Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté nezvládli závěrečnou čtvrthodinu


Branky


3

report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
První jarní kolo nabídlo sousedské  derby odvěkých rivalů  Sokol Věřňovice vs. Sokol D. Lutyně. Utkání se odehrávalo před návštěvou, jež by slušela soutěžím podstatně vyšších levelů. Utkání soupeřů, oba v oblasti postupových příček, neslo všechny znaky derby, tvrdé, bojovné, avšak zejména v prvním poločase s minimem šancí. Celek Dolní Lutyně nuceně musel už v 11. a následně i 35. min. střídat  z důvodu zranění. Trenér hostí musel proto přeskupit řady.  Několik okamžiků po 2. vynuceném střídání se domácím podařil průnik do vápna hostí. Výsledkem byla branka z bezprostřední blízkosti  a stav 1:0 v 36. min. pro domáci. Lutyňáci však po pěkné akci ve 40. min. Havláskem srovnali na 1:1. Za tohoto stavu celky odcházely do kabin. 

Druhý poločas pokračoval ve stejných kolejích jako první.  šancí bylo poskrovnu a ani z toho mála gól nepadl. Obrany obou celku ve spolupráci s brankáři skorovat nedovolily. Bylo tomu tak až do 75. minuty, když průběh utkání naznačoval, že by aktéři mohli rozejít smírně.. Hráči Lutyně místo jednoduché rozehrávky volili jinou cestu a ta se jim stala osudnou. Ztráta míče v blízkosti velkého vápna, následně pak faul na domácího hráče. Ti  z téměř ideální střelecké pozice místo přímé střely zvolili nacvičený signál, hráč domácích se dostal za zeď hostujícího celku a s přehledem skoroval. Lutyňáci byli z provedení trestňáku tak překvapení, že nebyli schopni jakékoliv rekce k zamezení ve skorování domácím. Věřňovice se tímto ujaly vedení 2:1 a byla to vlastně branka vítězná. Gól domácích na 3:1 v 89. minutě byl důsledek hry vabank ze strany hostí. Ti sice měli do konce utkání nějaké náznaky šancí, avšak bez výsledného efektu.  



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Kubiš [-] , M. Koschny [-] , M. Kubiš [-] (80. F. Danel [-] ) , J. Čerešňa [-] , J. Wojtas [-] , J. Vondrák [-] (58. A. Šipula [-] ) , F. Hruška [-] (90. T. Kantor [-] ) , J. Vlček [-] , J. Swaczyna [-] , P. Pavlík [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - R. Jantoš [-] , J. Vanečko [-] , P. Twrdý [-] , L. Šimek [-] (11. J. Cinik [-] ) - N. Pecha [-] , T. Havlásek [-] , M. Fismol [-] , P. Pěgřim [-] - M. Macháček [-] (81. . Macko [-] ) , D. Pecha [-] (35. D. Hataš [-] ) -

ŽK: 83. J. Čerešňa - 67. J. Cinik , 75. T. Havlásek .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: SZKUTA Petr - LOBODINSKÝ Jakub, FARNIK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích