2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě penalty, šest vstřelených gólů - Dobřany si odváží tři mistrovské body z Chlumčan


Branky


2. J. Havlíček , 72. F. Lösch (p.) - 17. M. Tušek (p.) , 47. M. Tušek , 79. M. Skřivan , 90. J. Schovánek
8

Dobřany nezaváhaly a po přestřelce, ve které padlo celkem šest gólů si upevnily druhou pozici v tabulce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza v prvním poločasu

Za slunného a teplého počasí nastoupily proti sobě v na hřišti Chlumčan rezerva Chlumčan a Dobřany. Na zápas si našlo cestu 150 diváků, což je slušná návštěva a bylo opravdu co vidět. Domácí hned z první akce udeřili. Běžela teprve druhá minuta zápasu a domácí Havlíček si zaběhl za obranu hostů, před velkým vápnem se otočil s balónem kolem obránce a překvapivou střelou na zadní tyč rozvlnil síť - 1:0! Poté se hra vyrovnala a hráči Dobřan několikrát zahrozili z povedených protiútoků. V 17 minutě zatútočil hostující tým, Skřivan, který si naběhl z pozice levého obránce za obranu domácích se dostal s míčem až do vápna, kde došlo ke kontaktu s domácím hráčem. Kontakt nebyl nikterak velký a stějně tak, jako rozhodčí tento kontakt pískl a nařídil pokutový kop, mohl hru nechat běžet dál a penalta se nemusela kopat. K balónu se postavil hostující Tušek a chytrou placírou proměnil - 1:1! Po srovnání skóre se hra velmi uklidnila a až na pár náznaků, kterými byly střely z poza vápna obou týmů nebylo vidět nic podstatného - vetšinou tyto střely likvidovali oba brankaři. Domácí i hosté kopali pár rohových kopů, se kterými si však poradily vždy obě obrany týmů a v některých případech opět vypomohl golman a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Efektivní nůžky Havlíčka však v závěru zápasu nepřinesly srovnání

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva s tím, že by měla ještě s výsledkem něco udělat. Chlumčany však do druhého poločasu musely vystřídat, protože domácí Kanát měl pracovní povvinnosti a přenechal tak své místo Michalu Löschovi - dorostenci Chlumčan. Neuběhla však ještě ani druhá minuta a k balónu se po chybě domácích dostal opět hostující Tušek, který dokázal vypíchnout balón soupeři a namířil si to přímo ke golmanovi. Brankaři nedal šanci a vstřelil svůj druhý gól v zápase - 1:2!. Domácí chtěli vstřelit také svůj druhý gól, ale vázla jim konečná finální přihrávka. Když už se pěkně prokombinovali středem hřiště, nedokázala přihrávka nebo centr najít svého adresáta buď ve vápně nebo za obránci hostujícího týmu. Až přišla 72. minuta a po závaru ve vápně, kdy si hostující Skřivan počínal ve vápně neobratně a přišlápl nohu domácímu Havlíčkovi, který se snažil udělat kličku právě Skřivanovi, ukázal rozhodčí na penaltový puntík. Balónu se chopil sam chlumčanský matador a hrající trenér v jedné osobě František Lösch a nedal brankaři ani náznak šance - 2:2! Hra se opět lehce vyrovnala a bylo vidět spíše vice nepřesností než fotbalovosti. Domácí se však dlouho neradovali z vyrovnání. V 79. minutě po nedůrazu domácích obráncu se k míči dostal agilní Skřivan, překvapil domácí obranu a svůj povedený výlet zakončil střelou podél vyběhnuvšího Hůly a zvýšil na 2:3 pro hosty. Domácí se snažili ještě se zápasem něco udělat, ale celý druhý poločas se v jejich podání vezl v nepřesných finálních přihrávkách a nebylo tomu jinak ani teď. V závěru zápasu se domácí zmohli pouze na jednu velmi povedenou akci, kdy chlumčanský Havlíček předvedl ve vápně fantastickou střelu nůžkami, ale brankář hostí Bouček tuto střelu k tyči s přehledem kryl. Konečný klid přinesla hostům až 90. minuta, kdy po sporném ofsajdu, kterého se dožadovali domácí obránci přestala celá obrana hrát, ale k jejich úžasu nechal sudí hru pokračovat (nepomohl ani hlasitý nesouhlas všech fanoušků domácího týmu na stadiónu, kteří také viděli jasný ofsajd), hostující Schovánek nepřestal hrát a pokračoval sám na golmana domácích a svým prvním gólem v zápase upravil konečné skóre na 2:4 a domácím vzal tak poslední naději na vyrovnání.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
Lösch František - hrající trenér: Dnes nám chybělo nějaké to štěstíčko, protože zápas mohl být klidně remízový. Soupěr měl za stavu 2:2 větší chuť po vítězství a dokázal to potvrdil po naší chybě gólem na 2:3. Jak jsem v minulém zápase hodnotil výkon sudího jako výborný, dnes nemohu. Rozhodčí dnes hodně situací posuzoval necitlivě a mnoho zákroků nechával bez povšimnutí, což vyhovovalo důraznějším hostům.

TJ Dobřany
Bruha Martin: Ač trenér domácích nebyl spokojený s výkonem hlavního rozhodčího Langmajera, z našeho pohledu pískal velmi dobře, nechal hru plynout, zbytečně do hry nezasahoval a sebemenší náznak tvrdší hry okamžitě řešil. Rovněž bych chtěl pochválit na lajně nováčka mezi rozhodčími asistenta Fabiána, který i přes velmi mladý věk nepodlehl tlaku domácích příznivců, které měl za zády a utkání z mého pohledu zvládl na výbornou.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , P. Šimána [-] , L. Jeslínek [-] (60. O. Lang [-] ) , F. Lösch [-] , J. Havlíček [-] , D. Štolle [-] , M. Němeček [-] , M. Kanát [-] (46. M. Lösch [-] ) , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-]

TJ Dobřany
O. Bouček [-] - J. Toman [-] (46. J. Schovánek [-] ) - T. Kydlíček [-] (69. M. Brožík [-] ) , J. Čimera [-] , M. Skřivan [-] (80. J. Rajt [-] ) , M. Tušek [-] (63. L. Strejc [-] ) , J. Roubíček [-] , M. Gleissner [-] , M. Bruha [-] , M. Opatrný [-] , V. Bouček [-]

ŽK: 64. T. Beníček , 86. Z. Havlíček - 70. M. Opatrný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - FABIÁN Michal, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Vodička

Expert: Petr Chlíbec
Tip experta: výhra domácích