2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posilněná Nepomucká rezerva nedokázala v základní hrací době porazit TJ Sokol Žinkovy


Branky


8

Nepomuk "B" se v současné době pochybuje v tabulce od konce na třetím místě. Pokud se hráči, kteří nastoupí, chtějí podívat pravidelněji do jejich "A" týmu, který hraje soutěž znatelně výše, musí z "B" tým excelovat a nic nevypouštět. V posledních zápasech však nepřistupují k zápasu tak, jak by měli a proto se nepomucké béčko pohybuje ve spodní části tabulky. Žinkovy mohou stále pomýšlet na třetí místo v tabulce a to je velmi lákavé a toto si jistě uvědomují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrál Nepomuk, přestože více ze hry měli hosté

V menším Derby se utkaly týmy, které mají značný rozestup v tabulce. Žinkovy nastoupily do zápasu bez klasického brankaře, kterého však bravůrně zastoupil v zápase Liška, který ještě v týdnu chodil o berlích, ale chtěl týmu pomoci, tak se nabídl, že to v bráně zkusí. Žinkovy měly v prvních deseti minutách dvě jasné šance, které se jim nepodařilo proměnit v branku a hned z rychlého protiútoku ve 12. minutě zatáhl míč po straně hřiště zkušený Pepa Kalabza a svým následným centrem skvěle našel Davida Šmída, který bezpečně proměnil svoji velkou šanci, když nedal brankaři jedinou šanci 1:0. Paradoxně tento gól nepřinesl větší klid na kopačky domácích borců a styl hry pomalu začal diktovat soupeř, když po kombinační hře začal podnikat nebezpečné útoky do obrany soupeře, ale chyběl mu klid a někdy i trochu toho štěstí v závěrečním zakončení a tak branku nevstřelili. Sem tam byla týmy vyslána i pěkná střela z velké vzdálenosti, ale když už náhodou zamířila mezi tři tyče, poradil si s ní jak brankař domácích, tak i na druhé straně golman hostů. Sudí rozdal již v prvním poločasu celkem čtyři žluté branky, ani tak si respekt nesjednal, protože se nadále žlutilo i ve druhém poločase. Vzhledem k tomu, že Žinkovy neproměnily ani jednu větší šanci ke konci prvního poločasu, šlo se do kabin za stavu příznivějšího pro domácí hráče - tedy 1:0.

Žinkovy poslal do penaltového rozstřelu v 83. minutě Šneberk

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji hosté, kteří čím dál tím více drželi míč na svých kopačkách, byli důraznější v soubojích, lépe kombinovali, ale stále se jim nepodařilo proměnit žádnou ze jejich šancí. Domácí mohli také však přidat branku, ale ve velké šanci domácího hráče chyběl větší klid v zakončení. Hosté vycítili, že by to mohlo jít a že domácí nemají dnes určitě svůj den a zařadili vyšší rychlostní stupěň. Při dvou velkých šancích zachránila domácí tým branková konstrukce, kdy byla dvakrát během krátkého času nastřelena tyč domácí branky. Posléze se podařilo hostům vyrovnat, ale k jejich smůle vytrčil lajnový rozhodčí praporek nad hlavu a pro ofsajd branka neplatila. S dalším střeleckým pokusem z dálky si poradil domácí brankař a vyrazil na rohový kop, který následně domácí ubránili, když míč obránce hlavou poslal do bezpečí. Velký tlak hostů přinesl tíženou branku v závěru poločasu. V 83. minutě krásnou finální přihrávkou poslal Tomáš Oulík Šneberka do velké šance. Šneberk utekl obraně domácích a krásnou střelu na zadní tyč nedal brankaři šanci -1:1! Do konce poločasu již branku velká divácka kulisa (200 lidí) neviděla a tak se šlo na pokutové kopy.

Nepomuk nakonec z rozstřelu vyšel jako vítež

Že penalta nelze chytnout, ale pouze špatně kopnout, je všem dobře známo. Tímto se i inspirovali domácí hráči, kteří v konečné fázi vsítili o jednu branku v roztřelu více, než soupeř a nakonec se tedy postrali o to, že dva body neodjedou pryč a zůstanou na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Jiří Slach: Mé hodnocení dnes bude rychlé a pouze jedním směrem. Dnes to byl opravdu katastrofální výkon, když někteří hráči si pouze dokázali na co herně mají. Víc bych to dnes asi nerozebíral. Když některé hráče poslouchám, tak jím opravdu stačí k tomu, aby byli spokojeni, skutečně hodně málo. Když chci hrát o x soutěží výš, což je krajský přebor, který hraje Áčko, tak bych pro to měl něco udělat a ne, že budu předvádět na hřišti tak moc špatný výkon. Jediný schopný hráč "A" týmu byl dnes Pepa Kalabza. Někteří si v zápase dokázali, že na víc prostě nemají. Soupeř mohl dát klidně pět branek, ale my klidně také.

TJ Sokol Žinkovy
Fischer - trenér týmu: Do derby s Nepomukem, který byl zjevně posílen lidmi z "A" týmu jsme nastoupili bez brankaře, kterého musel zastoupit předstopér Liška, který ještě v týdnu chodil o berlích, ale nechtěl nás nechat ve štychu a nakonec podal skvělý výkon. Měli jsme pěkné šance, ale z rychlého protiútoku jsme inkasovali. Drželi jsme více míč, lépe jsme kombinovali, ale nedokázali jsme vstřelit branku. Nakonec se nám gól povedlo vstřelit a zaslouženě jsme zápas dotáhli až do penaltového rozstřelu. Určitě jsme dnes měli na víc, než jen na jeden bod i přesto, že soupeř byl značně posilněn z "A" týmu. Hráčem zápasu z naší strany bych dnes určil Lišku, který skvěle zachytal, přestože hraje jinak v obraně.



Sestavy


FK Nepomuk B
D. Slivoň [-] - V. Švec [-] (71. R. Mráz [-] ) , P. Panc [-] , D. Šmíd [-] , M. Březák [-] , J. Kalabza [-] (46. A. Viktora [-] ) , J. Polívka [-] , M. Baran [-] (78. F. Mareš [-] ) , J. Ticháček [-] , P. Váňa [-] , V. Janoch [-]

TJ Sokol Žinkovy
R. Liška [-] - J. Čmelínský [-] , J. Vokurka [-] , Z. Pavlíček [-] , D. Niemkiewicz [-] , M. Šneberk [-] , T. Hora [-] , T. Oulík [-] , J. Doričák [-] (69. M. Kovář [-] ) , J. Čengery [-] , M. Vokurka [-]

ŽK: 27. P. Váňa , 33. M. Březák , 40. J. Kalabza , 51. V. Janoch , 74. J. Ticháček , 90. F. Mareš - 38. J. Doričák , 63. T. Hora , 71. M. Vokurka , 89. D. Niemkiewicz .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - MASEC Iosip, FABIÁN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů