0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek za tři body z Vřesiny


Branky


11

Dva přímé kopy rozhodly o exportu tří bodů do Fulneku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 22.kole 1.A třídy sk.A zajížděl Fulnecký tým do Vřesiny. 

Již od začátku utkání bylo na hostech vidět, že pokud chtěli pomýšlet na nějaký bodový zisk, musí být kvalitní do obrany. 

Od začátku utkání se hosté do domácích zakousli, ale pozorná obrana domácích odolávala. Jako první se do velké šance dostali domácí Hloušek, ale nepochopitelně selhali. 

Místo toho přišel trest pro domácí, fulnecký Špitalík si postavil míč a z trestného kopu vymetl pavučinu domácí svatyně 0:1.

Druhá půle byla podobná té první. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. 

V 50.min mohl navýšit skóre fulnecký Šesták, ale v tváří v tvář domácímu brankáři svou šanci promarnil. Rozuzlení zápasu tak přišlo patmáct minut před koncem. Nejprve se po rychlém kontru ocitl v malém vápně domácí útočník Adam Hruzík, ale jak je už zvykem tak hosty podržel excelentním zákrokem Rozsypal. Z rychlého protiútoku faulovali před šestnáctkou domácí Černína. Nabídnutou standardní situaci zahrával hostující Špitalík. Po vzoru Philippa Coutinha vymetl pavučinu tentokrát na druhé straně brány domácích.

Poté se již zápas dohrával. 

Fulnečtí si tak připsali další důležité body a po 22.kole se vyhoupli poprvé v letošní sezóně do čela tabulky.

 

Autor: Radim Krása



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Petr Dombrovský - trenér: Velmi těžko se mi to hodnotí. Podali jsme nadstandardní výkon, ale neskutečně se nadřeme na branku. Zahodili jsme šance Hlouškem, Adamem Hruzíkem, Majkutem a Jarošem. Dostali jsme branky po výstavních přímých kopech, které nešly chytit. Hráčům nemám co vytknout, jen nám chybí zkušenosti. My ale jedeme dál, i když máme hodně těžký los.

Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, asistent trenéra: Byl to vyrovnaný zápas z obou stran. Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého, zvlášť po nepovedeném zápase z minulého týdne. A proto jsem rád, že jsme tento zápas zvládli. Bylo vidět, že kluci chtějí vyhrát a hlavně se vrátit do herní pohody. První poločas jsme byli o branku šťastnějším mužstvem, škoda jen, že jsme nepřidali druhý gól, abychom se uklidnili. Ten přišel ve druhé půli a nakonec jsme si po zásluze odvezli všechny tři body. Ještě není nic rozhodnuto a my chceme a budeme bojovat až do konce.



Sestavy


FC Vřesina
D. Köhler [-] - M. Majkut [-] , J. Bican [-] , T. Wilk [-] (87. F. Demko [-] ) , A. Hloušek [-] , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , L. Uhlík [-] (87. M. Polách [-] ) , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , M. Jaroš [-]

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - O. Klevar [-] (46. J. Šesták [-] ) , R. Krása [-] , D. Mrkvica [-] - V. Plný [-] (68. M. Kovář [-] ) , P. Zagol [-] , J. Černín [-] , J. Špitalík [-] , M. Zagol [-] , L. Vašina [-] - P. Ďurica [-] (89. P. Jurča [-] )

ŽK: 83. A. Hruzík - 81. P. Zagol .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: KRET Martin - DVOŘÁK Martin, POBOŘIL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tady musim dat jasnou dvojku jako fanousek fulneckeho fotalu nemohu ani jinak a budeme chti napravit zavahani z minuleho domaciho zapasu kde jsme smolne prohrali 2:1 a doufam ze postoupime o tridu vyse at muzu na fotbal fulnek sazet fulnek do toho

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Milan Mikulenka
Tip experta: výhra hostů

Fulnek se doma trápí a zbytečně rozdává body. Venku se mu daří více, takže se domnívám, že i bez vykartovaného nejlepšího střelce soutěže Maléře, ve Vřesině zvítězí. Domácí nepodceňuji, ale dávám dvojku. Tip 2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů