1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři vstřelené branky Stodu v prvnímu poločasu rozhodly o jeho výhře nad Merklínem


Branky


8

Zápas se rozhodoval v prvním poločase, ve kterém diváci viděli celkem čtyři góly. Stod jich však nastřílel více a proto si odvezl ze hřiště soupeře tři mistrovské body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se dělo v prvním poločase

Zá krásného slunného odpoledne se sehrál zápas mezi domácím Merklínem a hostujícím Stodem. Již v první minutě se domácí dostali do brejku a domácí hráč postupoval sám na golmana hostích. Jako úspěšnější vyšel ze souboje domácí golman Poslední a místní fanoušci nemohli tak začít oslavovat. Kdyby tato branka byla proměněna, mohl celý vývoj zápasu vypadat jinak. O pár minut později opět zahrozili domácí, ale velká obrovská šance neskončila zakončením mezi tři tyče. To byl nejspíš impuls i pro doposud málo aktivní hostující tým.  V 10. minutě vybojoval míč Snášel na polovině hřiště, zavezl jej k vápnu a předložil Terberovi, tak však z patnácti metrů mířil nad bránu domácího golmana. Domácí se však nezvdávali a v 23. minutě odměněni - míč si našel domácí Lišku, který se nemýlil -1.0! v 27. minutě nastal zřejmě rozhodující moment celého zápasu, domácí hráč Haník vlétl s bálónem do vápna, kde byl faulován Sukem a sudí ukázal na pokutový kop. K míči se postavil domácí Liška a vyslal střelu k tyči. Poslední však vystihl směr a balón vyrazil. V tuto chvíli již mohli domácí v klidu vést 2:0, ale nestalo se tak. V 33. minutě přišel první trest pro domácí tým, Fišerova standardka ze strany propadla až k Peškovi, který se dokázal proti obráncům prosadit a doklepl míč do odkryté branky - 1:1! Neuběhlo však ani 5 minut a skóre se opět měnilo - 36. munuta kombinační akce po ose Terber, Snášel a Tesárek, pohodlně zakončil Terber - 1:2! V tuto chvíli domácí začali být lehce nervozní, což bylo vidět i na stylu jejich hry. Hororová 8-mi minutovka pro domácí byla završena ve 41. minutě. Tesárek dobrým napadáním získal balon hluboko na soupeřově polovině, prošel s ním do vápna a střelou do horní části branky nedal Špirkovi šanci - 1:3! S tímto stavem se odcházelo i v poločase do kabin.

Druhý poločas se již jen dohrával

Po přestávce Stod celkem v klidu hlídal své vedení. V 52. minutě Snášel vysunul obloučkem Terbera, jehož skvěle vychytal Špirk. Následovala pasáž mnoha nepřesnotí v podání obou týmů. Domácí se snažili vstřeli gól a zápas tak ještě zdramatizovat, ale proti byla vždy hostující obrana a mnohdy nepřesná finální přihrávka z kopaček domácích hráčů. V posledních dvaceti pěti minutách sice přenechal hosté herní iniciativu merklínským, ti si však dokázali vytvořit jen jednu výraznější příležitost v závěru, kterou neproměnili. Za zmíňku ještě stojí 83. minuta, když po rohu domácích rychlým brejkem hostující tým vyvezl Snášel míč dopředu, uvolnil Fišera do zakončení, ale ten neupěl.      

Videa za zápasu:

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Kubeš Jaroslav - trenér: Dnes jsme prohráli po špatném výkonu, pokud bychom proměnili všechny šance, které jsme si vytvořili - hlavně ty v prvním poločase, mohli jsme brát tři body. Z mého pohledu nešťastná prohra.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Povedlo se nám napravit ztrátu z prvního utkání. Tentokrát můžeme být spokojeni jak s výkonem, tak i s výsledkem. Hráč utkání za Stod: Roman Snášel.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - L. Bláha [-] , J. Liška [-] , T. Bešta [-] (61. S. Štěpaník [-] ) , O. Haník [-] , J. Klíma [-] (83. V. Tichota [-] ) , M. Voráček [-] , M. Balák [-] (84. J. Ušiak [-] ) , D. Wild [-] , M. Havel [-] (53. I. Yankov [-] ) , D. Marek [-]

TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] (89. M. Majer [-] ) , D. Fišer [-] , M. Pešek [-] , D. Tesárek [-] , V. Kaše [-] , J. Múčka [-] , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] , M. Suk [-] (88. J. Ondič [-] ) , V. Rataj [-]

ŽK: 38. M. Voráček , 45. M. Balák - 28. F. Höfler , 53. M. Suk , 78. M. Terber .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lažánek Karel - SOBOTA Jaroslav, MASEC Iosip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Petr Chlíbec
Tip experta: výhra hostů

Snad se nám podaří napravit zaváhání z předchozího týdne a přivézt tři body z těžkého venkovního utkání.