Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jižané za tři body


Branky


1

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu jsme pojali bojovně se snahou o rychlou branku, dokázali jsme si připravit pěkné příležitosti, kdy se zejména brankář soupeře radoval ze svých zákroků. Překvapivě se z první akce na naší polovině prosadili hosté, kteří po pěkné kombinaci dokázali překvapit naši obranu a dostali se tak do vedení. Naštěstí se naši hráči dokázali z tohoto překvapivého zásahu rychle otřepat a hned po dvou minutách po přihrávce Matiáška se prosadil střelou k tyči Richard Kadlčík a vyrovnal stav utkání na 1:1. Ve zbytku první půle jsme se snažili strhnout vedení na svoji stranu, ale zejména brankář hostů byl proti.

Zkraje druhé poloviny zápasu zahrozili opět z ojedinělé akce hosté, ale tentokrát nás podržel gólman při nebezpečné střele hostů. V 57. minutě si na dlouhý pas Kroupy naběhl Filip Matiášek a krásnou křižnou střelou dokázal překonat brankáře hostů a obrátil vedení v náš prospěch. V dalším průběhu utkání jsme se snažili rozhodnout zápas v náš prospěch, avšak nebyli jsme úspěšní. Naopak hosté, po našem zbytečném faulu poblíž pokutového území, se prosadili z přímého kopu a následné dorážky a vyrovnali stav na 2:2. V závěru se naši hráči vzchopili a vytvořili závěrečný tlak na soupeře a po důrazu při centru před branku soupeře, se tři minuty před koncem prosadil Matěj Gaži a utkání rozhodl v náš prospěch.

Hráčům je třeba poděkovat na bojovný výkon, kterým navázali na hru z minulého kola, z Chuchelné a dokázali soupeře z Hati porazit.

 

zdroj: http://fcostravajih.eu/?p=7142



Sestavy


FC Ostrava-Jih
J. Chalupecký [-] - D. Kroupa [-] , M. Leščák [-] , M. Prokeš [-] , R. Stojan [-] (75. M. Šimko [-] ) - M. Janošec [-] , F. Matiášek [-] , J. Šimko [-] (57. D. Gregor [-] ) , J. Válek [-] - R. Kadlčík [-] , F. Gaži [-] (61. M. Gaži [-] ) -

TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - V. Machalla [-] , D. Štverka [-] , R. Knybel [-] (72. D. Fojtík [-] ) , T. Kalvar [-] (72. O. Chmelař [-] ) , R. Chmelař [-] , D. Plaček [-] , A. Heglas [-] , J. Machalla [-] , J. Kupka [-] , L. Cigan [-]

ŽK: 78. M. Prokeš , 81. D. Kroupa , 87. M. Gaži - 65. D. Štverka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - KOLEČKÁŘ Antonín, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích