Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk zvítězil nad Hlubinou


Branky


9

Brušperk doma přivítal Hlubinu. První vzájemné utkání těchto celků skončilo lépe pro Hlubinu, která doma zvítězila 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas domácí rozhodli v první půli

Vstup do zápasu vyšel lépe domácímu Brušperku. Již v 6. minutě se skóre poprvé změnilo. Kapitán Polášek nacentroval z brankové čáry pod sebe na Krejčoka, který z úrovně penalty hlavou přeloboval Otoupalíka – 1:0. Hru měli ve své režii stále domácí a v 17. minutě přišla další branka. Polášek zatáhl míč po lajně, kde odcentroval na zadní tyč. Centr našel Vránu a ten z první míč uklidil do brány – 2:0. Hosté si moc šancí nevytvářeli, ale když už ano, tak z nich byla branka. To se stalo ve 20. minutě. Po kombinaci na levé straně hřiště odcentroval Krčmařík na Procházku, který ranou pod břevno nedal gólmanovi šanci – 2:1. Domácí se z branky brzo oklepali a opět zařídili vedení o dva góly. Ve 26. minutě našel Šimon přetaženým centrem Vránu. Ten vyhrál svůj souboj, obešel brankáře a prostřelil dva obránce na čáře – 3:1. O tři minuty později to bylo zase jen o gól. Ve vápně byl loktem faulován Krčmařík. K penaltě se postavil Hubeňák a proměnil – 3:2. Po gólové smršti hra mírně upadla. Hrálo mezi vápny a míč měli více v držení domácí. Ve 41. minutě domácí opět odskočili. Polášek zahrával rohový kop. Přetaženým centrem na zadní tyč našel Petra Cigánka, který se hlavou nemýlil – 4:2. Poločas se už dohrál bez větších emocí a do šaten se šlo lépe Brušperku.  

Hosté domácí zatlačili, ale gól nedali

Druhá půle se nesla v duchu mírného dobývání. Hosté vyvíjeli tlak na domácí obranu, ale vytvořili si jen jednu dobrou šanci, kdy se dostali ke střele po chybě obránců. Ta však nemířila přesně. Domácí hráli především na rychlé protiútoky. Svou obrannou činnost zvládali na výbornou. Nakonec se dostali do dobrých příležitostí, ale jako na druhé straně se šance nepotkaly s úspěchem. Zápas se dohrál celkem v poklidu a Brušperk tak může slavit vítězství na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


SK Brušperk
Ondrej Hančín ml., asistent trenéra: “Konečně jsme se vrátili k tomu, co jsme hráli na podzim. Změnili jsme rozestavení, a to nám pomohlo. Soupeře jsme až na tři naše zbytečné ztráty k ničemu nepustili. Zjednodušili jsme to a byli jsme nebezpeční. Utkání jsme dohráli velice dobře a hrozili jsme z brejků. Zaslouženě jsme vyhráli. Kluci zápas odehráli velmi poctivě.“




Sestavy


SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - D. Cigánek [-] , K. Neumann [-] - J. Blahut [-] , P. Cigánek [-] , J. Bogdan [-] (88. A. Sýkora [-] ) , V. Šimon [-] (84. M. Brejla [-] ) , R. Polášek [-] - D. Krejčok [-] - M. Wendtner [-] , D. Vrána [-] (81. N. Sýkora [-] )

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Hanauer [-] , J. Krčmařík [-] (59. M. Tóth [-] ) , A. Hubeňák [-] , J. Podraza [-] (57. J. Skýba [-] ) , R. Bochňák [-] , O. Klíma [-] , M. Sasko [-] (81. M. Bláha [-] ) , A. Procházka [-] , J. Vančo [-] , J. Schmutz [-] (46. J. Hruška [-] )

ŽK: 28. P. Cigánek , 29. O. Pacanovský - 34. M. Sasko , 63. M. Tóth , 65. J. Skýba , 87. R. Bochňák .
Hráči zápasu: D. Cigánek , D. Vrána .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - JURAJDA David, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Václav Pchálek
Tip experta: remíza

Domácí budou chtít odčinit vysokou porážku z minulého zápasu. Hlubina má ovšem taky o co hrát a zápas skončí podle mě remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích