J. Huvar 52.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopřivnice veze bod z Petřvaldu


Branky


4

report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za teplého , jarního počasí , před návštěvou 80 diváků , domácí borci začali velkým náporem a dlouhými nakopávanými míči do naší šestnáctky si vytvářeli střelecké šance . Tomáš Beňo ( až na dvě zaváhání ) byl stálicí našeho týmu a velkou měrou se podílel na zisku důležitého bodu . ve 28.minutě zneškodnil penaltu za naivní faul ( nevhodné řešení herní situace ) v pokutovém území našich obránců . Další šance v I.poločase vychytal a to i za přispění nepřesností domácích útočníků . I my jsme dobrou kombinací dělali domácím velké problémy . Ve 25.minutě se uvolnil na hranici šestnáctky Honza Kalich, ale jeho technická střela těsně minula tyč domácí branky . V 37.minutě předložil Jirka Závodný tutovku Honzovi Ollendrovi , který se nemýlil a poslal náš tým do vedení - 0:1 . Hra se značně přiostřila , nedovolených zákroků z obou stran přibývalo a bohužel hlavní arbitr nestíhal a byl až příliš benevolentní v posuzování ostrých zákroků . Při odchodu do kabin to bylo hodně vyostřené a některé postrkování mezi hráči řešili rozhodčí společně s kapitány a vedoucími mužstvy ráznou domluvou .

Ve II.poločasu domácí vlétli do utkání ještě s větším nasazením a důrazem v osobních soubojích a výsledkem bylo v 50.minutě srovnání střelou z pětky Huvarem  na - 1:1 . Domácí byli rychlejší včetně výškové převahy . Několik ošemetných situací opět vyřešil gólman Tomáš Beňo , v obraně mu sekundoval spolehlivý Radek Petráš . V 61.minutě jsme zahrozili z hranice šestnáctky , kdy bomba Jirky Závodného těsně minula domácí svatyni . Domácí tým byl lepší , my s trochou toho fotbalového štěstíčka vezeme bod . Celý tým včetně střídajících hráčů zaslouží pochvalu za výkon i když ne všichni odvedli výkon na hranici svých možností .



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
L. Kozelský [-] - M. Hýl [-] , D. Štverka [-] , J. Ciesarík [-] , A. Ručka [-] (88. T. Kotek [-] ) , L. Uhlíř [-] , J. Huvar [-] , M. Palatický [-] , R. Huvar [-] , D. Novák [-] (81. J. Macíček [-] ) , D. Augustýnek [-]

FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - M. Makový [-] , R. Petráš [-] , J. Okřesík [-] - M. Mička [-] , A. Dočkalík [-] (90. P. Okřesík [-] ) , J. Kalich [-] - J. Závodný [-] (82. F. Šajtar [-] ) , J. Ollender [-] , T. Kudry [-] (76. D. Varga [-] ) , M. Košárek [-] (78. P. Marek [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: BARTEK Libor - ŠIŠTÍK Petr, HORÁKOVÁ Renáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích