2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou jediných "B" týmů v okresním přeboru rozhodl až penaltový roztřel


Branky


8

Na půdu domácího týmu, který přezimoval na dvanáctém místě tabulky přijel tým, který strávil zimu na třetím místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva brejky hostujícího týmu, dva góly

Nesouhra hráčů v obranné řade hostujícího týmu přinesla hned ve třetí minutě zápasu první gól. Obranná řada špatně vystoupila, záložník domácího týmu se nedostal do ofsajdu, zatáhl balón po lajně dopředu a svým přesným centrem předložil míč Šmídovi a ten zakončoval do odkryté brány - 1.0, s tímto hostující brankař nemohl nic dělat. Po prvním gólu byli více na míči hráči domácího týmu, když hlavně kombinační a technickou hrou přehrávali soupeře, ale jejich snažení skončilo buď odkopem obránců hostujícího týmu, nebo si skvělými zákroky podržel tým brankař. Takový průbeh byl až do 42. minuty, kdy se do brejku dostal Havlíček a nedal brankaři domácího týmu jedinou šanci - 1:1. O dvě minuty později se situace opakovala jako přes kopírák. Havlíček se dostal opět do brejku, utekl obraně a zvyšoval na 1:2. 

Nespočet šancí domácího týmu přinesl srovnání až v závěru druhého poločasu.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí hráči, kteří si vytvořili obrovský počet šancí, ale nedokázali žádnou z nich proměnit. Hostující tým se soustředil spíše na bránění výsledku, nezmatkoval, neodkopávala bezhlavě balón a snažil se hrát fotbal. Domácí měli šance z malého vápna, pokoušeli třefit branku i střelami z velké vzdálenosti a kopali velké množství rohových kopů, ale nedokázali se prosadit. Hosté zahrozili snad jen jednou opět z rychlého brejku, kdy po rychlé kombinaci dostal balón za obranu kdo jiný, než Havlíček, ale tentokrát nedokázal golmana domácího týmu slabou střelou překonat. Domácí neustupovali z tlaku a v 85. minutě to konečně přineslo své ovoce - Dušek nedal brankaři hostů šanci a poslal zápas do penaltového rozstřelu.

Štastnější hostující tým

V penaltovém roztřelu není nikdy favorit, šance mají oba týmy stejné. Jedna neproměněná penalta domácího týmu, která zamířila do tyče, zařídila 2 body pro hostující tým.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Jiří Slach: Přestože se velkou část zápasu hrálo pouze na bránu soupeře, tak pro nás je výsledný 1 bod málo. Vytvořili jsme si hodně slibných šancí, ale nedokázali jsme je proměnit v branky. Penalty byly už loterie - soupeř v nich byl úspěšnější a bere dva body. Hráčem zápasu z naší strany bych jmenoval Miroslava Duška

TJ Keramika Chlumčany B
Lösch František: 2 body pro nás z dnešního týmu je naprostá spokojenost. Do zápasu jsme nastupovali doplnění o hráče z dorostu z důvodu absence jiných hráčů, nechtěli jsme nic hrotit a chtěli jsme si jet zahrát fotbal. Domácí tým měl velkou smůlu, přestože byl lepší tak jsme vyšli ze zápasu jako ti šťastnější my, ale to je prostě fotbal. Vynikající výkon dnes podal i hlavní rozhodčí. Nejlepším hráčem byl dnes určitě Havlíček.



Sestavy


FK Nepomuk B
D. Slivoň [-] - D. Šmíd [-] (70. R. Mráz [-] ) , M. Baran [-] , P. Váňa [-] , J. Rous [-] , P. Panc [-] (79. F. Mareš [-] ) , J. Kalabza [-] (46. J. Vokurka [-] ) , M. Dušek [-] , J. Martínek [-] (46. V. Švec [-] ) , J. Ticháček [-] , V. Janoch [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - O. Lang [-] , J. Vlček [-] , L. Jeslínek [-] (63. J. Kastner [-] ) , F. Lösch [-] , J. Havlíček [-] , M. Němeček [-] , D. Štolle [-] , M. Kanát [-] , T. Beníček [-] , P. Šimána [-]

ŽK: 77. V. Janoch - 15. J. Vlček , 73. M. Hůla , 79. F. Lösch , 80. J. Kastner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šiška Pavel - FABIÁN Michal, MASEC Iosip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Jindřich Kotora
Tip experta: výhra domácích

Tak v tomto utkání bude velice záležet na tom, jak moc budou obě rezervy posíleny o hráče z A týmů. Věřím více domácím.

Tip: výhra hostů