1:1
(0:1)
16. M. Tóth
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bílovec remizoval s Hlubinou


Branky


3

Bílovec přivítal Hlubinu. Podzimní utkání skončilo vítězstvím Hlubiny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlubina se ujala vedení

Úvod zápasu byl v režii domácího Bílovce. Ti svého soupeře přehrávali ve všech ohledech, ale kýženou branku vstřelit nedokázali. Hosté jim tak předvedli lekci z produktivity. Z ojedinělé brejkové situace, kterou skvěle vyřešili, vstřelil v 16. minutě úvodní branku utkání dorostenec Tóth – 0:1. To domácí hodně poznamenalo. Předtím hráli s lehkostí, elegancí. Prostě dobrý výkon. Branka utkání celkem uškodila. Tempo opadlo a domácí hráli ve velké křeči. Kazili jednoduché nahrávky a byli celkově nervóznější. Hosté hráli skoro celý zápas ze zajištěné obrany. Bílovec stále hrál do plných, ale obehrát tento obranný val bylo velice těžké. V první půli se jim to nepovedlo a jelikož ani Hlubina nepřidala druhou branku, tak se šlo do šaten za jednogólového vedení hostí.

Bílovec brzy vyrovnal, utkání dospělo k remíze

Druhá půle patřila Bílovci a na druhé straně skvělému Noskovi. Domácí hosty jasně přehrávali a hnali se za vyrovnáním. Jasnou stopku jim ale vystavil hostující brankář Nosek. Nejdříve dokonce třikrát dokázal zpacifikovat míč na brankové čáře. Poté vychytal čistý gól Pavlu Střelci a ještě dvě dorážky z malého vápna. Opravdu skvělý počin tohoto brankáře. Přece jen ale inkasoval. V 57. minutě se po centru prosadil hlavou Černín – 1:1. Domácí ale nadále zahazovali vše, co se dalo. V tomto zápase jim to tam prostě nepadalo. Domácí hráli po celý zápas stejným stylem. Do konce utkání sice zbývalo spoustu času, ale ani jednomu z celků se už branku vstřelit nepovedlo. Hlubina tak udržela díky skvělému výkonu svého brankáře alespoň remízu. Bílovec se v azylu rozloučil bodem.



Ohlasy k zápasu


FC Bílovec
Martin Štverka, trenér: “Utkání pro nás bylo nešťastné, po sérii výsledkově nepodařených utkání. Chtěli jsme se doma určitě rozloučit vítězstvím. Což se nám bohužel nepodařilo. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a soupeře jsme přehrávali. Bohužel z ojedinělého protiútoku jsme inkasovali. Bohužel gól přišel velmi brzy, a to nás v prvním poločase poznamenalo. Hráli jsme v křeči. Sice jsme si vytvořili pár šancí, ale nebyli jsme důrazní. Celkově si myslím, že jsme první poločas prohospodařili. Do druhé půle jsme vstoupili lépe. Soupeře jsme zatlačili a byla jen otázka času, kdy vyrovnáme. Bohužel naši střelci zahazovali i ty největší šance a hostující brankář vynikal. Minimálně třikrát míč vyrazil na brankové čáře a potom chytl několik dalších šancí. Naštěstí jsme alespoň vyrovnali Černínem. Sice jsme měli ještě spoustu času, ale opět jsme zahazovali své šance. Na druhou stranu soupeř hrál pozorně, bránil, dobře kouskoval hru a víceméně musí být nakonec s bodem spokojeni. My nakonec asi taky. Bohužel to, co jsme v minulých zápasech dávali, tak teď nám ta koncovka vázla.“




Sestavy


FC Bílovec
M. Nykš [-] - J. Tomášek [-] , P. Střelec [-] , O. Urbančik [-] (72. T. Fendrich [-] ) , O. Cverna [-] , R. Melecký [-] , Z. Dresler [-] , L. Černín [-] , M. Ronec [-] , M. Seidler [-] , A. Dluhoš [-] (78. T. Socha [-] )

TJ Unie Hlubina
D. Nosek [-] - R. Bochňák [-] , M. Tóth [-] (72. D. Pompa [-] ) , J. Vančo [-] , J. Hanauer [-] , J. Podraza [-] (87. J. Křižák [-] ) , J. Krčmařík [-] (69. J. Skýba [-] ) , A. Hubeňák [-] , J. Hruška [-] (84. M. Bláha [-] ) , J. Schmutz [-] (65. M. Blokša [-] ) , O. Klíma [-]

ŽK: 23. M. Seidler , 40. L. Černín , 51. M. Ronec - 35. O. Klíma .
Hráči zápasu: L. Černín - D. Nosek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SMETANA Patrik - VOJKOVSKÝ Michael, MITURA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů