0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecký prach si hráči nechali až na druhý poločas


Branky


8

Bezbranková remíza v prvním poločase - čtyři góly ve druhém - sečteno a podtrženo 0:4 pro hostující tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hned od úvodu hrál vyrovnaný fotbal na obou stranách. Oba týmy měly dvě velké šance, které zůstaly však nevyužity. Domácí tým nastřelil tyč soupeřovy brány, ale ani tato šance nevedla ke gólu a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. V druhém poločase se otěží chopil Hradec a na hřišti postupně začal dominovat. Domácí nezachytili začátek hry a svojí nekoncentrovaností dávali prostor soupeři. Hostující tým postupně zvyšoval svuj tlak, až se mu v 60. minutě podařilo vsítit první branku. Kiss Ota se dostal před svatyni domácího týmu a brankaři nedal šanci, nemýlil se 0:1. Domácí opařeni po vstřelené bránce hned za tři munuty neuhlídali hostujícího Hrdinu a ten zvyšoval již na 0:2. V tuto chvíli domácí tým potřeboval nutně zabrat, ale jejich snažení ztroskotalo vždy na hostujícím brankaři. V 71. minutě se znovu měnilo skóre zápasu, Kundrata překonal domácího golmana a třetím gólem v zápase vzal tak plně naději domácím na vidinu bodů. Od této chvíle opadlo tempo hry a kromě střídání hráčů se nic důležitého nědělo. Kosmeticky pak výsledek upravil v 90. minutě Kiss, který tak vsítil svůj druhý gól v zápase.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož - trenér: Dva góly v druhém poločase v rozmezí tří minut rozhodly zápas. Výkon celého týmu s ohledem na výsledek nebudu tentokrát komentovat.

SK Hradec 1946
Tomáš Kodera - trenér: Hradec cestoval do Kláštera v prořídlé sestavě. Kvůli trestům, zranění a pracovních povinností chybělo 5 hráčů, ale zbytek týmu utkání zvládl skvěle. S dnešním výkonem jsem naprosto spokojen. Je vidět, že náročná zimní příprava se na týmu projevila. Druhý poločas jsme domácí přehráli pohybem a nasazením. Zasloužené vítězství.



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] (73. T. Krmela [-] ) , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , T. Karela [-] (86. M. Málek [-] ) , J. Kozák [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] , J. Růžička [-] (78. J. Málek [-] )

SK Hradec 1946
M. Dufek [-] - T. Brož [-] , R. Straka [-] , D. Lihm [-] , D. Müller [-] , M. Bečvář [-] - Š. Kundrata [-] (76. J. Hrdina st. [-] ) , O. Lihm [-] , O. Kiss [-] - J. Hrdina ml. [-] , P. Andrle [-] (68. J. Šubrt [-] )

ŽK: 6. D. Müller , 36. M. Bečvář , 37. O. Lihm .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Škoda Pavel - PEŠEK Petr (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Jindřich Kotora
Tip experta: remíza

Oba soupeři hrají velmi dobře, proto vidím jejich souboj jako remízoví. Na penalty věřím více Hradci, jejichž gólman Petr Kosť je na ně specialista. ;-)

Tip: výhra domácích