2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk padl s Petrovicemi


Branky


3

Petrovice doma přivítali Brušperk. Podzimní utkání skončilo výhrou Brušperku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezajímavá první půle přinesla jedinou branku

První půle utkání toho pro diváky moc nenabídla. Petrovice byly mírně aktivnější. Po několika náznacích šancí se podařilo domácím využít tutovku v 16. minutě, kdy centr do šestnáctky sklepl Hoffmann obloukem přes obránce na Reichla, který z blízka z voleje prostřelil Pacanovského - 1:0. Hosté si kromě několika náznaků vyloženou šanci v úvodním dějství nevypracovali. Do šaten se tak šlo za jednobrankového vedení Petrovic.

Hosté sice vyrovnali, ale domácí si vedení vzali zpět

Ve druhé půli se obraz hry trochu změnil. V 50. minutě se z boku řítil sám na Svatoše Krejčok, ale nedal. Na druhé straně se po centru Reichla připomněl utěšenou ranou Juroszek, která prosvištěla těsně nad břevnem branky Pacanovského. Hosté byli najednou aktivnější a toužili po vyrovnání. To přišlo v 74. minutě po faulu domácích před šestnáctkou, po kterém se strhla hromadná strkanice. Rozhodčí však vše vyřešili a následný přímý volný kop krásně trefil do sítě kapitán Brušperku Polášek - 1:1. Nakonec ale přeci jen zůstaly tři body v Petrovicích. Tři minutky před koncem stvořili domácí hráči ve vápně situaci, po níž se míč odrazil k Makulovi stojícímu u tyče a ten snad z metru dokázal protlačit míč do branky - 2:1. Hosté se dožadovali ofsajdu, nicméně jeden z jejich hráčů stál na brankové čáře. Lokomotiva tak svůj poslední domácí zápas v sezóně zvládla a připsala si tři body nad Brušperkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Tomáš Lincer, sekretář klubu: "Dneska to bylo šťastné a ubojované vítězství. Zápas herním projevem obou mužstev totiž směřoval k remíze. Díky těmto třem bodům máme před posledním kolem šanci na slušné umístění v letošním ročníku, což je po tom, čímž si kádr prošel na jaře určitou satisfakcí. Již teď vzhlížíme k letní reorganizaci kádru na příští sezónu a těšíme se na ni."

SK Brušperk
Ondrej Hančín ml., asistent trenéra: “První poločas byl vyrovnaný v poměru tři jedna na šance v náš prospěch. Bohužel my jsme gól nedali a hosté ano. Druhý poločas jednoznačně v naší režii. Od 50. minuty odešli domácí fyzicky a m jsme zahazovali jednu šanci za druhou. Byla jen otázka času, kdy vyrovnáme a zápas otočíme. Po vyrovnání jsme se hnali za vítěznou branku. Pro ně velice šťastné vítězství, což i sami nakonec uznali. Tentokrát to Krejčokovi nelepilo a to nás stálo body. Ale i tak chci smeknout před klukama, protože jsme hráli v improvizované sestavě a musel jsem hrát i já. Zvládli jsme to velice dobře a překvapili jsme sami sebe. Až na to, že jsme bez bodu.“



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
L. Svatoš [-] - M. Ruisl [-] , J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] (88. M. Šiška [-] ) , F. Juroszek [-] (90. J. Urban [-] ) , M. Sikora [-] , J. Paduch [-] (46. P. Chwastek [-] ) , D. Makula [-] , J. Gatnar [-] , M. Reichl [-] , D. Gill [-]

SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - K. Neumann [-] - J. Bogdan [-] , V. Šimon [-] (69. M. Brejla [-] ) , R. Polášek [-] - D. Krejčok [-] - O. Hančin [-] , D. Cigánek [-] , J. Blahut [-] , M. Wendtner [-] , D. Vrána [-] (76. N. Sýkora [-] )

ŽK: 36. L. Alman , 73. D. Gill - 38. M. Wendtner , 90. D. Cigánek .
Hráči zápasu: D. Makula .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SLANÝ Jan - POTIOREK Aleš, JURYGÁČEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích