Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

27.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frenštát si poradil s Českým Těšínem


Branky


8

Frenštát doma přivítal Český Těšín. Podzimní střetnutí skončilo výhrou Českého Těšína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Úvod a celkově i celý zápas pařil domácímu Frenštátu. Již v 6. minutě šli domácí do vedení. Z kraje hřiště rozehrál míc Špaček na Malého, který centrem na zadní tyč našel Farského, který míč doklepl do prázdné brány – 1:0. Domácí stále svého soupeře mačkali na jeho půlce. Šance byly, ale žádná se zatím neujala. Ta branková přišla v 28. minutě. Malý vyslal míč na Klimpara, který dokázal překonat Pechu – 2:0. Hosté se snažili o kombinační fotbal, ale proti zjevně nabuzenému soupeři to v tomto utkání prostě jednoduše nefungovalo. Frenštát nadále dominoval. Do poločasu se však už hráči a ani diváci ve Frenštátu žádné branky nedočkali, a tak se šlo do kabin za dvoubrankového vedení domácího celku.

Frenštát přidal další dvě branky, hosté v závěru pouze snížili

Začátek druhé půle hned napověděl, že domácí nadále budou kralovat na hřišti a zjevně i mimo něj. V 52. minutě se po dobré akci dostal do zakončení Oliver Walder a přidal třetí branku svého týmu v utkání – 3:0. Zápasu už byl definitivně rozhodnutý. Domácí začali mírně polevovat a šetři síly do dalších důležitých utkání, které rozhodnout, zda se stanou mistry soutěže, či nikoliv. Před čtvrtým gólem se hra více vyrovnávala, ale šancí moc nebylo. Hrálo se mezi vápny a čekalo se na moment překvapení. V 82. minutě se diváci přece jen branky dočkali. Dominik Renta našel krásně Pavla Klimpara a ten svým druhým gólem v utkání skóre opět navýšil – 4:0. Hostům se ale přece jen podařil čestný úspěch. V 86. minutě se po individuální chybě jednoho z hráčů Frenštátu dostal k míči Šiška a prostřelil Nezhodu a tím mu vzal i naději na čisté konto v tomto zápase – 4:1. Utkání dospělo do svého konce a Frenštát tak i nadále vévodí tabulce Krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček, kapitán mužstva: “Nastoupili jsme k tomu tak, že si nemůžeme dovolit ztratit body, protože víme, že Polanka do konce sezóny neztratí ani bod. Možná postoupí dva týmu, ale postup z druhého místa není to pravé ořechové. Každopádně pokud budou postupovat dva, tak se tam chceme dostat z první pozice. Museli jsme zápas zvládnou a odčinit prohru z minulého týdne, kdy zápas neprobíhal podle našich představ. Myslím, že jsme odehráli jedno z lepších utkání. Soupeře jsme nepouštěli do žádných vyložených šancí. Až v závěru, ale jinak jsme byli více fotbalovější a měli jsme více ze hry. Zaslouženě jsme zvítězili.“




Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
O. Nezhoda [-] - R. Vaverka [-] , J. Kovář [-] (84. P. Hajník [-] ) , P. Klimpar [-] (89. P. Julínek [-] ) , J. Malý [-] , O. Walder [-] (74. D. Renta [-] ) , M. Bolcek [-] , R. Špaček [-] , J. Farský [-] , V. Jurek [-] (66. M. Bartoň [-] ) , R. Žitník [-] (76. T. Pokorný [-] )

FK Český Těšín
V. Pecha [-] - - V. Bujok [-] , O. Byrtus [-] , S. Zogata [-] , P. Šiška [-] , D. Bolek [-] , M. Vlachovič [-] (62. J. Zogata [-] ) , D. Michalisko [-] (62. M. Krucina [-] ) , M. Sostřonek [-] , D. Siekiera [-] , M. Folwarczny [-]

ŽK: 29. D. Bolek , 37. M. Folwarczny .
Hráči zápasu: J. Farský .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: VIŠČOR Michael - LALÍK David, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Tomáš Lincer
Tip experta: výhra domácích

Frenštát je doma velice silný, Těšín porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza