Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava vykradla Libhošť


Branky


1

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším utkání jsme zajížděli na půdu Libhoště, která začala jaro velice slušně, když získala 7 z devíti možných bodů. Hned v první minutě však získal na domácím hráči svým důrazem míč Dittrich, který jej posunul Zollerovi, který se nemýlil, 0-1. 
Od této chvíle se hra odehrávala zejména ve středu hřiště, nicméně optickou převahu měli nadále hosté. Z čista jasna však udeřilo na druhé straně. Domácí se nemohli dostat k naší bráně, zkusili tedy střelu ze střední vzdálenosti, která zaplavala, Gaszczyk ji neudržel a z dorážky s notnou dávkou štěstí domácí srovnali.
Uběhly však pouhé čtyři minuty a vzali jsme si vedení zpátky. Pěknou přihrávku za obranu využil znovu Zoller, 1-2.
Když se zdálo, že poločas tímto výsledkem skončí, dali naši borci rozhodující úder. Roh Dittricha odvrátili domácí za šestnácku, kde míč vrátil před bránu Mančař, míč se dostal k Ristovskému, který nezaváhal,1-3.
Ve druhé půli se toho již moc neodehrálo. Hlídali jsme si zkušeně výsledek. Za zmínku stojí jediná možnost domácích, kdy přímý kop mířící do horního růžku brilantně vytáhl Gaszczyk na roh. Dále pak zkompletování hattricku Zollera, který se v jednom s brejků nemýlil, a zahozená tutovka Žebroka po kombinaci s Mančařem.
Utkání jsme tedy zvládli a při zaváhání jak první Bystřice, tak třetího Vratimova jsme odskočili pronásledovatelům a zároveň stáhli náskok na první místo na tři body.

 

zdroj: https://www.facebook.com/SKStonava/



Sestavy


FC Libhošť
O. Dubec [-] - P. Čapka [-] (82. L. Buchač [-] ) , L. Burget [-] (84. P. Pham [-] ) , A. Šimíček [-] (46. D. Seidler [-] ) , D. Velart [-] , P. Pojezdala [-] , J. Čapka [-] , D. Šimíček [-] , L. Názalaník [-] , P. Eckelsberger [-] , D. Symerský [-]

SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - P. Kloda [-] , P. Dittrich [-] , T. Mančar [-] , M. Stanowski [-] , M. Ristovský [-] (79. P. Klus [-] ) , J. Zoller [-] (87. M. Chalupa [-] ) , L. Graňák [-] , J. Káňa [-] , L. Němec [-] , J. Žebrok [-]

ŽK: 61. L. Burget - 42. J. Káňa .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - PORUBEK Václav, SEIPEL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů