FOTO: Oldřišov si poradil s Krnovem


Branky


4

Oldřišov doma přivítal Krnov. Podzimní utkání skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky daly gól v závěru první půle

První poločas toho zápasu nebyl příliš pohledný. Do 40. minuty se dostal do jedné pološance Oldřišov, kterou však Řeháček chytl. Ve 42. minutě se hosté dostali do vedení. Havlíček vybojoval míč u lajny a vyslal Miškeva, který chladnokrevně proměnil – 0:1. Domácí však ještě do pauzy vyrovnali. Ve 44. minutě udělal chybu Pokorný. Při snaze odkopnout míč do bezpečí si ho levou nohou ukopl a tím pádem promáchl. Domácí šli do brejku a míč se dostal k Bořuckému, který svou střelu umístil pěkně na zadní tyč Řeháčkovi branky. Dva góly v závěru tak znamenají do druhé půle remízový stav.

Deset minut před koncem rozhodli domácí

Do druhého poločasu vstoupil skvěle Krnov. V 50. minutě měli dvě obrovské tutovky během asi pěti sekund. Nejprve se Houdek dostal sám před gólmana. Anděl ale jeho pokus vyrazil. Pouze však k Miškevovi, který prázdnou branku minul asi o metr. Hosté se stále snažili vstřelit vítěznou branku. Po standardní situaci propadl míč až na zadní tyč, kde ho však jeden z hostujících hráčů nedokázal dostat z malého vápna do brány a přestřelil jí. Lekci z produktivity jim ukázal domácí Oldřišov. V 79. minutě vyslali domácí do brejku Dřizgevičovi, který přeloboval Řeháčka v bráně – 2:1. Hosté hru otevřeli, ale domácí si výsledek uhlídali. Domácí měli ještě jednu velkou příležitost, kdy hostující brankář špatně vyběhl a hostující útočník šel sám na bránu. Úplně nepochopitelně jí však netrefil. Zápas nakonec dospěl do svého konce a Oldřišov se tak se sezónou v domácím prostředí rozloučil vítězstvím.



Ohlasy k zápasu



FK Kofola Krnov
Marek Koraba, vedoucí mužstva: “Pro mě to byl remízový zápas. Když to tak řeknu, tak domácí měli dvě šance za zápas a využili je. My jsme měli čtyři a využili jsme jen jednu. Měli tam nějaké pološance, ale do vedení jsme se dostali my. Ale bohužel, jak se nám to stalo už několikrát v této sezóně, tak jsme inkasovali v poslední minutě poločasu. Na začátku druhé půle jsme spálili obrovskou příležitost. Úplně neskutečné, co jsme zahodili. Mohlo to být 1:2 pro nás a ten zápas by se asi vyvíjel jinak. Bohužel jsem to ale nedali. Nedáš dostaneš. Kvůli zranění stopera hrál vzadu útočník. Míč propadl na jejich útočníka, který přeloboval našeho brankáře. Bohužel šance jsem neproměnili, a to nás zase stálo body. Hraje se na góly a oni prostě o ten jeden dali víc. Zápas byl celkově v přátelské atmosféře, když takřka obou celkům již o nic nejde. Navíc i bylo velké vedro."



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - R. Kurka [-] (90. M. Mička [-] ) , M. Žídek [-] , J. Janík [-] (88. O. Hanke [-] ) , V. Jadrný [-] , J. Pfleger [-] , J. Fusek [-] (86. O. Fabián [-] ) , B. Moc [-] , P. Dřizgevič [-] , J. Droppa [-] , D. Bořucký [-]

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Pokorný [-] , J. Šimčík [-] (63. A. Klepáček [-] ) , M. Ostrák [-] , D. Mrukvia [-] - M. Sabo [-] , O. Bartoníček [-] , M. Havlíček [-] , M. Burian [-] (73. N. Tümmler [-] ) - J. Houdek [-] , A. Miškev [-] -

ŽK: 62. P. Dřizgevič - 65. J. Houdek , 83. M. Havlíček .
Počet diváků: 141. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - PICMAUS Jiří, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 6. 2019 20:42
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza