0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva padla s Nýdkem


Branky


3

report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko na úvod jara prohrálo se Sokolem Nýdek. O jedinou branku utkání se postaral ve 33. minutě hlavičkou, po centru ze standardní situace, Tlacháč. Ten se postaral i o druhý nejvzrušivější moment utkání, kdy v 56. minutě neudržel nervy na uzdě a srazil k zemi v přerušené hře Jakuba Urbana, kterému byl chvíli předtím odpískán faul na brankáře. Po zásluze uviděl z rukou rozhodčího ČK. Béčko ale nedokázalo využít více než půlhodinovou přesilovku. Nejvetší šanci na vyrovnání měl asi deset minut před koncem Šiška ale z bezprostřední blízkosti nedokázal prostřelit skrumáž těl na čáře. Nýdek si tak překvapivě odvezl všechny 3 body a potvrdil zajímavé pravidlo platící v soubojích těchto dvou týmů, že domácí nikdy nevyhrávají.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice B
J. Kostura [-] - D. Haas [-] (46. P. Mendlík [-] ) , J. Paduch [-] , M. Šiška [-] , J. Urban [-] (78. D. Jakubec [-] ) , L. Zetek [-] (60. M. Hilbert [-] ) , D. Krul [-] , M. Martinčko [-] (83. I. Madari [-] ) , M. Škuláň [-] , J. Gatnar [-] , P. Láznička [-] (69. L. Szturz [-] )

TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - P. Mazurek [-] , T. Hadrava [-] , P. Červeňák [-] , P. Příborský [-] , M. Kluz [-] (90. M. Czernek [-] ) , L. Sikora [-] , L. Kantor [-] (70. B. Gajdzica [-] ) , L. Pyszko [-] (76. V. Szmek [-] ) , R. Tlacháč [-] , L. Cienciala [-]

ŽK: 56. J. Urban , 87. D. Krul , 89. D. Jakubec - 56. J. Kantor , 70. L. Kantor . ČK: 56. R. Tlacháč .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - BORÁŇ Tomáš, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích