1:1
(0:1)
27. A. Kubný (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


78. P. Šťastný - 27. A. Kubný (p.)
13

Kobeřice po pauze vedly. Jakubčovice po ní skóre srovnaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlágr víkendového kola I. A třídy proti sobě postavil vážné postupové kandidáty z Jakubčovic nad Odrou a Kobeřic. Hosté hned v 8. minutě čelili pokutovému kopu nařízenému za střet René Wirtha s Rybaříkem. Pokus Chovance ovšem perfektně vyrazil brankář Štencel. Kobeřice naštěstí tento infarktový moment přežily a okamžitě přešly do protiofenzivy. Sympatickými střelami se prezentovali René Wirth, Kubný anebo Šimeček, jenže gólman Buček neměl mnoho práce. Ve 27. minutě však Buček zajel nohama do Oberherra a Kubný se z penaltového puntíku nemýlil – 0:1. Domácí okamžitě přitopili pod kotlem, ale Vavroš nemířil přesně a příležitosti Chovance s Murinem zlikvidoval pozorný Štencel. Druhou půli otevřela nadějná akce Chovance, který sice přeloboval Štencela, jenže balon prolétl nad břevnem. Ve vynikající pozici se poté ocitl Murin, jenže Štencel opět zavřel krám, když míč vytlačil na roh. Po hodině hry zahrozil kobeřický Robin Wirth, ale střela mu vyloženě nesedla. Po zákroku na stejného plejera se pak dala pískat penalta, rozhodčí Laštuvka byl ovšem jiného názoru. Většinu útoků hostujícího mužstva navíc zastavil zdvižený praporek signalizující ofsajd. O výsledné remíze rozhodla 78. minuta. Rybařík dostal trestuhodně moc prostoru k centru, kobeřická defenziva odvrátila balon pouze k Šťastnému a ten překonal bezmocného Štencela – 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
David Molnár - trenér: První poločas místo toho aby jsme vedli 1:0, kdy jsme neproměnili penaltu, tak jsme sami soupeři darovali penaltu po velké hrubce a prohrávali 0:1. Po inkasovaném gólu nám trvalo deset minut než jsme zase začali hrát svoji hru. Jinak byl první poločas plně v naší režii, kde se do vyložených šanci dostali oba naší útočníci, a buď to řešili zbrkle nebo je vychytal brankář. Druhý poločas začal tak, jako první naším tlakem, ale gól se nám podařilo vsítit až v 78.minutě Šťastným nádhernou křižnou střelou na zadní tyč a pak už si soupeř kouskováním hry došel pro bod. Dnes si všichni hráči zaslouží pochvalu jak k zápasu přistoupili a plnili, co jsme si řekli v kabině. Bohužel jsme nezískali tři body, i když jsme na ně dnes určitě měli. Tím nijak neshazuji kvalitu soupeře, protože byl vidět velmi kvalitní zápas.

TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar, vedoucí TJ Sokol Kobeřice: „V kontextu toho, co se v Jakubčovicích dělo, asi musíme být s remízou spokojeni. První poločas měl docela vysokou kvalitu, ale po přestávce už nás rozhodčí k ničemu nepustili. K výkonu sudích se raději nebudu více vyjadřovat, protože bych musel být sprostý. Navíc jsme ve druhé půli špatně řešili nadějné brejky, když nám dost vázla finální fáze.“



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - J. Schreier [-] (75. P. Šťastný [-] ) , R. Šaran [-] (54. J. Petr [-] ) , D. Chovanec [-] (80. A. Pavelka [-] ) , D. Rybařík [-] , K. Molnár [-] , T. Murin [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , O. Malina [-] , Z. Sommer [-]

TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - P. Hartmann [-] , J. Oberherr [-] (85. M. Stříbný [-] ) , Z. Kryštof [-] , A. Kubný [-] , P. Stuchlík [-] (82. P. Mezera [-] ) , F. Kollek [-] , R. Wirth [-] , J. Buchta [-] (80. P. Ševior [-] ) , R. Wirth [-] , A. Šimeček [-] (90. F. Rother [-] )

ŽK: 26. Z. Buček , 33. T. Murin , 65. O. Malina , 77. D. Chovanec , 86. A. Pavelka , 91. J. Petr - 58. R. Wirth , 63. P. Hartmann , 87. Z. Kryštof , 89. A. Šimeček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LAŠTUVKA Petr - SMETANA Patrik, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Pěntka
Tip experta: remíza

Tohle bude hodně bojovné utkání. Domácí jsou na svém stadionu v této sezoně velmi nepříjemným týmem. Hosté rovněž budou hrát na výhru, když mají v kádru silové hráče. Myslím si, že půjde o kvalitní zápas s remízovým výsledkem. Tip 0

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích