N. Pecha 17.
P. Pěgřim 21.
D. Pecha 48. (p.)
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lutyně za tři body


Branky


17. N. Pecha , 21. P. Pěgřim , 48. D. Pecha (p.) - 67. M. Szotkowski
2

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Celek TJ Mosty u Jablunkova s ohledem na postavení v tabulce přijel do Dolní Lutyně v roli outsidera. Utkání ještě nenabralo ty správné obrátky a favorit, družstvo D. Lutyně, mohl prohrávat. Hned totiž v 1. minutě vyrobila obrana Lutyně hrubou chybu, hráč hostí se řítil sám na golmana Šajera a ten domácí celek podržel. Toto byla na dlouhou dobu, vlastně celý první poločas,  jediná světlejší chvilka hostí v průběhu hry. Domácí v poklidném tempu kráčeli za vítězstvím, v 17. min. se ujali vedení 1:0, branku po kombinační akci vsítil Nikolas Pecha. Na 2:0 zvýšil ve 21.min. po chybě hostujícího golmana přízemní střelou z hranice velkého vápna Petr Pěgřim. První poločas  se plně odehrával v režii Lutyňáků. Bohužel, nevyvarovali se neproměňování vyložených šancí. A tak do kabin odcházeli domácí pouze s dvougolovým náskokem.                                                    Kaňkou na prvním poločase bylo dvojí vynucené střídání z důvodu zranění - viz stat. údaje. Jakého rozsahu jsou zranění a zda tito hráči budou moci nastoupit do sobotního utkání v Sedlišti, to bude zřejmé až ke konci týdne Druhý poločas se opět odehrával plně v režii domácích, navýšili v 48. min. z penalty Daliborem Pechou na 3:0 a jak je jeijch zvykem,  pokračovali  v zahazování šancí.  Lutyňáci znatelně ubrali plynu a tak se hosté přece jen trochu dostali do hry. V 67. minutě po rohovém kopu a zavahání domácího brankáře snížili na 3:1 a to byl konečný výsledek utkání.  Na vítězství domácí nemuseli vynaložit nijak moc sil, předvedený výkon byl dostačující na povinný zisk bodů a tím i udržení postavení v tabulce. Vzhledem k dosaženým výsledkům družstev z čela tabulky,  ta se ještě více srovnala. Od 1. do 6. místa je rozdíl pouhých pět bodů.  


Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - L. Šimek [-] (90. P. Jarmar [-] ) , . Macko [-] , P. Twrdý [-] , R. Jantoš [-] , J. Vanečko [-] (46. R. Witásek [-] ) - N. Pecha [-] , T. Havlásek [-] (24. R. Novotný [-] ) , M. Fismol [-] , P. Pěgřim [-] - D. Pecha [-] (86. D. Hataš [-] )

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - P. Czepczor [-] , P. Kolář [-] , M. Turek [-] (77. K. Bula [-] ) , O. Jochymek [-] , S. Kufa [-] (71. L. Lukosz [-] ) , D. Fuják [-] (63. O. Szotkowski [-] ) , J. Bažant [-] , M. Szotkowski [-] , P. Maršálek [-] (46. T. Bednár [-] ) , P. Šafařík [-]

ŽK: 43. O. Jochymek , 51. T. Bednár , 86. J. Bažant .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: GLOMB Vojtěch - PÍSEČNÝ Lukáš, WAWRZYK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích