1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žebrok zařídil výhru Stonavy v poslední minutě


Branky


2

Nádherné jarní počasí přivítalo početné publikum na dnešním utkání 16.kola 1.A třidy ve Stonavě, kde naši hráči hostili družinu z předměstí Frýdku-Místku, Staré město. Hosty by šlo v ligové terminologii přirovnat k Mladé Boleslavi – nejlepší útok, špatná obrana. Vzhledem k tomu, že naši borci jsou na svém hřišti velmi silní, daly se čekat gólové hody – opak byl však vzhledem k defenzivní a vyčkávací taktice hostí pravdou.
Ještě před úvodním hvizdem se na hřišti udál jeden milník. V našem klubu skončil dlouholetý předseda, pan Frait. I touto cestou bychom mu chtěli co nejsrdečněji poděkovat za jeho aktivitu a služby klubu. To, jakým způsobem vedl klub a jaké zázemí spolu s vedením obce dokázal vybudovat, by se nemusel stydět leckterý třetiligový klub.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali naši borci vlažně, zatažený soupeř čekající na brejky obrazu utkání nepřidal. I přesto jsme si dokázali vypracovat 4 tutovky volající po gólu – koneckonců jako každý zápas. Nicméně Zoller, Ristovský, Stanowski ani Žebrok neuspěli.
Naopak mohlo udeřit na druhé straně, kdy na Gaszczyka postupoval sám hostující hráč. Domací gólman však skvělým zákrokem odvrátil pohromu.
Druhý poločas se nesl ve znamení dobývání staroměstské brány, kdy hostům postupem času začaly značně ubývat síly. Stonavští lvi však stále nedokázali udeřit. Vyložených šancí paradoxně ubylo, tlak však sílil a hosté měli místy problém dostat se za půlící čáru.
Domácí gólman Lukáš Gaszczyk, který již pošesté v utkání přepočítával oka v síti brány, byl vyveden z letargie dalším (druhým) brejkem hostí, kteří postupovali dva na jednoho. Gafo však nájezd famózně zlikvidoval a dal našim borcům možnost utkání rozhodout.
Nicméně čas se krátil, až přišla 90.minuta, kdy domácí získali možnost zahrávat rohový kop.
Naši hráči nastoupali do brány, aby zvýšili tlak. Zahrávající Žebrok kopl míč na přední tyč, přes prvního bránícího hráče, a míč k úžasu všech zapadl do první šibenice, 1-0. Po rozehrávce a dlouhém nákopu však mohli hosté po několika šťastných odrazech nezaslouženě a šokujícím způsobem srovnat. Proti byl však Jakub Káňa, který ve stylu Virgila van Dijka famózním způsobem ve skluzu zblokoval střelu. 
Víc už utkání nenabídlo, a tak jsme mohli oslavit, vzhledem k ostatním výsledkům, důležité vítězství a posun na druhé místo tabulky!
Příští týden hrajeme opět doma, a to s Jistebníkem. Snad nebudete chybět při naší vysněné cestě do Krajského přeboru!

 

zdroj: https://www.facebook.com/SKStonava/



Sestavy


SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - P. Zielonka [-] , P. Dittrich [-] , M. Stanowski [-] (74. P. Kloda [-] ) , J. Žebrok [-] , M. Ristovský [-] (52. J. Martikán [-] ) , J. Zoller [-] , L. Graňák [-] , J. Káňa [-] , L. Němec [-] (90. R. Szkuta [-] ) , T. Mančar [-]

První SC Staré Město
D. Hill [-] - J. Vašenda [-] (28. L. Chalachan [-] ) , P. Štěrba [-] , P. Němec [-] , V. Smilowski [-] (78. J. Mašlonka [-] ) , M. Sušovský [-] , T. Němec [-] , P. Němec [-] (88. Š. Kmošťák [-] ) , K. Střalka [-] , D. Papaj [-] , J. Birčák [-]

ŽK: 53. J. Žebrok , 83. P. Zielonka - 61. K. Střalka , 77. J. Birčák , 83. P. Němec , 89. D. Papaj , 91. D. Hill .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - SEIDLER René, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích