Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na jaře rozjíždějící se Radkovice zastavil až v 89. minutě gól domácího Milana Karlíka


Branky


9

Že to Radkovice myslí vážně se záchranou okresního přeboru předvědly v minulých zápasech. Do dnešního zápasu si však nepřivezly dle trenéra formu z minulého zápasu. O výhře domácího týmu rozhodnul v 89. minutě Milan Karlík a Klášter si tak připsal dnes další tři mistrovské body do tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásnou střelou z velké vdálenosti nedal Bešta domácímu golmanovi žádnou šanci

První poločas skončil lépe pro hostující Radkovice. Hned ve třetí minutě zápasu se k balónu dostal domácí Vladař, vytvořil si pěknou šanci, ale balón poslal vedle branky. V šesté minutě se osmělil domácí Noháček, z velké dálky natáhl ke střele, ale jeho střela taktéž mířila vedle, jako předchozí střela Vladaře. V osmé minutě zahrozili hosté. Po vhozeném autu se k balónu dostal hostující hráč, přešel přes domácího obránce, ale jeho střela mířila taktéž mimo 3 tyče. V této chvíli se hra celkem vyrovnala, ale kromě pár nepřesných nahrávek u obou týmů a střel z velké vzdálenosti, se kterými si poradili oba brankaři, nebylo vidět nic. Ve 20. minutě faulovali hosté hráče před vápnem, ke slibnému volnému kopu se postavil domácí Noháček, ale střelou nad branku hostí nepotěšil spoluhráče ani trenéra. Ve 20. minutě se poprvé měnilo skóre. Po samostatné akci hostujícího Bešty, který přešel přes zálohu domácí týmu, tentýž hráč pár metrů před velkým vápnem tvrdě vypálil a jeho krásná střela zapadla za záda domácího golmana - 0:1. Nutno podotknout, že domácí golman neměl sebemenší šanci si na tuto střelu nějak šáhnout. Otěže převzal domácí tým v dalších pár minutách byl aktivnějším. V 26. minutě centroval domácí Velíšek do vápna. Jeho centr však skvěle zachytil hostující golman a vytěsnil na roh. V 31. minutě Dolák posílal balón centrem opět do vápna, k balónu se dostal kapitán domácího týmu Loukota a střelou do tyče neproměnil svoji velkou šanci. V 36. minutě po faulu hostujícího hráče se k míči postavil domácí kapitán Loukota a vyslal tvrdou střelu na hostujícího Boříka, který neudržel míč v rukou a do prázdné brány doklepával v klidu domácí Noháček - 1:1. Následovaly minuty, kdy Loukota třikrát z trestného kopu prověřoval pozornost hostujícího golmana, ale gól z tohoto nepadl. Po posledním volném kopu hostující tým provedl protiútok, který hasil až na kraji malého vápna domácí Pelikán odkopem na roh. Ve 43. minutě se opakovala situace ze druhého gólu, ale na opačné straně. Po střele hostujícího hráče vyrazil domácí golman míč pouze před sebe a Velich s přehledem a v klidu doklepl do brány - 1:2. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Po necitlivém odpískání faulu v 89. minutě domácí Karlík strhnul vítězství na stranu domácích

Do druhého poločasu nastoupil Klášter s tím, že se pokusí rychle vyrovnat. Hned od úvodu toto svojí aktivitou potvrzovali a vyústilo to už ve 49. minutě ránou do břevna, kdy domácí Vladař chytře našel centrem svého spoluhráče, ten vypálil, ale jeho střela byla zastavena břevnem hostující branky a neskončila tak gólem. Následoval další centr, který hostující obrana odvracela na roh. Hned na to se dostal k míči domácí Dolák, ale jeho zblokovaná střela skončila opět rohem. Po rozehraném rohu se dostal k míči Kozák, ale bránu přestřelil. V této fázi hry byli domácí hráči jasné lepšími a bylo jen štěstí pro Radkovice, že skóre bylo stále stejné jako v poločasu. V 64. minutě opět zkoušeli domácí borci pozornost hostujícího golmana Boříka, ten však pokus domácího hráče spolehlivě chytil. V 66. minutě se po pěkné kličce dostal k míči Loukota a bypálil na branku hostí. Bořík balón pouze vyrazil před sebe a k jeho smůle byl na správném místě domácí Noháček a překonal podruhé v zápase stejným způsobem hostujícího golmana - 2:2! Když už to vypadalo, že o výsledku budou rozhodovat pokutové kopy stalo se něco, s čímž hosté a ani možná domácí hráči nepočítali. Po nedovoleném souboji rozhodčí pískl do píštaly a byl odpískán faul. Hostující hráči byli přesvědčeni, že faul byl písknut v jejich prospěch a tak se rozutekli od míče a mířili k brance soupeře. Rozhodčí však ukázal opačným směrem, domácí Velíšek s Noháčkem rychle rozehráli na Karlíka a ten nikým nehlídaný rozhodl o tom, že tři body zůstanou tentokrát doma - 3:2! Následovala pasáž silných emocí ze strany hostujících hráčů, ale rozhodčí byl neoblomný a stál si pevně za svým rozhodnutím.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož - trenér: Chtěl bych opět pochválit celé mužstvo za jejich výkon. Zápas nebyl úplně jednoduchý, ale myslím si, že jsme byli dnes o něco lepší v koneční fázi zápasu i šťastnější, když jsme v 89. minutě vstřelili vítězný gól. Hráčem zápasu bych dnes určil Radka Noháčka, který vstřelil dvě branky soupeři.

TJ Sparta Radkovice
Tisot Stanislav - trenér: Pro nás to byl těžký zápas, nepřivezli jsme si skvělou formu z minulého domácího zápasu. Soupeř byl na svém hřišti efektivnější. Rozhodující gól jsme dostali v 89. minutě po nejspíš nesprávně určeném faulu, když rozhodčí odpískal faul, naši hráči v domnění, že faul je písknutý pro nás, běželi dopředu a od míče, ale soupeř vzal rychle balón, rozehrál ho a k naší smůle skóroval do branky. Následovaly velké emoce, ale nic to již nezměnilo. Je těžké dnes vyzdvihnou pouze jednoho hráče, ale hráčem zápasu z naší strany bych určil asi Beštu Jakuba, který vstřelil gól a celý zápas v záloze předváděl spolehlivý výkon.



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , J. Kozák [-] , R. Noháček [-] (91. T. Krmela [-] ) , T. Vladař [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-]

TJ Sparta Radkovice
J. Bořík [-] (83. R. Soušek [-] ) - J. Bešta [-] , M. Žíla [-] , J. Míka [-] , V. Brada [-] , J. Stehlík [-] (76. F. Březina [-] ) , D. Fiala [-] , R. Šatava [-] , M. Velich [-] , J. Brada [-] , V. Soyma [-]

ŽK: 29. L. Pelikán , 74. M. Karlík - 30. M. Žíla , 32. V. Soyma , 82. J. Bešta .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Adamec Václav - BALOUN Josef (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Vodička

Expert: Jakub Mareček
Tip experta: výhra hostů

Radkovice se po neslavném podzimu snaží zachránit okresní přebor a zatím se jim to skvěle daří. Myslím si, že Klášter porazí o jeden gól a připíšou si do tabulky další tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů