Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 10:15

29.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná se s Hájem rozešla smírně


Branky


5

Břidličná v posledním kole přivítala doma Háj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Háj vedl, Břidličná poločas třemi brankami otočila

Utkání začalo ve velkém tempu a diváci se dočkali brzy branky. Ve 3. minutě kopal Lampa roh. Svým centrem našel úplně volného Vyležíka, který se nemýlil – 0:1. Hosté však vedení dlouho neudrželi. V 5. minutě zahrávali standardní situaci domácí. Centr našel volného Daříčka, který svoji šanci využil – 1:1. Ve 33. minutě nabídl Háj Břidličné vedení. Po špatně vyřešené přihrávce, kde chtěl jeden z hráčů nahrát mezi tři protihráče, se dostala k míči Břidličná. Po přihrávce mezi beky běželi domácí sami na branku až do vápne, kde fauloval Janíček a kopala se penalta. K té se postavil tradiční exekutor Cudrák a otočil tak průběžné skóre utkání – 2:1. O pár minut později domácí navýšili své vedení. Ve 42. minutě udělali hosté dvě chyby. Nejprve ztratili míč ve středu hřiště a poté udělala chybu levá část obrany Háje. Míč se nakonec dostal ke Sklenaříkovi, který zakončil do protipohybu gólmana Bartoše. První půle toho více nepřinesla, a tak se šlo do kabin za dvoubrankového vedení Břidličné.

Háj dokázal smazat dvougólové manko

Druhý poločas patřil hostům. Po přestávce to byl úplně jiný tým. Měli více pohybu a hráli s větším nasazením. V 57. minutě hosté snížili. Lampa utekl po křídle a nacentroval do vápna na Daa, který si věděl rady – 3:2. Hosté se dále hnali za vyrovnáním. V zakončení se jim však moc nevedlo. Své příležitosti nevyužili ani Uvíra, Eršil, Dao a ani Konvička po pěkně zahraném přímém kopu, kde nechal vyniknout Čecháka. Domácí si také vytvořili několik šancí, ale byli na tom obdobně jako hosté. Když už to vypadalo, že si Břidličná dokráčí pro všechny tři body, tak Háj vyrovnal. V 88. minutě zahrávali hosté standardní situaci. Centr se moc nevyvedl, ale míč se odrazil opět k zahrávajícímu. Ten míč poslal napodruhé do vápna, kde si míč našel střídající Blažej a nemýlil se - 3:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí mužstva: “Počasí bylo pro oba týmy stejné, ale aspoň tam trochu foukalo. Vyrovnaný zápas a dva rozdílné poločasy. Hned ze startu jsme se ujali vedení, ale hosté brzy na to vyrovnali. Potom po naší chybě jsme znova inkasovali a aby toho nebylo málo, tak jsme inkasovali do poločasu ještě jednou. V kabině byla bouřka. Protože takhle se nedá hrát. Bez pohybu a bez nasazení. Asi si kluci mysleli, že vedení 0:1 je už konečné. Druhý poločas byl z našeho pohledu lepší. Brzo jsme snížili na rozdíl jedné branky. Několik příležitostí jsme neproměnili. Naštěstí v závěru se nám podařilo vyrovnat. I přes průběh zápasu to je pro nás dobrý výsledek a myslím si, že zasloužená remíza.“



Sestavy


TJ Břidličná
M. Čechák [-] - L. Dvořák [-] , M. Minich [-] , M. Daříček [-] , M. Čanecký [-] , D. Jiřičný [-] (70. L. Pella [-] ) - A. Ondra [-] , P. Simichanidis [-] - M. Sklenařík [-] (81. D. Zacpal [-] ) , J. Holčák [-] , M. Cudrák [-] -

TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - I. Janíček [-] (76. Š. Blažej [-] ) , L. Malcharek [-] , J. Lampa [-] (72. J. Toman [-] ) , P. Uvíra [-] , Z. Eršil [-] (84. O. Prokša [-] ) , J. Jesch [-] , J. Stošek [-] , M. Vyležík [-] , P. Konvička [-] , P. Dao [-] (61. P. Žůrek [-] )

ŽK: 16. A. Ondra , 45. M. Čanecký , 50. J. Holčák - 12. L. Malcharek , 32. I. Janíček .
Hráči zápasu: M. Daříček - J. Lampa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KONTORŠIKOV Maxim - ŠAFRÁN Martin, ŠUJAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Tesař
Tip experta: výhra hostů

Háji se sice poslední zápasy bodově nepovedli, ale tentokráte zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích