Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice nestačily na Bruntál


6

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání nasvědčoval obrovské snaze domácího celku zachránit příslušnost v soutěži 1.B. třídy i pro následující roky a docela velká návštěva fotbalových příznivců viděla velmi pohledný, rychlý a útočný fotbal. První minuty tedy patřily hráčům FK Kylešovice, kteří se párkrát nebezpečně objevili před bruntálskou bránou. Hlavně noví hráči v dresu Kylešovic Kristián Tórók a Petr Sýkora hýřili aktivitou a bezvadně zapadli do týmu. Bruntál v té chvíli hrozil pouze dlouhými nákopy, které přelétávaly domácí stoperskou dvojici, ale za nimi stála další nová posila mužstva, a to brankář Ivo Kelner. Úvodní branka padla do bruntálské sítě v 16. minutě, kdy z pravé strany přišel do šestnáctky přízemní centr Jiřího Fruncka a zcela volný Michal Levay dotlačil míč do brány. 1:0. Poté se domácí stáhli, rytmus hry nepochopitelně přenechali hostujícímu týmu a ten byl hlavně nebezpečný z rohových a z přímých kopů. V těchto situacích však byl velmi pozorný domácí gólman Ivo Keler a nedovolil aktivním hostům zkórovat. Ve 35. minutě domácí rozjeli nádhernou akci, kdy po narážečkách Adamczyka, Kobera, Sýkory a Tóróka se míč dostal až ke kapitánovi mužstva Jiřímu Frunckovi a ten střelou z poza velkého vápna podruhé rozvlnil síť.
Do druhého poločasu opět lépe naskočilo kylešovské mužstvo a po chvíli mohl Kristián Tórók navýšit skóre. Po přihrávce od Michala Levaye se zcela sám ocitl před hostující bránou, jenže zavěsit nedokázal. No a pak už dostali slovo hosté, kteří byli jak pokropeni živou vodou a jejich útočná fáze střídala útočnou fázi. Po jejich několika nebezpečných rohových kopech a nedůslednosti v domácí obraně tak zákonitě přišel trest a Bruntál v 50. minutě snížil na 2:1. I když hosté byli i nadále agilnější, přesto branka padla na straně druhé. To se psala 71. minuta a velmi dobře hrající běhavý Kristián Tórók vysunul pasem Michala Levaye, ten ještě míč posunul do leva na lépe stojícího Milana Rampáčka, pro nějž už nebyl problém skórovat. A domácí se radovali z nečekaného výsledku. Jenže v té chvíli musel pro zranění vystřídat střelec posledního gólu a tento moment se asi stal nakonec klíčový pro celé utkání. Domácí přestali plnit defenzivní úkoly, nechali se zatlačit před vlastní šestnáctku a koledovali si o góly. A ty k jejich hrůze přišly. Bruntálský brankostroj se zastavil až na počtu dalších čtyř branek v rozpětí 75. a 89. minuty a skóre zápasu se tak otočilo ze stavu 3:1 na neuvěřitelných 3:5. Diváci tak mohli zcela na vlastní oči vidět, jak se dá téměř vyhraný zápas prohrát. Domácímu mužstvu tak zbyly pouze oči pro pláč a dál se propadají v tabulce krajské soutěže!



Sestavy


FK Kylešovice
I. Kelner [-] - J. Fruncek [-] , V. Kober [-] , A. Kareš [-] , P. Sýkora [-] , K. Török [-] , M. Vavrečka [-] (63. J. Pyš [-] ) , M. Rampáček [-] (72. M. Bolacký [-] ) , J. Hajduk [-] (89. M. Klár [-] ) , E. Adamczyk [-] , M. Levay [-]

MFK Bruntál B
R. Jaška [-] - P. Šanda [-] , M. Piňos [-] (53. S. Barteska [-] ) , Z. Orság [-] , A. Dluhoš [-] , J. Hendrych [-] , M. Cabal [-] , F. Stoklasa [-] , J. Žatka [-] , L. Vojtík [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 49. J. Krajčovič , 69. Z. Orság .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - ADAMEC Jiří, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích