2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka porazila Šenov


Branky


8

Polanka doma přivítala Šenov. První vzájemné utkání skončilo výhrou Polanky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polanka šla do vedení

Utkání mezi druhým a posledním týmem tabulky. Oba mají stále o co hrát. Polanka o šanci postoupit. Naopak Šenov hraje o záchranu, kde stále není nic rozhodnuté. Utkání ale patřilo lépe postavenému týmu v pořadí. První šanci zápasu měli domácí, kdy po centru Kaluži již ve 3. minutě zakončoval z první Bartoš, ale pouze vedle branky. Hosté zahrozili o dvě minuty později. Po špatné přihrávce Mika v útočné části založili brejk. Na jeho konci skvěle zakročil Řehulka a stačil míč lapit před dobíhajícím Stehlíkem. V 16. minutě pálil z první Koutný, Szarowski jeho pokus vyrazil před sebe. V 19. minutě zahrával Koutný přímý kop z levé strany. Centrovaný míč si našel Andrýsek a lehkou tečí překonal brankáře hostí – 1:0. Ve 27. minutě pálil zpoza šestnáctky Kaluža, ale Szarowski jeho pokus vyrazil mimo. Polanka nadále potvrzovala roli favorita utkání. Šenov si nedokázal se skvěle hrající obranou soupeře poradit a do šancí se dostával jen sporadicky. Domácí nadále svého soupeře přehrávali a drželi míč. Do konce poločasu toho už moc nevymysleli a do kabin šli s jednogólovým náskokem domácí.

Domácí přidali druhou branku

Druhý poločas už moc fotbalové krásy nenabídl. Branku však ano. V 53. minutě vybojoval míč na polovině Vybíral. Následně vyslal míč doleva na Bartoše, ten ho přenechal Kalužovi, který krásným dloubákem přehodil Szarowského - 2:0. Domácí se dále snažili o kombinaci, ale dopředu se nehnali. Měli sice více ze hry, ale jejich další šance už brankou neskončily. Do konce zápasu se toho moc nestalo a Polanka tak v suchém triku porazila poslední Šenov a nadále může doufat v zaváhání Frenštátu, na který jí schází čtyři kola před koncem pět bodů.



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - N. Andrýsek [-] , J. Vybíral [-] , T. Gajďok [-] , D. Koutný [-] - E. Talián [-] , D. Uher [-] (46. D. Šindler [-] ) , P. Miko [-] (73. H. Kubík [-] ) , J. Kaluža [-] (63. R. Drulák [-] ) , M. Skřehot [-] - R. Bartoš [-] (89. F. Kristofory [-] ) -

SK Šenov
R. Szarowski [-] - M. Stehlík [-] , K. Klos [-] , J. Stibor [-] (87. M. Klimsza [-] ) , D. Bernatík [-] , M. Maleňák [-] , M. Koďousek [-] , J. Kopel [-] (85. I. Rajko [-] ) , D. Klimša [-] , V. Babič [-] , L. Svoboda [-] (63. R. Bednář [-] )

ŽK: 48. J. Kaluža , 65. T. Gajďok - 37. J. Kopel , 38. V. Babič , 60. M. Maleňák , 78. Z. Bednář .
Hráči zápasu: J. Kaluža .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - FOLVARČNÝ Adam, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Josef Klement
Tip experta: výhra domácích

Šenov si do Polanky přijede pro další prohru. Domácí stále myslí na postup a nesmí tedy zaváhat.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza