3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava přemohla Dobratice


Branky


1

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý tým vyhrává i po špatných výkonech, to platilo i platit bude, nicméně tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne.
Začali jsme velmi, velmi vlažně, za což nás Dobratice okamžitě potrestaly, 0-1. Katastrofa.
Následovalo, upřímně, několik sporných verdiktů ve prospěch domácích. Naprosto neadekvátní reakce hostí, včetně trenéra, však jen umocnilo řízení utkání sudího. 
Vsuvkou je, že kdybych řídil utkání já, minimálně tři hráči hostí by nedohráli...ale zpět k utkání. V první půli jsme si vytvořili spoustu šancí, kdyby poločas skončil 5-6:1, nikdo by se nedivil a nebylo by co řešit. Proti byl však famózní gólman hostí. 
Naše branky...grandiózní trefy Stanowskeho a zejména exkluzivní střela Graňáka a v neposlední řadě neoddiskutovatelná penalta na Žebroka, kterou zkušeně přetavil Zoller ve 20. gól.
Druhá půle však odpovídala bídě z druhé půle v Libhošťi. Katastrofální kompaktnost, hrozná mezihra, nulová podpora útočníků.
Jediné co nás může těšit, je výsledek... ještě, že na ten se hraje.

Probudme se z toho hrozného snu, bojujme jeden za druhého a hlavně...bavme se fotbalem, protože pro co jiného to děláme....

Naši soupeři znovu ztratili, za což buďme rádi, nicméně je na čase jít štěstí naproti.

 

zdroj: https://www.facebook.com/SKStonava/



Sestavy


SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - P. Kloda [-] (54. J. Martikán [-] ) , P. Dittrich [-] , M. Stanowski [-] , J. Žebrok [-] , M. Ristovský [-] (79. M. Chalupa [-] ) , J. Zoller [-] (89. P. Klus [-] ) , L. Graňák [-] , J. Káňa [-] , L. Němec [-] (27. P. Zielonka [-] ) , T. Mančar [-]

TJ Dobratice
P. Tesarčík [-] - P. Lýsek [-] , L. Kantor [-] , D. Dobiáš [-] , L. Somr [-] , R. Škapa [-] , R. Pařenica [-] (65. A. Šigut [-] ) , M. Hlaváč [-] , M. Causidis [-] , O. Skotnica [-] , A. Kohut [-] (46. A. Březina [-] )

ŽK: 43. J. Káňa - 30. R. Škapa , 39. M. Hlaváč , 61. A. Březina , 64. R. Pařenica , 65. L. Somr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEIPEL Jiří - PORUBEK Václav, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích