Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 12:30

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené karty, 4 góly


Branky


8

Divoký zápas plný adrenalinu na obouc stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní první poločas

Do zápasu vstoupila obě mužstva aktivně. Hostující tým byl však prvních dvacet minut horším týmem, ale i tak si vytvořil tři sance, které však nevyužil a v 15-té minutě přišel trest v podobě inkasovaného gólu domácím týmem. Po pěkné kombinační akci byl míč přenesen z jedné strany na druhou, domáci hráč míč zátahl podél lajny a následně odcentroval do velkého vápna, kde po pár odrazech balónu se k míči dostal Kosmata Vojtěch a rozvlnil soupeřovu síť. Od této minuty mírně opadlo aktivní tempo domácího týmu a hostí převzali iniciativu a začali podnikat útoky proti domácí bráně. V 31 minutě po autovém vhazování se hostující hráč dostal k balónu, kterým našel hráče Šneberka Miroslava, jež vsítil první gól hostí. Do poločasu se již nic důležitého neudálo, jen průběh hry zbytečně ostrý a v některých pasážích i zbytečně vyhrocený. Poločasový výsledek skončil 1:1.

Dvě červené karty

Již dvacátá vteřina druhého poločasu byla pro domácí tým smolná, když domácí ztratili míč, který přenes hostující hráč přes celé hřiště na volného Šneberka Miroslava, který zasekl balón a následně překonal golmana domácího týmu. Netrvalo dlouho a po rohovém kopu hostujícího týmu se dostal k míči Pavlíček Zděněk a zakončil přesně 1:3 pro hostující tým. Následně začala být hra obou týmů velmi nervoźní, což vyústilo červenou kartou pro hostujícího Vokurku Miroslava, jež po druhé žluté kartě musel do sprch. Následně hned  v 71 minutě při přerušené hře došlo ke strkanici mezi oběma týmy, kterou ukončil až sudí, jež vytáhl červenou kartu, kterou ukázal domácímu hráč Martinu Korčíkovi, jež strčil do protihráče a poslal ho k zemi. Zbytek zápasu se dohrával ve velkých emocích, i vzhledem k tomu, že rozhodčí během zápasu nezvládnul některé situace posoudit plně správně a do udělených červených karet si nezjednal respekt na hřišti, neměl ho již ani do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Tomáš Krejčí: Hostující tým vyhrál zaslouženě, protože byl aktivnější. V některých pasážích byli fotbalovější. Z naší strany je škoda, že jsme ze zápasu nevytěžili alespoň nějaký bod, protože většina gólů, které jsme dostali, byly po našich velkých chybách. Hráče kterého bych vyzdvihnul z našeho týmu by byl Petr Švec.

TJ Sokol Žinkovy
Trenér hostujícího týmu: Zbytečně vyhrocený zápas. Přestože jsme dali 3 góly, tak nejsem spokojen s neproměněnými šancemi - tutovky se musí proměňovat. S ostatním jsem spokojený, hlavně co se týče druhé poloviny zápasu. Hráčem zápasu bych jasně určil Miroslava Šneberka, který dál dva góly.



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
A. Valenta [-] - V. Hřebec [-] (46. M. Švec [-] ) - J. Pyrgal [-] , J. Vodička [-] , P. Švec [-] , V. Kosmata [-] , J. Kraus [-] (57. M. Korčík [-] ) , T. Maday [-] (67. J. Kraus [-] ) , P. Purdeš [-] , D. Schmirler [-] , A. Ježek [-]

TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - Z. Pavlíček [-] (57. J. Bartička [-] ) , J. Doričák [-] , M. Šneberk [-] (81. J. Tříska [-] ) , T. Hora [-] , J. Čengery [-] , T. Oulík [-] , J. Vokurka [-] , R. Liška [-] , M. Vokurka [-] , D. Niemkiewicz [-]

ŽK: 49. D. Schmirler , 69. M. Švec , 75. J. Pyrgal - 36. M. Vokurka , 67. M. Šneberk , 72. J. Bartička . ČK: 71. M. Korčík - 66. M. Vokurka .
Místo: Vstiš. Počet diváků: 20. Rozhodčí: SLABÝ Otto - KAISER Michal (N), TŘÍSKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Vodička

Expert: Jindřich Kotora
Tip experta: výhra hostů

Tady to vidím na jasné vítězství hostů.

Tip: výhra domácích