, Šabata R. a Parouz. Jsem rád, že se konečně trefil Honza Rous, doufám, že mu to bude střílet i nadále. Hlavně chci poděkovat "Legii B" - požádal jsem je o pomoc při silné marodce "Ačka" a oni nás / sebe ještě odměnili výkonem a brankou - paráda!!!



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
Z. Vít [-] - F. Březina [-] , J. Janeček [-] , S. Tisot [-] , M. Velich [-] , R. Soušek [-] , T. Václavík [-] (50. L. Touš [-] ) , V. Soyma [-] , V. Brada [-] , J. Stehlík [-] , M. Žíla [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - A. Zdvořáček [-] (65. M. Jílek [-] ) , V. Šeba [-] , M. Heřman [-] - O. Laibl [-] (70. L. Skřivan [-] ) , J. Rous [-] , R. Šabata [-] , J. Parouz [-] - Š. Merhaut [-] (46. T. Matoušek [-] ) , J. Veselovský [-] , V. Houdek [-] -

ŽK: 56. A. Zdvořáček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - MASEC Iosip, SOBOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Vodička

Expert: Marek Toma
Tip experta: výhra hostů

tady se asi žádné překvapení nezrodí. Blovice si jdou za jasným postupem. Z venku si výhru přivezou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů