Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

27.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina doma prohrála s Čeladnou


Branky


8

Hlubina přivítala Čeladnou. První vzájemné utkání skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brzo vedli, hosté vývoj otočili

Utkání nám přineslo střet mezi celky z dvanácté a deváté pozice. Oba celky již mají jistotu záchrany. Hlubina už skoro o nic nehraje, teoreticky může skončit nejhůře čtrnáctá. Čeladná je na tom lépe, kdy z průběžné deváté příčky může poskočit až na příčku čtvrtou. Ale pojďme k zápasu. Úvod vyšel jednoznačně lépe domácímu týmu. Již v 10. minutě se prosadil Ondřej Klíma – 1:0. Hosté postupně svou hru v prvním poločase zlepšovali a přineslo to své ovoce. Ve 21. minutě se trefil Tomáš Baran a bylo vyrovnáno - 1:1. Hosté byli na koni. Dobře kombinovali, a to jim přineslo další branku. Tentokráte se v 32. minutě dostal do zakončení Kahánek a nezaváhal – 1:2. Do konce první půle už toho ani jeden z celků moc nevymyslel. Domácí Hlubina tak odcházela do šaten s jednogólovým mankem na hosty z Čeladné.

Domácí vyrovnali, hosté třemi brankami potvrdili vítězství

Druhý poločas nabídl gólové hody, kdy padly tři branky v rozmezí pěti minut. Hlubina do druhé půle vstoupila dobře a brzy se dočkala vyrovnání. V 57. minutě ho zařídil Adam Procházka – 2:2. Euforie z vyrovnání však netrvala moc dlouhou. Již v 59. minutě bylo všechno opět při starém. Do zakončení se dostal Čeladenský střelec Martin Váňa a svou šancí nepohrdl – 2:3. O další dvě minuty později mohli diváci vidět další změnu skóre. Opět se prosadil skvěle hrající hostující Váňa a svým druhým gólem pomohl výrazně Čeladné k bodům – 2:4. Hlubina byla po těchto dvou rychlých inkasovaných brankách zralá na ručník. Hosté však ve své spanilé jízdě ve druhém poločase neskončili. Definitivní tečku za utkáním učinil v 71. minutě Matěj Moučka – 2:5. Do konce zápasu sice zbývalo asi dvacet minut, ale nic podstatného se v něm neudálo. Domácí Hlubina tak doma opět ztratila body a Čeladná potvrdila, že se jí venku daří lépe než doma.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Hanauer [-] (79. J. Křižák [-] ) , J. Krčmařík [-] , J. Podraza [-] (71. J. Skýba [-] ) , M. Tóth [-] (60. J. Schmutz [-] ) , M. Blokša [-] , R. Bochňák [-] (74. M. Bláha [-] ) , O. Klíma [-] (63. J. Hruška [-] ) , A. Procházka [-] , J. Vančo [-] , A. Hubeňák [-]

SK Beskyd Čeladná
D. Páleník [-] - J. Kahánek [-] (75. R. Jackovič [-] ) , M. Dušík [-] (60. R. Kublák [-] ) , M. Moučka [-] , M. Šimák [-] , A. Fojtík [-] , D. Horváth [-] , M. Váňa [-] (87. V. Řehák [-] ) , T. Baran [-] , A. Taraba [-] , A. Kratochvíl [-]

ŽK: 34. J. Krčmařík , 69. A. Hubeňák , 72. J. Schmutz - 27. D. Horváth , 34. A. Taraba .
Hráči zápasu: M. Váňa .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ČUBA Daniel - TABÁŠEK Kamil, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Tomáš Lincer
Tip experta: výhra hostů

Hosté z Čeladné potvrdí v Hlubině vyšší kvalitu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza