Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět branek Klášteru v prvním poločasu rozhodlo o tom, že tři body zůstanou dnes doma


Branky


9

Velké střelecké hody se po prvním dnešním zápas, ve kterém Stod vstřelil devět branek, konaly i na hřišti Klášteru. Domácí Vladař byl k neudržení a vstřelil čtyři góly. Celkově tak v zápase padlo devět branek a diváci museli být spokojeni. Lepším dnes byl tým Klášteru a proto za jeho sedm vstřelených branek byl odměněn třemi body do tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek

Zápas začal hned z ostra. Běžela teprve 7. minuta zápasu a k míči se dostal domácí Loukota, přešel přes hráče soupeře a krásně našel míčem Vladaře, který nedal brankaři jedinou šanci - 1:0. V této chvíli však Vladař ještě netušil, že to dnes nebude zdaleka jeho jediný gól. Aktivní Loukota si v 9. minutě opět našel balón, poslal ho centrem do vápna a po něšťastném odrazu hostujícího Beníčka míč skončil za zády Hůly - vlastní gól a 2:0 pro domácí! V rozmezí 10. minuty až 20. minuty kopali domácí velký počet rohových kopů, ale obrana hostů si s míči poradila a odkopla balón vždy do bezpečí. V 30. minutě se prosmykl kolem hostujícího obránce Vladař a našel přesně svojí přihrávkou Suka, který se nemýlil 3:0! Domácím ani tohle nestačilo. Balón se opět dostal k Loukotovi, který na nic nečekal a hledal ve váplně dobře postaveného Vladaře. Míč šel přímo na hlavu a po krásně hlavičce Vladaře se rozvlnila opět síť - 4:0! 36. minuta přinesla opět centrl Loukoty. Ten přistál na hlavě Karlíka, ale ten minul branku. Ve 39. minutě Pelykán nachází Vladaře, který však odmítl hattrick a poslal míč naprosto vedle. O šest minut později však hattrick vsítil. Domácí Holý, který v zápase vystřídal hrajícího trenéra našel přesně Vladaře a ten vstřelil svůj třetí gól v zápase - 5:0! To bylo i skóre, se kterým se šlo o přestávce do kabin. Že se bude spíš už jen druhý poločas dohrávat, bylo zřejmé, protože dotahovat pět gólů není nic jednoduchého a soupeř v prvním poločase nepředvedl žádnou akci, která by se dala pojmenovat jako gólová.

Druhý poločas gólově vyrovnaný

Že umí hrát fotbal i hosté, ukázali v 57. minutě, kdy po úniku po pravé straně byl vstřelen gól Štollem, což znamenalo optické snížení dosavadního skóre - 5:1! Hned po tomto gólu se mohli hosté radovat znovu, ale k jejich smůle Havlíček po úniku domácí obraně nastřelil nejdříve jednu tyč a poté hned druhou. Smůla pro hosty. V 60. minutě se otěží zase chopili domácí. Holý se dostal do slibné pozice, ale poslal míč mimo branku. Hned v následující minutě se Holý opět ocitl v dobré pozici, do které ho poslal Pelíkan, ale tentokrát vůbec nezakončil. V 66. minutě se do brejku dostal Loukota. Namířil si to přímo na hostujícího golmana, který mu skočil pod nohy a ikdyž to vypadalo na faul, píšťalka rozhodčího zůstala klidná. V 70. minutě snižil po tvrdé střele Havlíček na 5:2! Hned o čtyři minuty později padl další gól. Po faulu před velkým vápnem se k míči postavil Loukota, napálil míč, který brankař vyrazil pouze před sebe a do prázdné bránky doklepával Vladař - 6:2! V 88. minutě se osmělil Pelikán, který svoji tvrdou střelou mířil těsně nad branku hostujícího brankaře.V 90. minutě korigoval skóre ještě Loukota, který po pěkné kombinační akci zakončoval podél brankaře hostů a stanovil tak výsledek zápasu 7:2! Druhý poločas byl vyrovnanější než ten první, ale pět branek z prvního poločasu dnes rozhodlo o výhře Klášteru!



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož - trenér: Pět branek v prvním poločasu rozhodlo o naší výhře. Upřímně tolik branek dostat do poločasu nikomu nepřeji, ale jsem rád, že jsme je dali. Hráčem zápasu bych dnes určil Tomáše Vladaře, který vstřelil soupeři čtyři branky. Kluci dnes předvedli pěkný výkon.

TJ Keramika Chlumčany B
Lösch František - hrající trenér: Jako obvykle jsme museli skládat sestavu na poslední chvíli. Dva kluci ze základu nejsou ještě plně fit a proto nemohli podat stoprocentní výkon. Dnes se nám nedařilo. Soupeř byl bojovnější, více na balónu. Nevyhovovalo nám místama hodně hrbolaté hřiště, kdy jsme balóny zpracovávali na dva a více doteků. Soupeř byl dnes úspěšnější a proměňoval šance. Moc se nám nelíbil výkon sudího, který měl dnes často dvojí metr, ale samozřejmě, zápas jsme si prohráli pouze my!



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] (46. J. Málek [-] ) , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] (75. M. Málek [-] ) , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , J. Kozák [-] , T. Vladař [-] (79. J. Dvořák [-] ) , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] , J. Brož [-] (25. M. Holý [-] )

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , P. Šimána [-] , J. Havlíček [-] , D. Petrželka [-] , M. Němeček [-] , L. Jeslínek [-] (60. F. Lösch [-] ) , D. Štolle [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-]

ŽK: 78. T. Vladař , 90. J. Dvořák - 15. Z. Havlíček , 42. J. Kastner , 48. L. Jeslínek , 76. D. Štolle , 77. F. Lösch . ČK: 72. J. Kastner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Škoda Pavel - PEŠEK Petr (N), MÁLEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Martin Prokeš
Tip experta: remíza

V případě výhry Kláštera předskočí soupeře v tabulce. Hádám remízu!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích